Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Klimat gry jest wspanialy i tyle. Nie ma co duzo sobie obiecywac bo mozna sie ladnie rozczarowac.

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

10527854_10152496587467508_3343231797811

:teehee:

Opublikowano

Klimat gry jest wspanialy i tyle. Nie ma co duzo sobie obiecywac bo mozna sie ladnie rozczarowac.

Ja obstawiam tytuł na 4/6. Gra na jeden raz i aby do niej powracać raz na rok, na więcej nie liczę.

Opublikowano

Raz na rok można powracać do takiego GTA V czy TLOU, a nie do jakiegoś Ordera.

Opublikowano

panowie bądźmy poważni, wy też możecie

OffbeatAcrobaticCatbird.gif

Byc kitajcem?

być członkiem klubu dżentelmenów i dumnym posiadaczem tej wspaniałej konsoli !!

od poniedziałku- wtorku powinna ruszyć kampania reklamowa TLOU ! :woot:  :woot:  :woot:

The-Last-of-Us-PS4s-Character-HD-Wallpap

Opublikowano

Raz na rok można powracać do takiego GTA V czy TLOU, a nie do jakiegoś Ordera.

To sobie powracaj do GTA, ja lubię gry tylko single, które właśnie lubię powtarzać co kilka miesięcy.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

od poniedziałku- wtorku powinna ruszyć kampania reklamowa TLOU ! :woot:  :woot:  :woot:

Ekscytować się marketingiem reedycji gierki z poprzedniej konsoli...

Gorzej z tymi next-genami niż myślałem...

Opublikowano

Super, przeszedlem TLoU w zeszlym roku XD.

Opublikowano

a więc jednak :D  :P

ja w sumie ciesze sie teraz, że nie grałem w to jeszcze, tym bardziej czekam na koniec lipca

@bluber poprawili to już, nie ma z tym problemu na nowej rewizji

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-48?do=findComment&comment=3111400

sam mam te nowe i na jakość tej gumy nie można narzekać

choć trzeba przyznać, że był to niezły fuckup na początku  :whistling:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Łał będą gempleje z tlou!!!1 hype over 9000. Niech się uczą od R* robić remastery.

Opublikowano

Łał będą gempleje z tlou!!!1 hype over 9000. Niech się uczą od R* robić remastery.

Ale Rockstar się musi uczyć od Ubi robienia sandboxów. #Iras

Opublikowano

panowie bądźmy poważni, wy też możecieOffbeatAcrobaticCatbird.gif

Byc kitajcem?

być członkiem klubu dżentelmenów i dumnym posiadaczem tej wspaniałej konsoli !!

Tylko, że pan po prawej juz opuścił tonący okret Sony :D a pan po lewej moze czyscic buty krolowi Spencerowi. Kitajec tez widac, ze nie jadl od dawna, zeby kupic to ps4.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

a więc jednak :D  :P

ja w sumie ciesze sie teraz, że nie grałem w to jeszcze, tym bardziej czekam na koniec lipca

@bluber poprawili to już, nie ma z tym problemu na nowej rewizji

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-48?do=findComment&comment=3111400

sam mam te nowe i na jakość tej gumy nie można narzekać

choć trzeba przyznać, że był to niezły fuckup na początku  :whistling:

A konsole masz od góra miesiąca.

Nie przejmuj sie na bank cie to dopadnie :]

Opublikowano
Tylko, że pan po prawej juz opuścił tonący okret Sony :D a pan po lewej moze czyscic buty krolowi Spencerowi. Kitajec tez widac, ze nie jadl od dawna, zeby kupic to ps4.

Prawie 9 milionów sprzedanych konsoli od Pana po lewej, zastanów się jeszcze raz kto komu może buty czyścić.

Opublikowano

Ja nadal czekam na The Order. Mam nadzieje na fajny klimat i singla. Przejde i sprzedam. To wciskanie multi na siłe do kazdej gry, ktore i tak pustoszeje po paru tygodniach od premiery mnie jakos nie kreci.

Opublikowano

Prawie 9 milionów sprzedanych konsoli od Pana po lewej, zastanów się jeszcze raz kto komu może buty czyścić.

PS4 - dostępność w 70 krajach.

Xbox One - dostępność w 13 krajach.

Różnica - 5 mln do 9 mln. Wniosek? Zobaczymy po premierze we wrześniu w kolejnych 26 krajach.

