Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sony rakiem branży.

Opublikowano

56 na mc będzie jak nic. Bardzo dobrze, może się Sony nauczy, że nie chcemy krótkich filmogier.

2/5- niedostateczny, dawniej-mierny xdd

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Najsmieszniejsze jest to, ze najszybciej w kooperacji przejdzie Soul z Czezkym wiszacym na sluchawce ^^

:dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Z takimi ocenami ten szrot nie może się sprzedać lepiej niż BB.

Opublikowano

soul nie dosc ze te goowno ogrywa na premiere, to jeszcze ocenia to na 7.5/10 gdzie gra jest nawet gorsza niz ryse - czy mozna w hipokryzji i braku pojecia w ocenianiu gier upasc nizej?????

Opublikowano

Jeden z pierwszych postow na gafie:

Hold on to your butts

I expect good scores

Opublikowano

Cytujac za generalem klapow:

I TO JEST WLASNIE ROZNORODNOSC SONY!

:pawel:

Opublikowano

Chyba tylko do gametrailers zdazył dojsc czek od Sony :

8.2 from Gametrailers

Opublikowano

Ficuś w porę opuścił tonący okręt i nie musi w tym decydującym momencie bronić tego crapa

Ciekawe kiedy pojawi się Sony Defense Force

o już jest easye ;D

Edytowane przez asax

Opublikowano

Opublikowano

4qrt4.jpg

Mówiłem, że będzie 60-65. :sir:
Opublikowano

blekitny24 raportuje ze Czezky juz jedzie do Soula by szybko klepnac latwa platynke i obadac samograja

7e75568e816edcf94206aa2cde012cab_origina

Opublikowano

Przepraszam czy to tutaj wpisujemy "xD"?

xD

Yeti idź stąd.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
PlayStation LifeStyle 02/19/15 Review ext_link.gif

8 out of 10

:obama:

Opublikowano

To troszkę jak z tym małym dzieckiem, co czeka na Św. Mikołaja cały rok, a potem dostaję w(pipi) a nie prezent  :reggie:

Opublikowano

blekitny24 raportuje ze Czezky juz jedzie do Soula by szybko klepnac latwa platynke i obadac samograja

7e75568e816edcf94206aa2cde012cab_origina

Moj Insider twierdzi, ze juz podal login i haslo do konta. W jeden wieczor 2 platynki wbija !

Opublikowano

może druga część będzie lepsza

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

4qrt4.jpg

Mówiłem, że będzie 60-65. :sir:

ja tez ZAWSZE trafiam z ocenami :sir:

Mowilem przy zakladzie, ze wszystko mi jedno czy bedziemy liczyc na gr czy mc, bo to bedzie 6/10.

Opublikowano

10-

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ciekawe jaką ocenę da PE.

Co najmniej tyle co PlayStation LifeStyle.

Opublikowano

"Fantastic teaser… can’t wait for the actual game to come out."

xdDdD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.