Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W sumie mnie zupełnie nie interesuje The Order, ale z ciekawości sprawdziłem reckę na niepunktowanym Eurogamerze, znaczka żadnego gra nie otrzymała, jedynie podsumowanie

Short, shallow yet utterly sumptuous, The Order: 1886 is a narrative-driven shooter that already feels dated.

EA płacze, że gry za trudne, Sony stawia na gry filmowe jednocześnie  pozbywając się działu odpowiedzialnego za telewizory, co się z tym światem dzieje.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Figaro kolego ale roznorodnosc!!!!!!!!!!!!!!!

No na PS4 z tą różnorodnością jest obecnie bardzo słabo, o wiele gorzej niż na PS3. Szczególnie gameplayową.

Dlatego wybaczcie, ale kupowanie next gena na premierę (czy nawet rok po premierze) to dalej frajerstwo, od początku tak powiadam :kaz:

Opublikowano

wygrales zycie bracie

Opublikowano

Przykład Ordera idealnie obrazu to, że najlepiej być fanem #tylkoNintendo.

Nintendo nigdy nie zawodzi.

Bayonetta 2 - 91

SSB - 92

Nie chce mi się dalej szukać, żal mi tak Was bardzo, że nie chcę Was bardziej dobijać

:dynia:

Opublikowano

wygrales zycie bracie

dokładnie tak <wraca do śpiewania karaoke w Yakuzie>

Opublikowano

czyli najlepszy ex na ps4 to dalej infamous.. ciekawe czy magia sony spyerdoli nawet cos takiego jak BB

Opublikowano

Bayonetta 2 - 91

SSB - 92

Nie chce mi się dalej szukać, żal mi tak Was bardzo, że nie chcę Was bardziej dobijać

Nie kazdemu podobaja sie gry Nintendo oraz samo Nintendo. Ludzie ktorzy nie trawia japonskich klimatów i do tego maja PS4 maja przesrane, juz bym wolal zlozyc sredniego kompa i pykac na nim. Przynajmniej gry na steamie w promocjach kosztuja tyle co nic :reggie:

Opublikowano

ja koncze pierwsza danganronpe i odswiezam suikoden II, ehhh a mowilem zonce ze ps4 dopiero najwczesniej na premiere wieska3 - wtedy na dzien dobry mialbym w pelni zalatanego drivecluba i ordera uzywke za 20zl

Opublikowano

Bayonetta 2 - 91

SSB - 92

Teraz już na pewno biorę 3dsa ;) Jak tak dalej będzie z ps4 to i wii u

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

W recenzjach pisza, ze przez pasy totalnie nic nie widac, gdy np. ukrywamy sie za jakims murkiem ^^

cover shooting TPS, przy ktorym najlepiej unikac osłon! 

:banderas:

Opublikowano

1st Party
-Knack [54]
-Driveclub [71]
-Infamous SS [80]
-MLB [83]
-Killzone SF [73]

( 72 average metacritic score)

2nd Party
-LBP 3 [79]
-The Order 1886 [63]
-Bloodborne (coming soon)

(71 average metacritic score)

:frog:

Opublikowano

ja koncze pierwsza danganronpe i odswiezam suikoden II, ehhh a mowilem zonce ze ps4 dopiero najwczesniej na premiere wieska3 - wtedy na dzien dobry mialbym w pelni zalatanego drivecluba i ordera uzywke za 20zl

Ile jescze bedziesz ta danganronpe konczył? :beksa:

Opublikowano

Bayonetta 2 - 91

SSB - 92

Nie kazdemu podobaja sie gry Nintendo oraz samo Nintendo. Ludzie ktorzy nie trawia japonskich klimatów i do tego maja PS4 maja przesrane, juz bym wolal zlozyc sredniego kompa i pykac na nim. Przynajmniej gry na steamie w promocjach kosztuja tyle co nic :reggie:

Siur, ale przynajmniej w kwestii gier nigdy nie zawodzi :) Nie to co ekhem... Sony :kaz:

Sony to porażka

mieli/mają genialną konsolę przenośną, to się odwrócili od niej. Skutek? Vita żyje, masa gier dobry i generalnie mekka dla indie i japońszczyzny

skupili się na Ps4 i co? jak było gów.niane tak nadal jest :reggie: 

Opublikowano

Średnia Ordera idealnie pokazuje ile ta gra powinna kosztować na premierę, a nawet taniej.

Opublikowano

Rozi, odkad jest dumnym studentem historii, lata po forum i gdzie sie da i raczy nas smaczkami typu: grupa bilderberg.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Musiałeś wyguglować co to, prawda?

ale Ty jesteś mądry Rozi, zaginasz nas swoją erudycją (to ostatnie słowo musiałem wygooglować)

dobrze, że moje podatki nie idą na marne i Twoja edukacja daje efekty :obama:

Opublikowano

Ile jescze bedziesz ta danganronpe konczył? :beksa:

majac na uwadze obecna sytuacje rodzinna niestety pewnie dlugo

Opublikowano

Dominacja jak za czasów PS2 okazuje się być jej całkowitym zaprzeczeniem i szczaniem na dorobek firmy oraz przede wszystkim na graczy.

Teraz widzicie czemu od czasów przełomu PS2/PS3 uważam, że Sony nie jest już potrzebne.

Opublikowano

Wszystkim zawistnym botom przypominam ze w tym roku na PS4 wychodzi 300 gier i na pewno baronowie nie beda musieli sie zmuszac do ogrywnia gier 6/10.

Zobaczcie, jeden z ostatnich baronow juz znalazl sobie szpile zastepcza:

20gxwki.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

SO 81%

HALO MCC 85%

Forza H2  86% 

Klapy z pełnymi ustami dzień jak co dzień  :kaz:

Opublikowano

wasz baron boty wlasnie ordera ogrywa wiec znowu mamy status qvo

temat do przemyslen co lepsze nie miec przez pol roku exow czy dostawac goownanie exy

Opublikowano

Podniecacie się tak jakby oceny Ordera to było jakieś zaskoczenie.

Może tylko dla Yetiego, który w swoim świecie z kartonu i cylofanu wygrał zakład z Czezkim  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.