Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

U mnie 7.5 to średniak 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

U mnie 7.5 to średniak 

5 to powinien byc sredniak, kiedy ludzie naucza sie uzywac pelnej skali a nie od 6-10 :/

Opublikowano

dokladnie bansai.

Opublikowano

EBL3gul.jpg

No nie wiem co tak słabo... :dog:

Opublikowano

Klapeczki, udają teraz dystans itp. chociaż dobrze wiemy, że jednak pęknięte serduszko (i dupa) długo się leczy

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

nic sie nie stało, w końcu są lepsze multiplatformy, playroom no last guardian, versus i agent za pasem, zobaczycie Boty na e3!

Opublikowano

"Beneath the technical wonder this is just a dull, aimless Gears Of War clone – where the attempts at storytelling are just as boring and lifeless as the action."

:banderas:

Opublikowano

czekam na post Mendrka, Maciomaniaka i Yetiego

Opublikowano

•  
  • 10354686_10150004552801856_2203675011061
    xyz O ktorej bedzie download dostepny bo zostalo 14h i nie ma takiej opcji na konsoli.. Inne regiony pobieraja juz gre!!!!!!,
    • 375689_617773728290122_597875983_n.jpg?o
      PlayStation Polska Dawid, w tej sprawie skontaktuj się z naszym COK:

Centrum Obsługi Klienta

xdddddd

PlayStation Infolinia: 22 397 89 24 (opłata wg taryfy operatora)

...
Opublikowano

Bloodborne, nadejdź. Nadejdź i popraw tragiczną sytuację exów na PS4 :(

Opublikowano

the-order-screen-3.jpg

8/10 jak nic, przykro mi Jaczes :reggie:

:pawel::pawel: :pawel::pawel: :pawel::pawel: :pawel::pawel: :pawel::pawel: :pawel::pawel: :pawel::pawel: :pawel::pawel:

Opublikowano

Czezki, czym ty się jarasz z zapowiedzi ? Smutno się robi czytając twoje wypociny o tym,że wszystko jest do dupy,a bloodborne to nienawidzisz jakby Ci zgwałcił matke na oczach ojca,a tobie kazał robić podkład muzyczny do tej sceny na saksofonie.

Kryzysy gamingowe to jednak smutna przypadłość :reggie:

Opublikowano

Figaro kolego ale roznorodnosc!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

No nie wiem u mnie gra na 7 jest średnia  :reggie:

Opublikowano

przyznaj sie ze ci sie order nawet podoba soul, obiecuje ze nikomu nie powiem i zostanie to miedzy nami

Opublikowano

Ciekaw jestem z czego tu sie boty ciesza. Ogólnie ta generacja to guwna obesrane. Żadnych dobrych gier, masa wersji Hd. Jedynie Sunset i nadchodzacy Bloodborne to gry wyrozniajace sie jakos z tej nędzy.

Opublikowano

Za kilka dni Xenoverse 8/10 :banderas:

Opublikowano

Na 7 to jest wspominany tu dziś TR, a ten kupszton 18863% nawet koło niego nie stał...

Opublikowano

przyznaj sie ze ci sie order nawet podoba soul, obiecuje ze nikomu nie powiem i zostanie to miedzy nami

chcesz odkupić jego używke!

Opublikowano

Już 61/100 :pawel:

Oh, 63, a nawet 64, waha się. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Czyli będzie mniej.

:obama:

55 :reggie:

Opublikowano

Gaf dostarcza, ten denial :dynia:

I don't know... The Evil Within is a PS2 game yet it's in the high 7... I call it double standard.

RAD did it all wrong, they should have released it broken and full of bugs then it would reviewed as good as HMCC and Unity.

Bylo tez cos o tym ze recenzenci uwzieli sie na exy PS4 ale zgubilem posta niestety i nie chce juz tam wracac :yao:

Opublikowano

chcesz odkupić jego używke!

od czezkiego odkupie ale sie waham czy mi odsprzeda bo ostatnio sie focha na mnie :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.