Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

bedziemy w kontakcie  :ogor:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dajcie chociaż bansajowi po dyszce za to konto żeby nie było przypału, ale nie kupujcie tej sraki xd

No właśnie wtedy będzie przypał. Szybka pod(pipi)ka do szefostwa,że świeżak sprzedaje konta psn i bansai będzie najkrótszym modem w historii :kaz:

Opublikowano

jeśli ktoś przymierza sie na Ordera szukajcie angielskiej wersji z pl napisami

pytałem kilka razy to Ficuś mi napisał, abym (pipi)a dał spokój i wiecej nie pytał i teraz masz babo placek :frog:

no nic, ale idzie jeszcze przeżyć to

było słychać nas obu na streamie Aema czy tylko jego?

graliśmy razem i obgadaliśmy sporo elementów gry, czułem sie jakbyśmy grali razem w coopie, Sony takie dobry

tylko ja miałem laga 3h bo on wcześniej zaczął grać :kaz:

Opublikowano

Graliscie razem w The Order? :yao:

@soban

Nie moge sprzedawac kont skoro mam tylko jedno :Coolface:

Poza tym w zyciu bym z czystym sumieniem nie przyjal zlotowki za te gre. To tylko pokazuje jacy socjopaci siedza w tym biznesie :dynia:

Opublikowano

ja hard, Aem normal i wyłączyłem auto aim, ej no szacun :kaz:

jutro może wyścig zrobimy kto szybciej przejdzie gre

Opublikowano

MC może nie ale 3/10 edge daje do myślenia.

Ale 9/10 od Edge dla U2 już Ci nie daje do myślenia? :reggie:

Daje do myślenia, żeby nie zawsze sugerować się recenzjami :reggie:

Gdybyś ogrywał go 6 lat temu jako exa 360-tki, dałbyś mu co najmniej 8. :reggie:

zresztą i tak mu dałeś po pierwszym przejściu. :kaz:

W ogóle niezła beka z oceny nagle takie miarodajne. Jak gierki ND, Insomaniac, GG, MM, Santa Monica w VII gen. dostawały średnie rzędu 89-95% to ignorowanie czystej, brudnej prawdy, a teraz masowy zwrot 180 stopni. :cool::lapka:   

Strategia botów po premierze BB, U4 i Persony: oceny nikogo, tylko idioci powołują się na MC. Tak będzie.  :hi:  

Opublikowano

Wiekszosc gier byla przecenianych w zeszlej generacji, poki co widac bardzo pozytywna zmiane w obecnym ocenianiu gier. Nie mowie tylko o eksach jak np Heavy rain z prawie 90%, ale taki Bioshock infinite tez na pewno nie zasluzyl na swoje oceny.

Opublikowano

Ocena ocenie nie równa ale w przypadku Ordera to już od pierwszego gameplayu było widać co to będzie

Opublikowano

B-O8V9OIAAAW9P4.jpg

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

2442277-look+at+him+and+laugh.gif

CW OFF

Czemu tu panuje ogólny hejting B:Infinite? Przecie to nie była wcale zła gra - jedynie całkowicie inna od poprzednich Bioshocków. Bardzo mile ją wspominam.

CW ON

:dafuq:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ma niezla fabule, zwlaszcza koncowke, ale gameplayowo jest nudno, tylko sie chodzi miedzy miejscowkami i wybija kolejne fale wrogow.

92%? Bicz pls.

Opublikowano

Nie była tym co obiecywali i była sporym krokiem wstecz w porównaniu do poprzednich części

Opublikowano

No ja osobiście nie nastawiałem się w ogóle na tą grę. Może dlatego w żaden sposób nie czułem się zawiedziony, a fabuła całkiem mile łechtała moje gejmerskie podniebienie, szczelanie zbytnio nie nudziło, a i widoczki ładne były.

Opublikowano

z bioshockow mocno szanuje tylko jedynke choc i ta mimo swojej genialnej fabuly, klimatu, miejscowek, bajeru z plazmidami mialo imo fatalny feeling strzelania

Opublikowano

Ale i tak takiemu the order nie dorastają te Bioshocki do pięt... Kto to widział, żeby trzeba było w grach tyle pierdół zbierać, tyle strzelać, tak mało animacji oglądać i w ogóle żeby nie dało się tego przejść za jednym razem...? :newell:

Opublikowano

mam nadzieje, ze branza za pare lat jeszcze raz oceni ordera jak dojrzeje do wizji jaka tworcy chcieli przedstawic

Opublikowano

Wiekszosc gier byla przecenianych w zeszlej generacji, poki co widac bardzo pozytywna zmiane w obecnym ocenianiu gier. Nie mowie tylko o eksach jak np Heavy rain z prawie 90%, ale taki Bioshock infinite tez na pewno nie zasluzyl na swoje oceny.

Widziałeś śr. Far Cry 4, Mordoru, czy COD: AW na MC?

