Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czekajcie. Jak to było ? Połączenie Gearsów i czego ? xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

TLoU

Opublikowano

No akurat wielu pisze, że gra przypomina Girsy.

Opublikowano

girsy z heavy rain raczej

Opublikowano

boty jakie szczesliwe ze nie maja przez pol roku gier wiec nie ma z czego krecic beki, w sumie dalej sie waham czy lepiej nie miec gier czy miec ale crapy, tragiczna ta generacja, dalej status qvo pomiedzy konsolami i wybor, ktory stolec jest bardziej zjadliwy :/ :/

A jak ty i tobie podobnie nie mieliście gier przez 18 miesięcy to juz wszystko okej

Haha banda hipokrytów xD

Opublikowano

Niech zgadnę, piszą tak na gafie ?   :whistling:

Opublikowano

Girsów i tlou xDD

Opublikowano

Niech zgadnę, piszą tak na gafie ?   :whistling:

Mówię o reckach.

Opublikowano

@Figaro

Ty po tych super opiniach z neogafa powinieneś wejść pod kamień i posiedzieć tam pare dni

Opublikowano

Nawet jak ktoś nie ma żadnego backloga, to serio trzeba być fizycznie uzależnionym od gierek, żeby taplać się gównie zwanym obecną generacją konsol

Opublikowano

boty jakie szczesliwe ze nie maja przez pol roku gier wiec nie ma z czego krecic beki, w sumie dalej sie waham czy lepiej nie miec gier czy miec ale crapy, tragiczna ta generacja, dalej status qvo pomiedzy konsolami i wybor, ktory stolec jest bardziej zjadliwy :/ :/

A jak ty i tobie podobnie nie mieliście gier przez 18 miesięcy to juz wszystko okej

Haha banda hipokrytów xD

konsole dostalem we wrzesniu wiec mam ja 6 miesiac, co bylo wczesniej to mnie wali bo na czym bym to ogrywal, nawet mam backlog gier na ps4 - alien, ew, mordor, teraz doszedl order

Opublikowano

trzeba miec backloga mozgu zeby kupic the order

Opublikowano

@Figaro

Ty po tych super opiniach z neogafa powinieneś wejść pod kamień i posiedzieć tam pare dni

Sugerowanie się reckami... w 2015 roku. Yeah, NOPE.

Niemniej cieszę się, że krytykują zbytnie odbieranie kontroli itd.

Opublikowano

Z podobnych gier nasuwa mi się na myśl 3DMark, graficznie wymiata, gameplayowo klapków też usatysfakcjonuje

3dmark-fire-strike-screenshot-5.jpg

:banderas:

Opublikowano

I can't be bothered to fuck with metacritic anymore. This is the 2nd big game that reviewers don't understand. They knocked Driveclub because it wasn't open world and now they knock The Order because it isn't a "game". Well RAD made the perfect combination of cinema and cinematic game and these pos reviewers don't understand. The Order is my GOTY I can't wait to get it tomorrow.

chyba wiadomo skad :dynia:

Opublikowano

Haha banda hipokrytów xD

konsole dostalem we wrzesniu wiec mam ja 6 miesiac, co bylo wczesniej to mnie wali bo na czym bym to ogrywal, nawet mam backlog gier na ps4 - alien, ew, mordor, teraz doszedl order

Ah to juz wiem skąd sie wzięła dominacja ps3 bo 3/4 klapkow kupiło konsole w 2010 xD

Opublikowano

Twój beznadziejny gust to akurat nie mój problem.

Ty zas nawet nie masz porownania.

No i odpal FH2 i zobacz ile osob z tych 185 zostalo ^^

A po co mi PS4 z DC jak mam FM5, FH2 i MK8  :reggie:

Widać jak na dłoni kto tu wygrywa e-życie.

Opublikowano

Dominacja PS3 my ass. Dominacja najwyżej nad pegazusem....

Opublikowano

I can't be bothered to fuck with metacritic anymore. This is the 2nd big game that reviewers don't understand. They knocked Driveclub because it wasn't open world and now they knock The Order because it isn't a "game". Well RAD made the perfect combination of cinema and cinematic game and these pos reviewers don't understand. The Order is my GOTY I can't wait to get it tomorrow.

chyba wiadomo skad :dynia:

ssx, tym razem beka z Ciebie :reggie:

Opublikowano

Cicho Seba.

Opublikowano

Niby troll, ale wielu taki właśnie poziom reprezentuje na tym forum. 

Bansai jak tam ? Nie boli Cię ta stówka w plecy ? ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Figaro dlaczego? Chyba, ze to jakis marny trolling, bo w sumie ciezko uwierzyc, ze Sony ma az tak glupich wyznawcow. 

Opublikowano

9+ to przesada Ficus ale mocne 9 leciutko, nudna FH2 wciąga nosem, ale ocenę na MC ma słuszna, tyle warta była ta gra w dniu premiery.

FH2 jest supcio.
eXpert hejtuje FH2 bo Xone sprzedał dla PS4 z DC, które było takim niewypałem, że aż refund zrobił na PSN, a w tym samym czasie przełożyli dwukrotnie CARS :reggie:

Zapomniałbym o patchu do DC, który wprowadził jazdę bez hamulców :yao:

Ale w DC gram dalej a Forza byłaby juz sprzedana.

Twój beznadziejny gust to akurat nie mój problem.

Moim natomiast problemem nie jest fakt posiadanej pierwszej konsoli w życiu jako Xbox 360, wiemy ze boty to Janusze, bez cofania czasu nie gracie a najlepiej jesli sie nie skręca, czy to oznacza dobry gust? No nie wiem nie bede o nim dyskutował.
Opublikowano

ale czy ja mam sony na czole, czy ja jestem czlowiek playstation i cale moje zycie identyfikuje z ta konsola? konsola to kawalek plastiku, nie wazne ile kosztowala na premiere, ile czasu nie bylo na nia gier czy co sie z nia dzieje - konsole kupuje sie wtedy kiedy cena jest dla kupca zjadliwa, a baza gier zaciekawila kupca

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.