Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie gra na 8/10 to gra posiadająca co najmniej taką średnią. 

:ohboy: wiesz co masz robić.  

@Figaro

Czyli mówisz, że jakieś gazety filmowe i notka w wyborczej też powinny być wliczane? 

IMO powinny być wliczane tylko serwisy z jakąkolwiek renomą, a nie jakieś nonamy. 

Nie, mówię, że Metacritic to popsuty już w założeniach pomysł i od roku proponuję by zbanować jego istnienie w CW.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla przypomnienia:

Gra: The Order 1886

Data premiery: 20.02.2015

Zakladajacy się: Dave Czezky, Yeti

Zakład: jeżeli gra The Order będzie miała średnia ocen powyżej 80% na metacritic, to Czezky wykur,wia z forum, kasuje konto na forum i nie wraca. Jeżeli gra The Order będzie miała średnia poniżej 80% na metacritic, to Yeti wyku,rwia z forum, kasuje konto na forum i nie wraca. Jeżeli będzie równo 80%, to nikt nie kasuje konta. Nie zaokrąglamy. 79,99 jest mniejsze niż 80.

Jakoś wtedy nikt nie podnosił rabanu, że nie chodzi o średnią, lecz o pojedynczą ocenę.

Yeti rakiem klapków.

Co było do przewidzenia. :oh_you:

Co prawda warunki umowy podałem po zawarciu zakładu, ale wszelkie modyfikacje wysłałem:

a)Czezkiemu na WiiU

b)Yetiemu gołębiem

WiiU zamrygało pedalsko na różowo, a gołąb powiedział mi, że doręczył. A jak wiadomo, czy też nie, oświadczenie woli uważa się za doręczone z chwilą, kiedy jest dostarczone w taki sposób, że adresat może się z nim zapoznać. Także Yeti out.

Opublikowano

GR nie bierze chyba pod uwagę tych mniejszych serwisów

Czemu? W czym ich opinia jest gorsza od takiego, tfu, Polygonu?

Oczywiście, że nie jest gorsza. Po prostu nie każdy jest kompetentny  i wystarczająco inteligentny aby zajmować się publicystyką, co unaoczniły cytowane przez ciebie cytaty z gafa odnośnie The Ordera :reggie:

Opublikowano

no to Panowie zjebaliście cały zakład bo brakuje określenia ram czasowych - ile dni po premierze ma być 80 metascore?

Tym sposobem YETI może stwierdzić, że ocenianie gry może się skończyć w 2075 roku jak Mendrek w końcu zagra.

Opublikowano

Oczywiście, że nie jest gorsza. Po prostu nie każdy jest kompetentny  i wystarczająco inteligentny aby zajmować się publicystyką, co unaoczniły cytowane przez ciebie cytaty z gafa odnośnie The Ordera :reggie:

A ile przykładów niekompetencji dziennikarzy growych potrzebujesz? Bo mogę wypisywać całą noc.

Wychodzi więc na to, że opinie graczy jak i redaktorów #nikogo. Czyli metacritic też #nikogo.

Opublikowano

teraz jedynym ratunkiem PS4 jest zapodanie przez Sony nowych filmików z Uncharted, aby klapy mogły sobie nowe gify porobić

Opublikowano

Ok, powiem wam jak wyglądał zakład dla mnie.

Czezky wygrał

:frog:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

no to Panowie zjebaliście cały zakład bo brakuje określenia ram czasowych - ile dni po premierze ma być 80 metascore?

Tym sposobem YETI może stwierdzić, że ocenianie gry może się skończyć w 2075 roku jak Mendrek w końcu zagra.

Było napisane, że tydzień po premierze mija ostateczny termin.

Ale w przypadku tego crapa wystarczył jeden dzień i to przed premierą, jak widać. :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Figaro: użytkownicy (sony)gaffa to nie gracze  :reggie:

Opublikowano

MC może nie ale 3/10 edge daje do myślenia.

Ale 9/10 od Edge dla U2 już Ci nie daje do myślenia? :reggie:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Było napisane, że tydzień po premierze mija ostateczny termin.

Ale w przypadku tego crapa wystarczył jeden dzień i to przed premierą, jak widać. :reggie:

a to zwracam honor i obserwuję dalej poczynania koleżki Y.

Opublikowano

Gdyby miał jaja...

yeti.gif

Opublikowano

co Wy chcecie od tego U2?

Chu,jowy zespół. Jedna piosenka z Batmana Forever wiosny nie czyni.

Opublikowano

A ile przykładów niekompetencji dziennikarzy growych potrzebujesz? Bo mogę wypisywać całą noc.

Wychodzi więc na to, że opinie graczy jak i redaktorów #nikogo. Czyli metacritic też #nikogo.

Przecież wiem, jak grają dziennikarze ( problemy z poziomem trudności, opanowaniem mechaniki rozgrywki jeżeli gra wyłamuje się z tradycyjnego mainstreamu, problemy z obsługą pada itd.) Odnośnie kompetencji pisałem o warsztacie publicystycznym i jasne tam też zdarzają się kwiatki ale dotyczą one całej branży dziennikarskiej

Odnośnie Metacritic i jego roli to podzielam twoje zdanie, że #nikogo. Te średnie stanowią wyłącznie dobry argument w CW (no przyznajmy się jest coś lepszego? sprzedaż konsol, nagrody, czy jakieś listy oczekiwań? pfff) ale poza Console Wars gdy siadam do konsoli to MC mogę sobie o kant du.py obić

Opublikowano

Kiedy otworzą Most Łazienkowski?

Gdy Tommy Vercetti przejdzie odpowiednią ilość misji.

DUN DUN DUN

Opublikowano

YETI ale te Twoje tłumaczenia są żałosne. Przecież to oczywiste, że jakiś serwis da nawet ocenę ocierającą się o 10, choćby za samą grafikę. Każdy dobrze zrozumiał, że chodzi o średnią, tylko nie Ty.

Opublikowano

co Wy chcecie od tego U2?

Chu,jowy zespół. Jedna piosenka z Batmana Forever wiosny nie czyni.

kawałki With or Without You, I still haven't found what i'm looking for, oraz cover Marleya One 9/10.  

https://www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ

Opublikowano

a to nawet ok

Opublikowano

Beka każdy ma nagle yetiego za poważnego człowieka z zasadami ale jak ciśnie bekę przy premierach na xboxa 6/10 to wszyscy "przecież YETI to oczywisty troll" xD 

Opublikowano
skończ bansai z tym hejtem na gafa, bo to nudne xD

Nigdy!

Opublikowano

Czyli po dzisiejszym dniu:

1) (pipi)ogaf to wylegarnia klaperkow, ktorzy wymyslaja sobie recki eksow sony jak kidnappa xboksa one

2) yeti nie ma honoru, wiec minusujemy jego kazdy post w cw

Ok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.