Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

PS. Figaro, ja tam sobie matchmakinguje w MCC, a ty nadal potrafisz tylko kopiować nazwy tematów z gafa.

ta, ehe, na pewno, a gaf kłamie, ehe, ta, na pewno.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ryse przeszedl bez echa bo klapki wykazaly sie wieksza kultura niz boty - slaba gra wiec olali jej atakowanie

prowo albo debil.

Zaden bot sie nie spuszczal nad ryse, jak klapy nad orderem.

Teraz macie za swoje, janusze.

Cytat albo zbanuj sie.

A jak dam nawet kilka to ty sie zbanujesz?

Opublikowano

PS. Figaro, ja tam sobie matchmakinguje w MCC, a ty nadal potrafisz tylko kopiować nazwy tematów z gafa.

ta, ehe, na pewno, a gaf kłamie, ehe, ta, na pewno.

Przed chwilą skończyłem mecz, nie wyszukuje tak szybko jak powinno ale działa. Nie dobiera źle drużyn, nie wywala, nie ma lagów. No prostu śmiga.

PS. "a gaf kłamie" xD Ja yebe xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ryse przeszedl bez echa bo klapki wykazaly sie wieksza kultura niz boty - slaba gra wiec olali jej atakowanie

prowo albo debil.

Zaden bot sie nie spuszczal nad ryse, jak klapy nad orderem.

Teraz macie za swoje, janusze.

Cytat albo zbanuj sie.

A jak dam nawet kilka to ty sie zbanujesz?

Prowo albo debil
Opublikowano

2h 4min i bomba recek ordera wybuchnie

Opublikowano

Ja się dziwię, że Figaro nie ma bana za tego gafa. Przecież to jest tak w(pipi)iające. Rozjeżdżałbym walcem.

Prowo albo debil

U niego jest wybór, u Ciebie jest tylko jedna opcja, nr 2. 

Opublikowano

Prowo albo debil

U niego jest wybór, u Ciebie jest tylko jedna opcja, nr 2.
Nie obrażaj Czezkiego, mimo największej choragiewki na forum da sie go akceptować.
Opublikowano

Dobrze, że akceptujesz się takim jakim jesteś. :cool:

Opublikowano

:facepalmz:

Oj, Ins, Ins...

Eh, przecież właśnie gram w ten super niedziałający i na maxa zepsuty matchmaking ... co ja poradzę, że nie mam z tym problemów.

Idź lepiej szukać kolejnych sensacji na gafie, nie wiem, może pomóż easyemu bronić ordera, albo wystrugaj sobie PS4, a nie mów mi jak działa MCC.

Opublikowano

Dobrze, że akceptujesz się takim jakim jesteś. :cool:

Inaczej skończyłbym jak Ty, kradnac gry z internetu i przechodząc gry na YouTubie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tak jak pisałem, tylko druga opcja wchodzi w grę w Twoim przypadku. :cool::lapka:

Opublikowano

Ins ja wiem,ze Ty od zawsze masz problemy ze zrozumieniem tekstu, ale gdzie ja bronie Ordera ?  Od 50 stron powtarzam dokladnie to samo, 3/4 osob ktore chce zagrac od dluzszego czasu wie jaki to tytul, ze gra na maks 2-3 wieczory, nikt jej nie chce trzymac na polce, sam zagram z ciekawosci, ocenie po minimum godzinie gry, a nie filmach z YT.

Najwiekszy problem z ta gra maja boty, najwieksza ich bolaczka jest cena, pomimo tego,z e Ryse tez kosztowal 249.

Edytowane przez easye

Opublikowano

W sensie czego dokladnie jestes ciekaw?

Opublikowano

Pojawia się krytyka Ordera zarzucająca mu mało gry w grze, to piszesz coś o zakończeniu Halo 4 i Ryse. Czegoś nie rozumiesz ?

Opublikowano

11002512_830330467034446_568178341085743

nie ma nic o gameplayu :obama:

Opublikowano

No jezeli ktos pisze ze cala gra jest do dupy, bo finalowy boss to zawod, to podaje przyklad mega skillowego bosa z HALO 4.

60 stron beki o czasie gry, ale o Ryse nikt juz nie pamieta, zreszta sam widzisz na poprzednich stronach ,ze nie ma co zbytnio czasem z YT sie sugerowac - sam nie znam nikogo kto skonczyl Ryse w 4h.

Edytowane przez easye

Opublikowano

W sensie czego dokladnie jestes ciekaw?

np. czy fabula i gunplay jest rzeczywiscie tak dobra jak pisza na gafie. xD

PS. Minus musi byc, ale doskonale wiem ze pierwszy bys wbijal calaka w tym pieknym samograju xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

No jezeli ktos pisze ze cala gra jest do dupy, bo finalowy boss to zawod, to podaje przyklad mega skillowego bosa z HALO 4.

60 stron beki o czasie gry, ale o Ryse nikt juz nie pamieta, zreszta sam widzisz na poprzednich stronach ,ze nie ma co zbytnio czasem z YT sie sugerowac - sam nie znam nikogo kto skonczyl Ryse w 4h.

No dobre przypomnienie, widać reguła się sprawdza.

Opublikowano

Soul dzwonil, juz "gra" :obama:

Moze niech on napisze, ale niestety klapki - nie jest dobrze xDDDDDDDDDDDD

Potezne ps4 chowa grafike za ziarnem :obama:

Opublikowano

11002512_830330467034446_568178341085743

nie ma nic o gameplayu :obama:

A czy C nie wpływa na gameplay?
Opublikowano

nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.