Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale czy ja mam sony na czole, czy ja jestem czlowiek playstation i cale moje zycie identyfikuje z ta konsola? konsola to kawalek plastiku, nie wazne ile kosztowala na premiere, ile czasu nie bylo na nia gier czy co sie z nia dzieje - konsole kupuje sie wtedy kiedy cena jest dla kupca zjadliwa, a baza gier zaciekawila kupca

Napisal ktos kto mial w zyciu tylko konsole Sony  :yao:

Opublikowano

Figaro dlaczego? Chyba, ze to jakis marny trolling, bo w sumie ciezko uwierzyc, ze Sony ma az tak glupich wyznawcow. 

Oczywiście że troll. Jakikolwiek post od tetsuo to troll dla jajec.

Opublikowano

''Płytkie, powolne i generyczne elementy QTE, a do tego podziurawiona, szybka fabuła sprawiają, że nie czujemy się jak w grze, a w nieinteraktywnym filmie. Brak trybu sieciowego oraz wspomniane aspekty, w tym karłowata kampania dla jednego gracza, sprawiają, że nie istnieje powód powrotu do tej pozycji.”

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

To RYSE mialo juz lepsza ocene na IGN, oj smerfy oj smerfy nawet zal mi was nie jest xD

IGN GOTY :reggie:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Bansai jak tam ? Nie boli Cię ta stówka w plecy ? ;P

Mam plan zeby pozyczac konto z ta gra wielu osobom i w zemscie za moja strate sprawic ze Sony straci wiecej na potencjalnych klientach ktorzy nie kupia bo ograli juz gre za friko :kaz:

Opublikowano

Kotaku: "The Order is a third-person shooter somewhat like Gears of War, if Gears of War had been a bad game instead of a good one.”

<avatar Mroka>

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Cześć wpadłem tylko napisać

66 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Short, shallow yet utterly sumptuous, The Order: 1886 is a narrative-driven shooter that already feels dated.

xDDDDDD

I co figaro ? Nie głupio ci ?

Hahahaha szkoda ze eurogamer porzucił oceny bo było by piękne 5/10 xD

No to cześć

boty jakie szczesliwe ze nie maja przez pol roku gier wiec nie ma z czego krecic beki, w sumie dalej sie waham czy lepiej nie miec gier czy miec ale crapy, tragiczna ta generacja, dalej status qvo pomiedzy konsolami i wybor, ktory stolec jest bardziej zjadliwy :/ :/

A jak ty i tobie podobnie nie mieliście gier przez 18 miesięcy to juz wszystko okej

Haha banda hipokrytów xD

@Figaro

Ty po tych super opiniach z neogafa powinieneś wejść pod kamień i posiedzieć tam pare dni

boty jakie szczesliwe ze nie maja przez pol roku gier wiec nie ma z czego krecic beki, w sumie dalej sie waham czy lepiej nie miec gier czy miec ale crapy, tragiczna ta generacja, dalej status qvo pomiedzy konsolami i wybor, ktory stolec jest bardziej zjadliwy :/ :/

A jak ty i tobie podobnie nie mieliście gier przez 18 miesięcy to juz wszystko okej

Haha banda hipokrytów xD

konsole dostalem we wrzesniu wiec mam ja 6 miesiac, co bylo wczesniej to mnie wali bo na czym bym to ogrywal, nawet mam backlog gier na ps4 - alien, ew, mordor, teraz doszedl order

Ah to juz wiem skąd sie wzięła dominacja ps3 bo 3/4 klapkow kupiło konsole w 2010 xD

Beka z Ordera ale widać jak xboty tańczą jak słaba gra na ps'a wyjdzie xD 

Opublikowano

Człowiek mówi piszę, czas pokazuję, że miał rację a oni dalej szukają drugiego dna.

Już w sierpniu wam napisałem jak będzie, która gra ile jest naprawdę warta, to nie on wie lepiej jedne z drugim. 

YETI gdzie jesteś o YETI?

Opublikowano

Człowiek mówi piszę, czas pokazuję, że miał rację a oni dalej szukają drugiego dna.

Już w sierpniu wam napisałem jak będzie, która gra ile jest naprawdę warta, to nie on wie lepiej jedne z drugim. 

jeti jeszcze nie skonczyl pisac recenzji ordera

Opublikowano

i co pewnie głupio wam teraz, że tak sie napalaliście na Ordera

czy jednak nie?  kto kupuje łapka do góry!

