Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

driveclub obecnie 9+/10

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Metacritic w tej generacji akurat jest calkiem wiarygodny, w przeciwienstwie do poprzedniej, gdzie kazdy cod dostawal 90+ podobnie jak assassyny i inne chu..jozy. 

Opublikowano

driveclub obecnie 9+/10

obecnie :dynia:

Gamerankings > MC, tam przynajmniej zbieraja srednia od konkretnych serwisow a nie jakis no name'ow co trzasna kontrowersyjna ocene zeby tylko klikniecia zdobyc.

Opublikowano

Czy ten crap nie miał czasem przełożonej o kilka miesięcy premiery ? Ciekawe na ile wtedy starczał singiel  xD

Opublikowano

na ps4 taka bieda ze powinni nawet knacka raz jeszcze zrecenzowac, na bezrybiu i on by zanotowal jakies 9/10

Opublikowano

9+ to przesada Ficus ale mocne 9 leciutko, nudna FH2 wciąga nosem, ale ocenę na MC ma słuszna, tyle warta była ta gra w dniu premiery.

Opublikowano

alez zawsze to powtarzam kolego :)

btw sa juz recki odera bo chyba jakos popoludniu minelo embargo?

Opublikowano

btw sa juz recki odera bo chyba jakos popoludniu minelo embargo?

:notsure:

Opublikowano

9+ to przesada Ficus ale mocne 9 leciutko, nudna FH2 wciąga nosem, ale ocenę na MC ma słuszna, tyle warta była ta gra w dniu premiery.

FH2 jest supcio.

Opublikowano

FH2 jest supcio.
Jest, na pierwsze +/-10h
Opublikowano

FH2 jest supcio.

eXpert hejtuje FH2 bo Xone sprzedał dla PS4 z DC, które było takim niewypałem, że aż refund zrobił na PSN, a w tym samym czasie przełożyli dwukrotnie CARS  :reggie:

Zapomniałbym o patchu do DC, który wprowadził jazdę bez hamulców  :yao:

Opublikowano

Czyli deszcz nadal najlepszym exem na Orderstation.

Opublikowano

wtf.jpg

Opublikowano

FH2 jest supcio.
Jest, na pierwsze +/-10h

To tak jak The Order 1886. Oh wait.....

:kaz:

Opublikowano

Na gafie kolejne teorie spiskowe:

Sony tends to get -2 review handicap because they don't strong arm publications and don't have the money to sweeten their relationships with them.

Sony nie robi zlych gier, po prostu nie ma pieniedzy o oslodzenie swoich relacji z prasa.

Opublikowano

A teraz przypomnijcie sobie te wszystkie pozytywne opinie z gaffa co Figar wklejał hurtem w ostatnich dniach.

Często jest tak, że ogólne opinie graczy są trochę odmienne od tych na stronach internetowych. :reggie:

No najlepszy przyklad mamy na wyciagniecie reki. Soul daje 7,5! Czyli tansza uzywke mozna spokojnie wciagnac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

boty jakie szczesliwe ze nie maja przez pol roku gier wiec nie ma z czego krecic beki, w sumie dalej sie waham czy lepiej nie miec gier czy miec ale crapy, tragiczna ta generacja, dalej status qvo pomiedzy konsolami i wybor, ktory stolec jest bardziej zjadliwy :/ :/

Opublikowano

FH2 jest supcio.

eXpert hejtuje FH2 bo Xone sprzedał dla PS4 z DC, które było takim niewypałem, że aż refund zrobił na PSN, a w tym samym czasie przełożyli dwukrotnie CARS :reggie:

Zapomniałbym o patchu do DC, który wprowadził jazdę bez hamulców :yao:

Ale w DC gram dalej a Forza byłaby juz sprzedana.
Opublikowano

boty jakie szczesliwe ze nie maja przez pol roku gier wiec nie ma z czego krecic beki, w sumie dalej sie waham czy lepiej nie miec gier czy miec ale crapy, tragiczna ta generacja, dalej status qvo pomiedzy konsolami i wybor, ktory stolec jest bardziej zjadliwy :/ :/

U nich wyglada to tak - jak pozyczyles, sciagnales z torentow - NIE ZAPLACILES - to warto zagrac !

Xbox Rymy - Verbatimy !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Metacritic w tej generacji akurat jest calkiem wiarygodny, w przeciwienstwie do poprzedniej, gdzie kazdy cod dostawal 90+ podobnie jak assassyny i inne chu..jozy. 

szkoda że tak skrzywdzili dying light

Opublikowano

FH2 jest supcio.

eXpert hejtuje FH2 bo Xone sprzedał dla PS4 z DC, które było takim niewypałem, że aż refund zrobił na PSN, a w tym samym czasie przełożyli dwukrotnie CARS :reggie:

Zapomniałbym o patchu do DC, który wprowadził jazdę bez hamulców :yao:

Ale w DC gram dalej a Forza byłaby juz sprzedana.

Twój beznadziejny gust to akurat nie mój problem.

Opublikowano

Szybki look na oceny:

Videogamer  6

Gamespot  5
Eurogamer  No score
Polygon  5.5
Destructoid  6
IGN  6.5
DualShockers  8.5
Shack News  8
Game Informer  7.75
Kotaku  No score
Giant Bomb  2/5
Play Mag  81%
USGamer  3/5
Digital Spy  3/5
EGM  4.5
InTheGame [Dutch]  6
God is a Geek  7.5
ShopTo  No score
Jeux Video [French]  15/20
Metro  4
Games.it [italian]  8.1
The Jimquisition  6.5
Post Arcade  7.5
TheSixthAxis  7
GamesRadar  2.5/5
PS Nation 9.5/10
PSMania 9/10

:dynia:

Opublikowano

Twój beznadziejny gust to akurat nie mój problem.

Ty zas nawet nie masz porownania.

No i odpal FH2 i zobacz ile osob z tych 185 zostalo ^^

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.