Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co te Sony porobiło z niektórymi :frog:

grumpy-cat-summarise.jpg?f66a58

Opublikowano

Spływają kolejne ósemeczki.

gamesvillage 8/10

Ready at Dawn brings out the best-looking title we've ever seen on a PS4 so far. The Order: 1886 delivers a great gameplay experience, wonderful art direction and a compelling storyline that unfortunately ends too abruptly, leaving us wanting for more.

Shacknews 8/10

The Order: 1886 feels like the perfect balance between story, gameplay, and atmosphere as Ready at Dawn has struck gold with its first attempt at an original IP. There may not be much to do after the credits begin to roll, but once they do, you’ll be met with a unique story told within an absolutely gorgeous game.

Eurogamer Italy 8/10

The Order 1886 is an incomplete masterpiece, a splendid introduction to a new world. And, despite its limits, an experience to live.

Play UK 81/100

PS Lifestyle 8/10

No panowie, powiedzmy sobie szczerze, gdyby nie serwisy, które siedzą w kieszeni microsoftu, to byłby prawdziwy killer, tzn. jest ale średnia popsuta. :obama:

10957492_981313305232317_491463385_n.jpg

giń, przepadnij siło nie czysta! 

maly update 

e0n5tv.png

xDDDDDDDDD

a chyba najsmieszniejsze ze te male nikomu nie znane serwisiki probuja ratowac srednia ordera xD

Opublikowano

Poczekajmy może sony kupi jeszcze pare ocen u największych magazynów i portali growych pokroju Janusz-Gejming.UK i średnia dobije do 81%.

YETI będzie pisał miliony postów żeby Czez wyjobywał z forum...poczekajmy

Opublikowano

Mam nadzieje ze dolar zacznie spadac rownie szybko co Order 1886.

Opublikowano

ej byczys, a jaki miał być czas średniej w zakłądzie? w sensie w ile po premierze miała być ocena sprawdzana do zakładu?

Opublikowano

ej byczys, a jaki miał być czas średniej w zakłądzie? w sensie w ile po premierze miała być ocena sprawdzana do zakładu?

Chyba tydzień, ale wierzysz, że gra nagle skoczy do 81 punktów? :kaz:

Opublikowano

bodajże po tygodniu ( w tym momencie to bez znaczenia bo gra i tak nie dobije do tego 8/10)

poza tym Yeti nie uznaje tej daty bo cały zakład i wszystkie szczegóły zostały ustalone wg Yetiego wtedy kiedy napisał

ok

Edytowane przez asax

Opublikowano

Chyba tydzień, ale wierzysz, że gra nagle skoczy do 81 punktów? :kaz:

Nagle nie, ale jeszcze ze 20 recek na 9/10 od jakiś mikroportalików growych i już będzie 81% :banderas:

Opublikowano

Nawet dalem mu szanse odzyskac wczoraj twarz jak randomgamers.de i noobgamez.bg daly 95% :(

Opublikowano

Nagle nie, ale jeszcze ze 20 recek na 9/10 od jakiś mikroportalików growych i już będzie 81% :banderas:

Wszystkie te śmieciowe serwisy się wliczają na MC/GR?

Opublikowano

GR nie bierze chyba pod uwagę tych mniejszych serwisów

Opublikowano

czyli co swiat branzowy jednak nie jest prosonowski?

Też mnie to bawi. Nagle recenzenci są kompetentni.

No muszę wam powiedzieć, że jestem MEGA zaskoczony. Byłem pewien, że takie IGN da 9/10, bo to ex Sony i ładna grafika :P 

Wszyscy gadają, że coraz gorzej z gierkami, ale według mnie te wszystkie stronki co oceniają gierki robią to o wiele lepiej niż pod koniec poprzedniej generacji.

Opublikowano

Wszystkie te śmieciowe serwisy się wliczają na MC/GR?

Ocena z MC(65) obecnie wyliczona jest z 47 recenzji, GR(64,44) z 31.

:yao:  :yao:  :yao:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

jak bedzie 8/10 to kasuje konto na forum, jak nie bedzie to yeti kasuje.

OK yeti?

