Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale ją rozjechali :obama:

Teraz żałuję tych 60 zł, które dałem za cebulę z PSN. Eh, ale przynajmniej łatwa platyna :reggie:

Edytowane przez SzczurekPB

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:dynia:  :kaz:  :dynia:  :kaz:  :dynia:  :kaz:  :dynia:  :kaz:  :dynia:  :kaz: 

Beka z podgraczy co lecą w flotą w zębach po preorder na order.

Mam nadzieje,że będzie to kubeł zimnej wody na pusty łep sony i rad. Niech Bloodborne zmiecie to (pipi) w reckach i może żółtki obudzą się,że ludzie chcą gier,a nie gówna na 5h za 60$.

Opublikowano

"rak branzy, beka z klapow kupujacych ordera na premiere, to nie gra, banowac kazdego w to to zagra"

a jeden z naczelnych botow od razu pobiegl i ogrywa ordera jako pierwszy z forum, klon czezkiego normalnie, ktory tez hejtuje wszystko a potem calakuje ryse :D

prawdziwi bracia syjamscy :D co wam w tej arenie robili....

Mam pracę taką i anie inną, mogę sobie pozwolić na zagranie w tą grę nie inwestując przy tym nawet 1zł więc czemu miał bym tego nie robić ? zagrałem 1h zobaczyłem na co właśnie 15 osób wydało 250 PLN i szczerze nawet mi ich nie żal  :kaz:

Opublikowano

Spokojnie 7+ będzie w PE.

Opublikowano

yeti teraz nie wylezie ze swojej dziury przez miecha, o ile w ogóle wylezie. :kaz:

Najbardziej żal mi jest osób, które to zrobiło, bo teraz mogą mieć ostro przeyebane. Aczkolwiek trzeba było nie robić takiego klocka. 

Opublikowano

HAHA HIHI HOHO HEHE
xD
SONY W FORMIE.

Co następne? Bloodborne?

Opublikowano

Z tego co widzę to zapowiada się takie TLoU w XIX wieku w Londynie z dopakowaną grafiką i fizyką. Nie wiem czy to dobrze czy nie.

:dynia:

Opublikowano

HAHA HIHI HOHO HEHE

xD

SONY W FORMIE.

Co następne? Bloodborne?

Wypluj to. :/ Bloodborne musi ro.z(pipi)ić

Opublikowano

Mam nadzieje,że będzie to kubeł zimnej wody na pusty łep sony i rad. Niech Bloodborne zmiecie to (pipi) w reckach i może żółtki obudzą się,że ludzie chcą gier,a nie gówna na 5h za 60$.

Tak jak sie obudzili po drajw(pipi)e :reggie:

Podgracze sony :pawel:

Opublikowano

48 osob przeglada temat...

urJXmtU.gif

Opublikowano

Monika z scep pewnie posmutniała :( promki wysłała i nie wie co tak słabo.

czekam na info o czasie gry, będzie drugi kwiiik

Opublikowano

Tak narzekacie na dziennikarzy że casuale ale jak przyszlo co do czego pieknie zbesztali to cos. Jest nadzieja jeszcze. Ale jako klapek źle mi z tym że takie gunwa wydaje Sony.

Opublikowano

Nie martw się Yeit. Na facebookowym forumu playstation polska przyjmą Cię z otwartymi ramionami. :exact:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Wiedziałem, że będzie słabo, ale bez przesady  :dynia:

Figaro, pewnie pełny denajal bo na gafie się jarali xD

Opublikowano

HAHA HIHI HOHO HEHE

xD

SONY W FORMIE.

Co następne? Bloodborne?

Ni ch.uja w to nie wierze. Miałem brać na premierę, poczekam na recenzje. SONY!

Edytowane przez XM.

Opublikowano

"I TO JEST WLASNIE ROZNORODNOSC SONY" - raz gierka na 7 a raz gierka na 6. Do wyboru do koloru!

Opublikowano

Tak powinno sie własnie oceniac Półprodukty które obecnie dostajemy. Oby sie rynek cos nauczył po DC i ORderze (Ale pewnie i tak sprzeda sie w milionach)

Opublikowano

yeti teraz nie wylezie ze swojej dziury przez miecha, o ile w ogóle wylezie. :kaz:

Najbardziej żal mi jest osób, które to zrobiło, bo teraz mogą mieć ostro przeyebane. Aczkolwiek trzeba było nie robić takiego klocka.

Niech giną niedorajdy. Albo do vity ich zaprzęgnąć, niech robią te swoje 5 godzinne gierki.

Opublikowano

yabac sony, dobrze ze nie skazili mojej vity, tomb raider na ps4 juz sie sciaga

Opublikowano

HAHA HIHI HOHO HEHE

xD

SONY W FORMIE.

Co następne? Bloodborne?

Ni ch.uja w to nie wierze. Miałem brać na premierę, poczekam na recenzje. SONY!

Bloodborne na pewno rozyebie, o to sie prosze nie martwic, alpha byla fenomenalna.

Opublikowano

Masakracja xdddddddd kup za 260 zeta gó.wno w ładnym papierku, ale klapki to od zawsze mają to do siebie czy to Heavenly Sword czy Uncharted byle grafika. 

Opublikowano

A jak pisałem, że ta gra to film z gameplayem to mnie zminusowali w temacie. BECZKA Z WAS KLAPY :dynia:

Opublikowano

yabac sony, dobrze ze nie skazili mojej vity, tomb raider na ps4 juz sie sciaga

wracam calakowac DC!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobra, Shu Yoshida to sympatyczny gość, ale powinien już spjerdalać ze SCE. Oceny exów PS4 to jest jak na razie wielka porażka i beka.

Opublikowano

Tak jak sie obudzili po drajw(pipi)e :reggie:

Podgracze sony :pawel:

E drajwsrake naprawili i jest teraz za(pipi)ista. Ordera raczej nie spaczują  :kaz:

Edytowane przez Soban

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.