Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zanim popuścicie w majtki z powodu średniej oceń to chciałbym przypomnieć, że lords of the fallen ma 68% a gra jest korwa mega sztosem rozumisz to jeden z drugim czy mam pięściami wytłumaczyć?

Nie graliście w ordera? no to nie oceniajcie, to wcionsz może być dobra gieera

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

UWAGA GIF 30MB

http://i.imgur.com/0J9YgdA.gifv

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zanim popuścicie w majtki z powodu średniej oceń to chciałbym przypomnieć, że lords of the fallen ma 68% a gra jest korwa mega sztosem rozumisz to jeden z drugim czy mam pięściami wytłumaczyć?

mega balasem chyba xD

Opublikowano

LotF ma taką średnią przez słabą stronę techniczną, Order gameplayową. 

Stronę techniczną można poprawić patchem, gameplaya tak się nie da. :reggie:

Opublikowano

Ashton-kutcher-laughing-top-10-vine-vide

Opublikowano

LotF ma taką średnią przez słabą stronę techniczną, Order gameplayową. 

Stronę techniczną można poprawić patchem, gameplaya tak się nie da. :reggie:

Inaczej, słaby aspekt techniczny można przeboleć jeśli sama gra jest dobra i grywalna, natomiast super grafika nie przykuje cię do konsoli jeśli to jedyny element wyróżniający grę.

Opublikowano

I to są właśnie klapy oni wolą grafę  :reggie:

Opublikowano

Tommo już dawno zagubil się w swoim trollingu, boje się, że to jest na prawdę. 

Opublikowano

Spływają kolejne ósemeczki.

gamesvillage 8/10

Ready at Dawn brings out the best-looking title we've ever seen on a PS4 so far. The Order: 1886 delivers a great gameplay experience, wonderful art direction and a compelling storyline that unfortunately ends too abruptly, leaving us wanting for more.

Shacknews 8/10

The Order: 1886 feels like the perfect balance between story, gameplay, and atmosphere as Ready at Dawn has struck gold with its first attempt at an original IP. There may not be much to do after the credits begin to roll, but once they do, you’ll be met with a unique story told within an absolutely gorgeous game.

Eurogamer Italy 8/10

The Order 1886 is an incomplete masterpiece, a splendid introduction to a new world. And, despite its limits, an experience to live.

Play UK 81/100

PS Lifestyle 8/10

No panowie, powiedzmy sobie szczerze, gdyby nie serwisy, które siedzą w kieszeni microsoftu, to byłby prawdziwy killer, tzn. jest ale średnia popsuta. :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Spływają kolejne ósemeczki.

gamesvillage 8/10

Ready at Dawn brings out the best-looking title we've ever seen on a PS4 so far. The Order: 1886 delivers a great gameplay experience, wonderful art direction and a compelling storyline that unfortunately ends too abruptly, leaving us wanting for more.

Shacknews 8/10

The Order: 1886 feels like the perfect balance between story, gameplay, and atmosphere as Ready at Dawn has struck gold with its first attempt at an original IP. There may not be much to do after the credits begin to roll, but once they do, you’ll be met with a unique story told within an absolutely gorgeous game.

Eurogamer Italy 8/10

The Order 1886 is an incomplete masterpiece, a splendid introduction to a new world. And, despite its limits, an experience to live.

Play UK 81/100

PS Lifestyle 8/10

No panowie, powiedzmy sobie szczerze, gdyby nie serwisy, które siedzą w kieszeni microsoftu, to byłby prawdziwy killer, tzn. jest ale średnia popsuta. :obama:

10957492_981313305232317_491463385_n.jpg

giń, przepadnij siło nie czysta! 

Opublikowano

Biedak chyba oczekiwał na grom plusów. A się tak namęczył ;/

Ty mi lepiej przelewaj 13 złotych za wysyłkę 3dsa xD

4110600076-0000312000039718

żem zapomniał, a ty też coś się nie wychylasz :kaz:

Opublikowano

Biedak chyba oczekiwał na grom plusów. A się tak namęczył ;/

Ty mi lepiej przelewaj 13 złotych za wysyłkę 3dsa xD

4110600076-0000312000039718

żem zapomniał, a ty też coś się nie wychylasz :kaz:

A fakt. Prosiłem o nr konta przeca :F To napisałeś, że dasz potem. A na końcu sam zapomniałem. Dzisiaj przeleję <głask>

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Co piszą? Że microsoft przekupił?