Opublikowano

Dobra pisz teraz o bb i quantum break. 

Opublikowano

Nie musze patrzec. To ze wii U jest malo popularne swiadczy o jednym - ze sa tam dobre GRY a nie cinematic experience, wiec gimbaza w to nie gra.

Opublikowano

Na MC ocena 65, wiec moze wypadaloby zmienic nazwe tematu na "The Order: 65" ? :kaz:

Swoja droga moj typ "69" jest coraz bardziej prawdopodobny!

Opublikowano

Siema, jestem w media markt i mam ochotę na jakiś dobry film. Możecie mi polecić coś z tego?

ufkjPb8.jpg

Edytowane przez ragus

Opublikowano

gran torino 22zł?

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Brakuje mi tam jeszcze biogamergirl, slynnej ze swojej wnikliwej recenzji Destiny.

Opublikowano

Gametrailers 8.2/10

Gamereactor 9/10

Gameinformer 7.7/10

COG 86/100

DualShocker 8.5/10

Heavy 8.9/10

ALE JUTRO BĘDZIE GRANĘ :banderas:

Order przynajmniej ma najładniejszą grafikę we wszechświecie :frog:

PS. Boty niech się tak nie cieszą, bo do narodziny mesjasza pozostał nieco ponad miesiąć

:fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na okladce brakuje oceny YETIego i opinii Fanka "ta grafika nie moze sie mylic"

Opublikowano

W ogóle jaka beka z sony, z fejsa koso

Żeby było bardziej absurdalnie, polskie media wciąż mają embargo (do jutra) na wrażenia z... prezentacji NIEGRYWALNEGO DEMA, które pokazywano kilka dni temu. Mam nadzieję, że jednak nikt się nie sfrajerzy publikacją takich wrażeń.

EMBARGO ZEBY CZASEM NIE MOWILI ZA DUZO O QTE XD

Opublikowano

Czyli co? Boty rozkoszuja sie exami, a klapy dalej czekaja?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

ALE JUTRO BĘDZIE GRANĘ :banderas:

Chyba ogladanie :reggie:

Opublikowano

Gametrailers 8.2/10

Gamereactor 9/10

Gameinformer 7.7/10

COG 86/100

DualShocker 8.5/10

Heavy 8.9/10

czezky juz spakowany?

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać. Crap zdarza się najlepszym. Jedyna moja nadzieja, że Sony szybko zrozumie że ta gra nawet w Plusie się nie powinna ukazywać, i stonują swój marketing. 65 na MC to jak 100-tonowy ciężar sprzedażowy. Oby wyciągnęli lekcję z All Stars Battle Royale, gdzie też sporo kasy na marketring poszło. Tylko że ASBT ogólnie nie było złe, jeno nie trafiało w target i przegrało z geniuszem SSB. Teraz Sony powinno przełknąć gorzką pigułkę i wyorać pr-ową drogę Bloodborne, to ludzie szybko zapomną o The Order. Raczej nie mam tu nadziei, że gra to jakiś mega-niedoceniony szpil.

Sheet happens, dużo premier przed nami. pozycja Playstation niezagrożona. Zabawne jest to, że boty takie aktywne, bo coś komuś nie wyszło. No tak, im nie wychodzi nic. Bo nic nie wychodzi w sensie stricte, do września. Jedyny plus z tej sytuacji to taki, że odbiór The Order przez krytyków będzie przestrogą jakich gier nie robić. Hm, pewnie teraz Quantum Break będzie opóźnione, gdyż designerzy z przerażeniem złapali się za głowę i wydukali: "Ale my też chcieliśmy stworzyć oskryptowany, korytarzowy shooterek!".

A Tobie Yeti, zaufany obrońco właściwej strony, radzę zrobić choć raz to co jest specjalnością Czezkyego, wszak ile to razy zmieniał obóz, sprzedawał gry po 30 minutach, czy nawet miał stąd odejść na zawsze, a jak widać nadal tu trolluje. Zostań, i nie przejmuj się zakładem z kimś kto wielokrotnie tutaj udowadniał że w poważaniu ma dane słowo czy lojalność. Postąpić tak samo z Czezkym jak on postępuje po prostu, to żadna hańba. Także chill out wszyscy, ponabijamy się z The Order i przejdźmy do następnego etapu.

Ps. I kto mi powie, że nie mam bezstresowej sytuacji? Ja odpalam sobie jakąś grę 80-90 na MC z backloga na PS3 i delektuję się grą...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.