Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś wspomniał o Orderze w plusie. Chyba nie muszę przypominać, że na obiecaną i szumnie zapowiadaną grę pod tytułem Drive Club czekacie już hmm, prawie 5 miesięcy i sony robi sobie z was jaja. To jest żenada i dno dna, takie traktowanie klientów powinno być karane.

Tak więc ja obstawiam, że prędzej zobaczycie Ordera niż DC.

W ramach przypomnienia D4 zapowiedzieli na XB1 w games with gold jakość kilka tygodni przed wrzuceniem i większość ma go już dawno ogranego. Jakość i nie robienie sobie z ludzi debili - to właśnie cenię u MS.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gametrailers 8.2/10Gamereactor 9/10Gameinformer 7.7/10COG 86/100DualShocker 8.5/10Heavy 8.9/10

czezky juz spakowany?
popatrz na inne oceny chłopaku ;)
Opublikowano

Ja w MS lubie jeszcze jedno - czesto cos zapowiadaja i bum: za pol roku gramy :)

A nie lata BEZCZELNYCH KLAMSTW jak u sony.

Opublikowano

Mendrek a LBP 3? A Driveclub? Order jest kolejnym niewypałem.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ja w MS lubie jeszcze jedno - czesto cos zapowiadaja i bum: za pol roku gramy :)

dat zapowiedź QB w maju 2013.

Kiedy Sony zapowiedziało GT 6? LBP 3? Weź nie jaraj. Phantom Dust to też odległa rzecz. Podobno w 2015 mają dopiero zacząć coś o niej mówić.

Opublikowano

< dziki bieg klapkow, zeby napisać o H5 i QB ze 10 lat temu zapowiedziane + beka bo MS nie ma podanej daty wydania h5 wiec nie wiadomo kiedy wyjdzie > xD

Opublikowano

Napisalem "czesto".

Opublikowano

a wyobrazacie sobie stream z ordera? FILM Z FILMU LOL MASORZ ATAKUJ

Opublikowano

O figaro pierwszy jak miło, jak przewidywalnie.

Opublikowano

Mendrek a LBP 3? A Driveclub? Order jest kolejnym niewypałem.

Zapomniales o killzonk,knack, infejmusy i symulator noszenia drabiny i palety

Opublikowano

Jak szybko największe klapki pogodziły sie z losem Ordera,gdzie te setki gifów i jaranka przecież to prawdziwy next gen.Wszystko to juz zapomniane i zaczyna sie "BB jakie to bedzie dobre,mesjasz"

Opublikowano

Napisalem "czesto".

To trochę przesada z tym często. Zdarza im się, to na pewno.

Opublikowano

Te różnorodność, siedź cicho.

Opublikowano

UNCHARTED 4 NA PEWNO POZAMIATA

Opublikowano

Zamiast przyznac ze zostaly wyruchane, klapy dalej sie oszukuja. Jak tak dalej pojdzie to bedziecie starymi dziadkami i growe zycie wam przeleci.

Opublikowano

UNCHARTED 4 NA PEWNO POZAMIATA

Dobre, czy trzeba przypomniec jak ND zrobilo downgrade w U4 ? To dopiero poczatek hehe xDDDDD

Opublikowano

Yeti jak udaje, że nic się nie stało  :reggie:

Opublikowano

Najważniejsza jest różnorodność exów Sony nie to co MS xD

Opublikowano

Yeti jak udaje, że nic się nie stało  :reggie:

Dalej jajek nie wyhodował. :reggie:

Opublikowano

LBP 3 ma 79 na MC, co jest wysoką oceną jak na coś, co zostało odklepane przez murzynów z Sumo Digital (no trochę lepszych murzynów), i w założeniach nie miało być rewolucyjne, więc oceny poleciały w dół za odtwórczość. DC miał niskie oceny tylko z powodu problemów online, ale dziś to z relacji tych co grają choćby tu na forum, kupa frajdy na długo. Także nie panikowałbym, jak będę miał PS4 to z chęcią LBP 3 chapnę.

Tak swoją drogą, The Order to chyba najniżej oceniony ex ze studia wewnętrznego Sony w historii. Było coś niżej? 

To w sumie można robić już zakłady w jakich studiach wylądują goście z RaD ;)

Opublikowano

YETI jaki try hard porównywanie speedrunów do normalnego grania i gry bez możliwości skipowania scenek.  :reggie:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Socjologia albo rekreacja i turystyka/

Opublikowano

Gametrailers 8.2/10

Gamereactor 9/10

Gameinformer 7.7/10

COG 86/100

DualShocker 8.5/10

Heavy 8.9/10

Kolejne 8/10 od CentrumCinema i Filmweb

:daddy:

xD

Opublikowano

Tak swoją drogą, The Order to chyba najniżej oceniony ex ze studia wewnętrznego Sony w historii. Było coś niżej? 

RaD to w ogóle studio Sony? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.