Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A jak pisałem, że ta gra to film z gameplayem to mnie zminusowali w temacie. BECZKA Z WAS KLAPY :dynia:

Dokladnie - minusy i tekst: "a co, grales juz?"

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I jak rozi, grupa bilderberg?

Opublikowano

Nie martwcie się moi niebiescy przyjaciele, wyjdzie dlc i wydłuży czas gry do 10 godzin za jedyne 100 zł, wtedy zdepczemy tych botów :sorcerer:

Nie chcę s.rać w swoje gniazdo, ale nie mam wyboru, nazywajmy rzeczy po imieniu. Gó,wno i tyle. Najgorzej będzie jak rzeczywiście będzie to sukces sprzedażowy, bo janusz patrzy na reklamę i ma już preorder zamówiony. Wtedy pojawi się kolejne gó.wno, albo serio dlc.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

HAHA HIHI HOHO HEHE

xD

SONY W FORMIE.

Co następne? Bloodborne?

Wypluj to. :/ Bloodborne musi ro.z(pipi)ić

Ni ch.uja w to nie wierze. Miałem brać na premierę, poczekam na recenzje. SONY!

Mogę się z tobą założyć o sygnaturę i avatar na miesiąc (przegrany wrzuci w tam to, co będzie chciał wygrany), że Bloodborne dostanie przynajmniej 9 od Edge.

Opublikowano

rozi miernota dla niego bioshock infinite to arcydzieło a figaro ch.ujogaf gamer vel grałem na standzie mówił, że gierka na 7 czyli się nie pomylił zbytnio hehe

Opublikowano

4qrt4.jpg

wsCSxEc.jpg

xD

Opublikowano

HAHA HIHI HOHO HEHE

xD

SONY W FORMIE.

Co następne? Bloodborne?

Mogę się z tobą założyć o sygnaturę i avatar na miesiąc (przegrany wrzuci w tam to, co będzie chciał wygrany), że Bloodborne dostanie przynajmniej 9 od Edge.

HAHA HIHI HOHO HEHE

xD

SONY W FORMIE.

Co następne? Bloodborne?

No, na pewno za 4 raz to samo dostanie 9, hahahahha xDDD

A potem na co bedziecie liczyc? xDDDD

Opublikowano

soul nie dosc ze te goowno ogrywa na premiere, to jeszcze ocenia to na 7.5/10 gdzie gra jest nawet gorsza niz ryse - czy mozna w hipokryzji i braku pojecia w ocenianiu gier upasc nizej?????

A gdzie ja napisałem, że gra jest gorsza od RYSE ? dla mnie to ten sam kaliber, pokaz grafiki i na tym koniec zobaczyć można ale nie za tą cenę.

Ryse u mnie to też gra na 7.5 każdy tą swoją skalę jakąś ma u mnie wygląda ona tak.

Opublikowano

Jedyne co mogloby przebic dzisiejsze recki The Order, to zdjecie placzacego Macka z odkupionym PS4 i jakis elaborat, ze gra jednak starcza na 70h, jak bedziemy ja chcieli przejsc przynajmniej 6 razy ^^

Opublikowano

XD

biedne RaD, 5 lat robić gierkę na 62/100 :reggie:

Opublikowano

Piękne oceny :banderas:

Piękna nauczka dla Sony jakich gier ludzie nie chcą :banderas:

Metacritic znów nie zawodzi i pięknie pokazuje ile tytuł jest wart.

Bo moze sie mylić Soul nie mający pojęcia o grach ale nie średnia nastu serwisów od ludzi którzy maja wiecej pojęcia niz 90% osob przeglądających ten temat.

Czemu o tym mowię?

Bo dowodzi to pięknej wcześniejszej generacji w której królem było PlayStation 3, bo to na nią wyszlo najwiecej najwyżej ocenianych gier.

Jak wiec ma sie sprawa w tej chwili?

Obie konsole guwno warte, gdzie na każdej z nich jedna lub dwie gry warte ogrania.

Opublikowano

W mojej skali 7,5 to bardzo dobra gra :reggie:

Ryse to nie jest bardzo dobra gra :reggie:

Opublikowano

HAHA HIHI HOHO HEHE

xD

SONY W FORMIE.

Co następne? Bloodborne?

HAHA HIHI HOHO HEHE

xD

SONY W FORMIE.

Co następne? Bloodborne?

No, na pewno za 4 raz to samo dostanie 9, hahahahha xDDD

A potem na co bedziecie liczyc? xDDDD

No to co, ty się zakładasz na warunkach z mojego poprzedniego posta? :newell:

Opublikowano

Open-world games aren't going anywhere, and I don't want them to, but The Order is proof that there's still a place for linear, cinematic gaming experiences. It may look like a modern game, but The Order is a throwback to some of the best releases from the PlayStation 2: games that didn’t need a massive world to tell a cool story. It turns out I really missed that.

Jim Sterling.

dat oldschool experience :banderas:

Opublikowano

Yaczes

Resident Evil 4 - 95%

Call of Duty 4 - 94%

Persona 4 - 92%

GTA IV - 95%

Virtua Figher 4 - 91%

także ten da się :reggie:

Opublikowano

@Dave

Akurat BB zapowiada się wyśmienicie. Nie wierzę, że ta gra zbombi. Jeśli tak to odpuszczam sobie kupno PS4 i biorę albo XO albo upgrade PC. No (pipi)a, jaka gówniana ta generacja. 

Opublikowano

Jedyne co mogloby przebic dzisiejsze recki The Order, to zdjecie placzacego Macka z odkupionym PS4 i jakis elaborat, ze gra jednak starcza na 70h, jak bedziemy ja chcieli przejsc przynajmniej 6 razy ^^

ale bomba spadla na macka xDDDD

Teraz sie glowi jak tu wrocic do obozu zielonych xD

Co za typ :pawel:

Opublikowano

driveclub naprawili bo sam trzon gry czyli model jazdy i feeling sa super - dali deszcz, naprawili serwery, wspieraja tytul i z brzydkiego kaczatka zrobil sie labedz

order byl jest i bedzie crapiszczem bo jeszcze raz powtrze RaD chcialo stworzyc taki twor - to byl ich cel, to byla ich wizja polaczenia gry z filmem

niech sony jak najsztbciej ogarnie kogos takiego jak krol spancer bo glupio mi bedzie sprzedawac prezent od zonki

Opublikowano

Ficek xddd miałes brać na premiere dla grafiki xddddd

ALE PAMIETAJCIE KLAPY UNCHARTED 4 POZAMIATA

Opublikowano

Yaczes

Resident Evil 4 - 95%

Call of Duty 4 - 94%

Persona 4 - 92%

GTA IV - 95%

Virtua Figher 4 - 91%

także ten da się :reggie:

\

No tak, ale te gry to nie bylo "4 raz to samo" (poza gta).

Opublikowano

Open-world games aren't going anywhere, and I don't want them to, but The Order is proof that there's still a place for linear, cinematic gaming experiences. It may look like a modern game, but The Order is a throwback to some of the best releases from the PlayStation 2: games that didn’t need a massive world to tell a cool story. It turns out I really missed that.

Jim Sterling.

dat oldschool experience :banderas:

To ten gej co slabo ocenil Dying Light bo nie jest niczym innowacyjnym tylko bardzo dobrym zlepkiem wielu gier?

Niech spyerdala.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.