Opublikowano

Nie musze sie zastanawiac, to klapki maja klapki na oczach. Pan po lewej nawet nie dolozyl palca w projektpwaniu PS4, a marka Playstation ma duzo dluzsza historie niz jego kariera, wiec po co porownywac ilosc sprzedanych konsol? Od niego zalezy jakie gry beda wypuszczane na ps4 i jaka strategie obierze marka, a to i to jest chuyowe w porownaniu z MSem. Umyj oczy.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Moja wina, że Microsoft nieudolnie premierę ogarnął ? Jak PS3 wyszło rok później od Xboxa, to nikomu to nie przeszkadzało. Zresztą, Sony przez ostatnie miesiące było liderem w USA ( co jest nie do pomyślenia ) i ma więcej sprzedanych konsol, w ostatniej nadziei burgerowców, królikowi Spencerowi dopiero ostatnio udało się nawiązać walkę. Jak nie potrafią wygrać u siebie, to ta Rumunia czy Polska niewiele im pomoże.

Up.

Niby gdzie jest gorzej od Microsoftu ? Na chwilę obecną bieda jest raczej po obu stronach, a o nadchodzących kilerach wiadomo tylko tyle, że się robią, więc sam lepiej umyj oczy, albo w końcu idź do okulisty.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

PS4 - dostępność w 70 krajach.

Xbox One - dostępność w 13 krajach.

Różnica - 5 mln do 9 mln. Wniosek? Zobaczymy po premierze we wrześniu w kolejnych 26 krajach.

Kiedy Ty ogarniesz, że to tak naprawdę nie ma znaczenia, bo kto chciał kupić xboksa i tak to mógł zrobić nawet bez oficjalnej premiery w jego kraju. Ps4 się sprzedaje lepiej bo jest mocniejsze i lepiej wróży na przyszłość.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Kurcze, zapomniałem, że kto już chciał kupić Xone'a to kupił - przecież dzisiaj możemy sprowadzić dowolną rzecz z drugiego końca świata - my bad :(

Opublikowano

Moja wina, że Microsoft nieudolnie premierę ogarnął ? Jak PS3 wyszło rok później od Xboxa, to nikomu to nie przeszkadzało. Zresztą, Sony przez ostatnie miesiące było liderem w USA ( co jest nie do pomyślenia ) i ma więcej sprzedanych konsol, w ostatniej nadziei burgerowców, królikowi Spencerowi dopiero ostatnio udało się nawiązać walkę. Jak nie potrafią wygrać u siebie, to ta Rumunia czy Polska niewiele im pomoże.

Up.

Niby gdzie jest gorzej od Microsoftu ? Na chwilę obecną bieda jest raczej po obu stronach, a o nadchodzących kilerach wiadomo tylko tyle, że się robią, więc sam lepiej umyj oczy, albo w końcu idź do okulisty.

Faktycznie nikomu nie przeszkadzalo, tylko Sony potem orzez 7lat odrabialo ilosc sprzedanych konsol.

Ja tam kupuje xboxa one na polska premiere i bede mial do ogrania co miesiac horizon 2, SO i halo collection.

W tym czasie na ps4 wychodzi driveclub, a jedynym niezlym exem od premiery rok temu jest infamous. X one tez ma swoje exy od swiatowej premiery, jak np forza 5.

Wedlug mnie to jasno pokazuje kto jak przyklada sie do gier.

A klapki dalej klap klap klap.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

No super, jak jesteś klapersem totalnym i grasz tylko w exy, to bierz One, wyobraź sobie, że wychodzą jeszcze gry multiplatformowe, poza Killzone, Resogun, Knack i Infamous kupiłem jeszcze kilka innych gier i popatrz, mam w co grać!! Niesłychane prawda ? Przecież PS4 nie ma gier, a mam ich 8, a na horyzoncie wiele innych, jak Destiny, dzięki któremu spokojnie mogę zapomnieć o Halo Collection.  Konsola to nie 3-4 exy na rok....

Więc tak, klap klap klap i kupuj te 3 gry na rok.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Konsola to nie 3-4 exy na rok...

Jak się ma PC, to jak najbardziej konsole to tylko exy. ;>
Opublikowano

:D

Moldar +1, przykładowo jak przepięknie wygląda Tomb Raider De na PS4 w 60 fps, zupełnie inny wymiar :woot:

Suavek - niektórzy wolą pada i konsole, niż klawiature i myszke, ja na ten drugi zestaw już nie mam patrzenia :yucky:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Boty graja tylko w exy, bo multiplatformy to dla nich wstydliwy temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.