Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Boty dopiero co odkryły bokeh a teraz na głowę im spada gradacja, nie do ogarnięcia.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

"mi gra sie podoba, bo nie mam oczekiwań" dat argument

Opublikowano

11002512_830330467034446_568178341085743

nie ma nic o gameplayu :obama:

Bo ty tylko grafika - w tym czymś nie ma gameplayu. To nie jest gra, żyjecie w matrixie.
Opublikowano

11002512_830330467034446_568178341085743

nie ma nic o gameplayu :obama:

Bo ty tylko grafika - w tym czymś nie ma gameplayu. To nie jest gra, żyjecie w matrixie.

Jeden obrazek, który idealnie przedstawia obraz posiadacza konsoli PlayStation 4.

Samo Playstation Polska przyznało:

1)Jest to Janusz, patrzący tylko na grafikę,

2) Ważne, żeby było QTE bądź inne widowiskowe skrypty,

3) Koniecznie po polsku, żeby cokolwiek zrozumieć i żeby był  jak taki klimat.

Aż mi Was żal klapki :frog: Całe szczęście, że rak nie przeszedł na Vitę :obama:

Opublikowano

To juz wkrotce, juz niedlugo wszystko pyerdolnie jak domek z kart, juz dzisiaj na gafie bedzie wylewac sie z ekranu soczysty bol dupy, jeszcze niecale 2 godziny, czekamy :ohboy:

Ale ta ocena 95 to mnie niezle przerazila :obama:

Opublikowano

albo przez kolejne miesiace az do pierwszego exa na xone boty beda toczyc beke z order 60% bo w nic innego nie maja grac, albo zaraz zacznie sie krucjata jaki to swiat jest prosonowski, jacy to recenzenci sa januszami, a srednia z metracritic nie miarodajna

za 80min bedzie w kazdym badz razie ciekawie

Opublikowano

Na gafie oficjalny temat ma podtytul: "Gears of Yore" :yao:

Urojenia, urojenia over 9000, powinno byc "Ready at Dawn, credits by Evening"

Opublikowano

Bansai games4you w sosnowcu czy tam inny przybytek ma juz mesjasza?

Opublikowano

Console Wars 1+8+8+6 = This is waiting for gameplay.

Opublikowano

mam dylemat czy kupic dzis ordera za 259zł bo ma najlepsza grafike na swiecie i pragne jej doswiadczyc czy jednak o wiele brzydszego tomb raidera z psn za 63zl bo wersji na ps3 nie skonczylem bo gdzies w 1/3 musialem oddac juz moje ps3 w inne rece

co radzi forumek?

Opublikowano

[Cw off]

Lepiej pójdź na piwo/wino/zioło/prytę - czy cokolwiek preferujesz - ze znajomymi.

Nie wspieraj raka. A jeśli na prawdę nie masz w co grać i brak Ci znajomych w życiu, to kup TR.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

niestety worms batteground nie ma w promocji wiec zastanawiam sie nad lepsza wersji uncharted vs najladniejszy interaktywny film ever

Opublikowano

Cokolwiek byle nie ten nowy rak, lepiej to ograć, gdy stanieje. Ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano

jeszcze przeciw TR stoi fakt ze to multiplatforma, a nie ex na ps4, nienawidze kupowac gier, ktore nie sa exami, czuje sie wtedy gorszy ze jesli gra mi sie spodoba to rownie dobrze rozkoszowac sie moga nia boty :/ :/ :/

Opublikowano

Ficek lubisz Uncharted to i TR ci sie spodoba a na Ordera sobie poczekaj. 

Opublikowano

@Fic

O Ty Szujo jedna. To ja Ci tu staram się doradzić jak gracz graczowi, a Ty jadem tryskasz...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

uncharted2 kocham, no ale to ex na playstation wiec nie porownuj tego do multiplatformy

Opublikowano

Co te Sony zrobiło z ludźmi... :frog:

Opublikowano

Bansai games4you w sosnowcu czy tam inny przybytek ma juz mesjasza?

Pewnie pod lada juz ma ale nie sprzedaje przypadkowym ludziom, na 100% Ci nie powiem bo nie interesowalem sie, zbyt wysokie ceny ostatnio u Tomka sa wiec dawno nie zagladalem.

A ja sobie wlasnie samurai warriors 4 kupilem na promocji, ale bedzie GRANE (slowo klucz :Coolface:).

Opublikowano

uncharted2 kocham, no ale to ex na playstation wiec nie porownuj tego do multiplatformy

A sprawiałeś wrażenie dobrego i rozumnego człowieka na minizlocie :frog: bierz TR a nie to gów.no obes.rane

Opublikowano

boje sie ze gra pojawi sie w plusie skoro dali taka niska cene, nie chce stracic pieniedzy w kontekscie posiadania ps plus, nie wiem co robic kompletnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.