Jak to rozumiecie, czy tu mowa o jakieś średniej? Można to interpretować na różny sposób. Padła nie jedna ocena 8/10 i co wygrałem? Według mnie tak, według botów nie, bo chcą wszystkim wmówić, że założyłem się o średnią. Podjąłem się tego zakładu, bo wiedziałem, że jest nie do przegrania, ponieważ według mnie chodzi o ocenę. Ja wiem, że was to strasznie piecze, ale następnym razem przed zakładem ustalcie DOKŁADNIE, o co toczy się stawka. Pozostaje wam tylko rzucanie we mnie błotem, co jest cholernie satysfakcjonujące.

Opublikowano

paski1886  średnia 64%   xDDDDDDDDDDDD   :rofl2:   to już 3 rok leci szrota ps4 bez gier a jak nie było kozackich exów tak dalej nie ma, sonyboty na kolanach z pełnymi ustami, od zawsze i na zawsze   :)

najlepszy figar przez roku czasu bronił tego crapa na konsoli której nie ma i szybko mieć nie będzie, wklejał wybrane zdania/tweety z opinii jakiś randomów co grali w paski1886 lansując tego szrota na grę na 8/9 na 10. Ja pierdole jaka żenada tu się wyprawia z sonybotami, jesteście rakiem branży, brzydzę się wami, tfuu!

Opublikowano

W sumie to zero zaskoczenia, każdy rozsądny człowiek od razu wiedział, że ta gra skończy w przedziale 6-7/10. Chętnie zagram jak będzie za 50zł.

Opublikowano

jak bedzie 8/10 to kasuje konto na forum, jak nie bedzie to yeti kasuje.

OK yeti?

Jak to rozumiecie, czy tu mowa o jakieś średniej? Można to interpretować na różny sposób. Padła nie jedna ocena 8/10 i co wygrałem? Według mnie tak, według botów nie, bo chcą wszystkim wmówić, że założyłem się o średnią. Podjąłem się tego zakładu, bo wiedziałem, że jest nie do przegrania, ponieważ według mnie chodzi o ocenę. Ja wiem, że was to strasznie piecze, ale następnym razem przed zakładem ustalcie DOKŁADNIE, o co toczy się stawka. Pozostaje wam tylko rzucanie we mnie błotem, co jest cholernie satysfakcjonujące.

Czytania ze zrozumieniem nie nauczyli widać. Jasne, że w trakcie tamtej rozmowy 8/10 odnosiła się do średniej.

Nie masz jaj, co tylko potwierdza Twoje obecne lawirowanie i próba wymigania się tego zakładu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

GR nie bierze chyba pod uwagę tych mniejszych serwisów

Czemu? W czym ich opinia jest gorsza od takiego, tfu, Polygonu?

Opublikowano

Dla przypomnienia:

Gra: The Order 1886
Data premiery: 20.02.2015
Zakladajacy się: Dave Czezky, Yeti
Zakład: jeżeli gra The Order będzie miała średnia ocen powyżej 80% na metacritic, to Czezky wykur,wia z forum, kasuje konto na forum i nie wraca. Jeżeli gra The Order będzie miała średnia poniżej 80% na metacritic, to Yeti wyku,rwia z forum, kasuje konto na forum i nie wraca. Jeżeli będzie równo 80%, to nikt nie kasuje konta. Nie zaokrąglamy. 79,99 jest mniejsze niż 80.

Jakoś wtedy nikt nie podnosił rabanu, że nie chodzi o średnią, lecz o pojedynczą ocenę.

Yeti rakiem klapków.

Co było do przewidzenia. :oh_you:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie gra na 8/10 to gra posiadająca co najmniej taką średnią. 

:ohboy: wiesz co masz robić.  

@Figaro

Czyli mówisz, że jakieś gazety filmowe i notka w wyborczej też powinny być wliczane? 

IMO powinny być wliczane tylko serwisy z jakąkolwiek renomą, a nie jakieś nonamy. 

Opublikowano

Yeti, daj sobie w sygne: "JESTEM DZIFFKA CZEZKIEGO"

I bedzie ci wybaczone.

No staram sie ci pomoc, zeby nie bylo, ze nie mam serca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.