Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@ssxx1

Serio, próbujesz dyskutować z expertem? xD

Masz Ty honor, rozum i godność człowieka?

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Extra

u Ciebie to się nie liczy bo jak każdy wie, nie stałeś nawet koło łatwego janusza  :reggie:

Opublikowano

Dobra, juz wiecej nie bede, bo to faktycznie nie ma sensu :lapka:

Opublikowano

Znasz exact jakiegos exa na xone z singlem na 5h z czego 3h to cutscenki? Bo ja nie znam :lapka: Jak ogladasz film w internecie to tez nie mozesz go oceniac? Niby dlaczego?

Czemu Ty w ogole podejmujesz z nim jakas dyskusje? Z kolesiem, ktory kupuje na premiere filmik z naciskaniem guziczkow, a napisal, ze przejdzie Sunset Overdrive na yt, zeby boty sie go nie czepialy, ze nie gral?

Opublikowano

Ja znam - Ryse - na nizszych poziomach trudnosci czas gry to tez gdzies kolo 4h, w dodatku to nawet guzikow nie trzeba wciskac, by ja przejsc.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No czyli Ryse taki sam rak jak Order. 

Opublikowano

W Ryse tez jest tyle cutscenek?

Opublikowano

Faktycznie dynia over 9000 - odnośnie dyskusji z Expertem. :exact:

Wracając na moment do MCC doszedłem do wniosku, że nawet z nie do końca dobrze działającym multi to ta płytka jest tak przepakowana contentem, że można zatonąć w tym i po długich dniach grania nadal nie będzie widać końca.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano
W Ryse tez jest tyle cutscenek?

Tez sa, pierwszy lepszy walktrough na YT pokazuje 4h 16 minut.  :yao:

I co z tego, skoro realnie na wyzszym poziomie trudnosci gre przechodzi sie go jednak dluzej...

Edytowane przez easye

Opublikowano

jak na razie recki ordera to 75%, 90% i 95%.....jak ta branza nisko upadla

Opublikowano

Docelowo będzie jakieś 60-65%

Opublikowano

No czyli Ryse taki sam rak jak Order.

Troche inna sytuacja suteq, Ryse jest prosta gra, ale scenek to tam za duzo nie ma, gra sie caly czas praktycznie.

easye po prostu stara sie chociaz troche wybielic z bycia rakiem :reggie:

Opublikowano

4h:16minut ! xDDDDDD

ze wszytskimi filmami!

Edytowane przez easye

Opublikowano

No to mamy killer app.

Opublikowano

No dobra, ale faktycznie na najniższym poziomie można nie wciskać przycisków i gra się dalej toczy, bohater robi finishera. Więc dla mnie to takie same dziadostwo co w Order, tylko, że Ryse nie składa się w większości z cutscenek. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No i to jest postawa godna barona PlayStation, nie pozwólmy skazić MARKI tym drobnym potknięciem jakim jest the order.

Opublikowano

9.5/10 dalo gamepur

15/20 francuska gazeta jeuxvideo

9/10 nie pamietam kto, wczoraj tez ktos ta recke wklejal

Opublikowano

No dobra, ale faktycznie na najniższym poziomie można nie wciskać przycisków i gra się dalej toczy, bohater robi finishera. Więc dla mnie to takie same dziadostwo co w Order, tylko, że Ryse nie składa się w większości z cutscenek. 

same filmiki w Ryse, w grze, ktora niemalze kazdy bot przeszedl (niektorzy nawet calakowali :bye: ) to 1:43.

xDDDDDDDDDDDDDD

Wychodzi na to, ze gampleyu tam mniej niz w The Order!  :kaz:

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale jakie to jest qrestwo.

Dogadali sie z jakimis noname portalami, ze jak dadza dobre oceny, to ich embrago nie bedzie obowiazywac, zeby poszla w swiat fama, ze order jest kozakiem i zeby nieswiadomi gracze polecieli jednak do sklepow.

A te guwna typu randomgamer.de bija rekordy odwiedzin. Wszyscy wygrywaja... Oprocz graczy :kaz:

A po wszystkim bedzie 60% na MC :pawel:

sony takie dobre, ze az strach sie bac :|

Opublikowano

@easye

No to też beczka, ale i tak mniejsza niż z Ordera. A chociaż w Ryse można skipować cutscenki? Bo dla mnie to duża wada jeśli nie można w grach, zwłaszcza jak przechodzi się np. poszczególne rozdziały, aby zebrać znajdźki. 

Poza tym, z Ryse była duża beka przy premierze, a teraz jest beka z Ordera. :lapka:

Opublikowano

No ale jednak wiekszosc botow skonczyla ^^, glownie Ci, ktorzy teraz najwiecej ujadaja o rakach branzy i inwalidach chcacych z ciekawosci przejsc The Order  :facepalmz: No i tak jest wlasnie wzorowac sie YT - koles nagral filmik ze wszytskim w 4h, sam Ryse ukonczylem majac jakies 8-9 na liczniku...

Edytowane przez easye

Opublikowano

ty smiesz porownywac beke z ryse do beki z ordera? pokaz mi jednego klapa ktory konczyl ryse na youtube, bo ja ci kilunastu botow wymienie ktorzy tak zrobili

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.