Żebyś usunął konto na forumku PE zgodnie z zakładem!

Opublikowano

Co piszą? Że microsoft przekupił?

weź się ogarnij chłopie

wiem że to żaden big deal ale kur.wa wrzucasz post jaczesa który mówi że nie ma zakładu i jeszcze i tamtego dnia pisałeś

Hhaha, z niczego się nie wymigałem, zakład nadal jest aktualny, a jak macie problemy ze zrozumieniem o co się zakładaliśmy, to powrót do podstawówki i powtarzać czytanie ze zrozumieniem. Także Dejw, będziemy pamiętać.

20.02 na forum będzie rozbrzmiewać jedna melodia.

Jaczes, trzymaj się chłopie, zawsze będziesz w naszej pamięci.

jaczes napisał co napisał bo zacząłeś w chuya ciąć że niby jedna 8/10 wystarczy, a średnio rozkarniety klap kubota z kontekstu rozmowy wyciągnie że

8/10 :pawel:

Bedzie 60 na MC.

A jak będzie 8/10 to zobaczysz!

jak bedzie 8/10 to kasuje konto na forum, jak nie bedzie to yeti kasuje.

OK yeti?

ok

przykro mi Dejw, ale mój insajder mówi, że Sony juz zapłaciło za 8/10

więc jak dla mnie zakład był o średnią na metacriticu, a ta jest żałosna i ma szóstkę z przodu a ty teraz próbujesz heheheszki robić i odwracać uwagę robiąc pseudobekę, a jestem pewien że jakby hipotetycznie średnia wyszła ponad 80% to byś wołał czezkiego że jest przegranym i że się sfrajerzył.

Wiem że to tylko forumek ale odyebałeś taką żenadę że głowa mała, dla mnie teraz każdy twój post będę czytał przez pryzmat stchórzonego zakładu, elo.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

#YETI_USUŃ_KONTO

Opublikowano

Już było niejednokrotnie wyjaśniane, o co zakładał się Jaczes, a o co ja. On o średnią, ja o ocenę, jak masz jakies pytania to skontaktuj się z moim prawnikiem

roman_giertych.jpeg

Pojawiły się kolejne oceny.

• Everyeye.it - 8/10
  • IGN Italia - 7.9/10
  • God is a Geek - 7.15/10

Dobrze, że microsoftowi nie udało się przekupić wszystkich serwisów.

Opublikowano
Wiem że to tylko forumek ale odyebałeś taką żenadę że głowa mała, dla mnie teraz każdy twój post będę czytał przez pryzmat stchórzonego zakładu, elo.

Dokładnie, beka z Yetiego na zawsze!

Opublikowano

Yeti - największe bicepsy, najmniejsze e-cohones  :reggie:

Opublikowano

Trzeba umieć się zachować. Ja jak przegrałem zakład rok temu, to bez pajacowania, cebulakowania i cwaniakowania wypełniłem jego postanowienia. Nie było kozaczenia, że luki można znaleźć, że trzeba jeszcze poczekać, że miałem pomroczność jasną. Porażkę trzeba przyjąć na klatę... no ale YETi nie ma klaty, nie ma jaj... jest lolkowym pośmiewiskiem forum.

Opublikowano

Yeti upadł niżej od Menrdka w kategorii forumowych pośmiewisk... 

poniżej są już tylko dzieci neostrady.

dzieci-neo-o.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Może zamiast bana zabrońcie mu pisać w następujących tematach:

-Persona 5

-Witcher 3

-Xenoblade X (raczej nie grozi, ale kto wie, już raz opisywał tę grę jako klon Monster Huntera xDDDDD to może znowu coś mu się przewidzi)

-ZeldaU

-MGSV

Pier,dolony gdzie nie zacznie wysry,wać tych gifów/wywiadów (bo porozmawiać to można z nim tylko o nitrobolonie i jabłczanie wapnia), tam zawsze mamy pewność, że gra będzie klapą. Yeti, do domu.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.