Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

The Order 65% na MC.  :dynia:

Ale to i tak więcej niż Ryse :teehee:

Opublikowano

Na gamerankings po 64%, a przeciez sam klapek kidnappa mowil, ze tylko tam patrzymy :reggie:

Opublikowano

The Order: 1886 is the best game from 10 years ago (review)

c3d0981ae770f926eedf4eda7505b006.jpeg

Opublikowano

Na gamerankings po 64%, a przeciez sam klapek kidnappa mowil, ze tylko tam patrzymy :reggie:

Kidnappa mowil tez ze ma Xbona :reggie:

Opublikowano

hohAQ5h.png

god dayum

skończ bansai z tym hejtem na gafa, bo to nudne xD

duzo lepsze niz twoje ciagle podniecanie sie, wklejanie infa od insajderow, opini graczy z du.py i ogolnie ten cala ta otoczka i teksty typu ile soli xD

wiec tak naprawde to ty jestes nudny xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ja tam do tego całego Ordera nic bym nie miał,gdyby to coś kosztowało w granicach 150zł w dniu premiery ale nie 250zikos za coś tak krótkiego i zawierającego mało gry w grze. Chyba najlepszy growy wałek jaki widziałem od lat.Kupujesz "grę", a tam tej gry tyle co nic :dog:

Opublikowano

duzo lepsze niz twoje ciagle podniecanie sie, wklejanie infa od insajderow, opini graczy z du.py i ogolnie ten cala ta otoczka i teksty typu ile soli xD

wiec tak na prawde to ty jestes nudny xD

Wolę się eksajtować niż ślepo hejtować :dog:

Opublikowano

powiem o The Order tak, no grafika jest dobra, a o reszcie gry za długo pisać :kaz: 

Opublikowano

wiec tak na prawde to ty jestes nudny xD

Wolę się ślepo eksajtować niż hejtować :dog:

fixed

No czego jak czego ale powodow do hejtu nie brakuje w przypadku gafa, nie wiem skad ci sie to slepo wzielo.

@Fanus

Dajesz, nie krepuj sie, popisz sie swoim nieopierzonym talentem w opisywaniu wrazen z gry.

Opublikowano

Fanek jak się wyrobił

Opublikowano

Figaro powinien zrobic sobie kilka dni przerwy od forum, zblaznil sie totalnie w ostatnich dniach.

Fanek jak się wyrobił

Teraz musi zmienic xwe na bardziej powazna, jak to zrobil niegdys Tokar-sama :kaz:

Fanezky?

Opublikowano

GR nie bierze chyba pod uwagę tych mniejszych serwisów

Czemu? W czym ich opinia jest gorsza od takiego, tfu, Polygonu?

Polygon jest supcio.

MC może nie ale 3/10 edge daje do myślenia.

Ale 9/10 od Edge dla U2 już Ci nie daje do myślenia? :reggie:

Daje do myślenia, żeby nie zawsze sugerować się recenzjami :reggie:

Jem gów.no, ale ci z naprzeciwka jedzą jeszcze bardziej smierdzące.

Opublikowano

Figaro powinien zrobic sobie kilka dni przerwy od forum, zblaznil sie totalnie w ostatnich dniach.

Fanek jak się wyrobił

Teraz musi zmienic xwe na bardziej powazna, jak to zrobil niegdys Tokar-sama :kaz:

Fanezky?

DonFanollo ;)

Opublikowano

Let's face it - koles umyslowo jest fankiem i nic nie wskazuje na to, ze kiedys to sie zmieni.

Opublikowano

08Jes4W.png

Must Have dla posiadaczy TO1886, juz do mnie leci.

Opublikowano

Bansai a pozyczysz mi konto ze swoim Orderkiem?

Opublikowano

Za te wszystkie zarty o moim kochanym miescie? No nie wiem nie wiem.

Opublikowano

zonka mi 3 lata pracowala w sosnowcu, czesto ja odbieralem z pracy, latem przejezdzam przez nie w drodze na pogorie, to prawie moje miasto rodzinne

Opublikowano

Dajcie chociaż bansajowi po dyszce za to konto żeby nie było przypału, ale nie kupujcie tej sraki xd

Opublikowano

Pomysle, ale w razie czego to pisz na PW c'nie :ogor:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.