Nawet jeśli dajmy na to  U2, KZ2 i GOW nie zasługiwały na śr. rzędu 92-95%, to po zaniżeniu jej o 10% i tak wychodziły tytuły ze śr. lepszą, lub porównywalną z gierkami pokroju Sunset Overdrive, czy FH2. Wiele z nich się postarzało. To co było fajne 5 lat temu fajne być przestało, ale jak już mówiłem nie raz multiplatformy w postaci ACII mają tu sentymentalną taryfę ulgową, a gry pokroju U2 - którymi 6 lat temu pucowały się nawet niektóre boty - już nie. 

No i nie zapominajmy że tutejsi znafcy, prócz gustu stojącego często w opozycji z większością, bardzo często lubią oceniać exy Sony po kampanii nie ruszając ani razu ich multiplayera, który w wielu przypadkach okazywał się być lepszy od samej kampanii (vide: Resistance 1, Pacific Rift, TLoU, a w obecnej generacji np. DC i KZ SF). 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No wiec tak...wrocilem dzis do dom po dlugim dniu pracy. Szybki rzut oka na oceny The Corridor QTE Sinematik Pasy Ikspirjens i...

29p6a9f.gif

A wiec wszystko jasne. Najbardziej bedzie mi doskwieral brak Yeti`ego, powaznie mowie...Smutno mi z tego powodu...

1gpzky.gif

Kto mi teraz bedzie dostarczal ocean beki swoim glupim gadaniem, no kto?!

A tak wyszlo jak zwykle. Klapy na ustach i z pelnymi kolanami!

W sumie moglbym napisac...dobrze Wam tak, czesie gejmingu, ale zamiast tego zachowam sie po chrzescijansku i nawet Wam zaspiewam:

"Nic sie nie stalo! Klapeczki nic sie nie stalo! Nic sie nie staaaaaaałooooooo, klapeczki nic sie nie staaaaaałoooo! :whistling:

:rofl:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Gdy myślałem, że dziś już nic dobrego mi się nie przydarzy:

Dla wielu graczy już te wcześniejsze informacje są wystarczające, ale jak się okazuje serwis Bloomberg.com twierdzi, że gra znajduje się w produkcji. Redaktorzy witryny, powołując się na swoje źródła, twierdzą, że projekt trafi na konsole aktualnej generacji.

Co ciekawe, właśnie pojawiła się informacja dotycząca PAX East – na marcową imprezę (6-8.03) zawitają przedstawiciele studia Harmonix. Przypadek?

Nie ma przypadków :banderas:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A czy ja mowie, ze U2 czy gow3 to byly zle gry? Nie, po prostu przecenione, wlasnie po obnizeniu tej sredniej o te 10% jak sam napisales te srednie staja sie realne. 79% dla heavy rain brzmi zdecydowanie sensowniej niz 89%.

90+ dla platformowki ze zyebanym skokiem to tez jakies nieporozumienie.

Oceny sa teraz surowsze moim zdaniem, tym far cry'em sam mi przeciez potwierdasz, bo przeciez 3ka byla gorsza, a zebrala lepsze noty.

Mordor tez cos tam nowego do gamingu jednak wniosl(nemesis), a nie dostal 92% jak zwyczajny bioshock infinite.

Idealnych ocen nigdy nie dostaniemy, ale jest duzo lepiej.

The order kolejny dobry i swiezy przyklad, balem sie, ze to guwno moze zebrac oceny na poziomie 8/10 z powodu posuchy growej, a tu 6+, tyle ile mozna dac za ladna graficzke.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Odnosnie Bioshocka Infinite to jest to hurr durr 5deep4you gierka z gó.wianym gameplejem zawinięta w ładny art design coś jak call of duty tylko kolorowe.

Opublikowano

Oceny sa teraz surowsze moim zdaniem, tym far cry'em sam mi przeciez potwierdasz, bo przeciez 3ka byla gorsza, a zebrala lepsze noty.

czwórka jest lepsza ale jest SKOPIOWANA z trójki, minimalna ilość innowacji, ten sam gameplay, podobny setting, jak najbardziej FC3 zasługuje na lepsze oceny niż FC4. W przypadku edycji PC nawet graficznie jest niewiele lepiej.

gry z poprzedniej generacji mają wyższe oceny bo coś nowego wnosiły. Skok graficzny wtedy robił wrażenie i takie U2 miażdżyło jajca, GoW3 również robił robotę. Teraz w dobie remasterów i gier z PS2 podniesionych do 1080 grafika już nie robi wrażenia i dużo ciężej jest czymś zaskoczyć graczy. Na szczęście niektórym się udaje. 

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Odnosnie Bioshocka Infinite to jest to hurr durr 5deep4you gierka z gó.wianym gameplejem zawinięta w ładny art design coś jak call of duty tylko kolorowe.

Nie wszystkie CODy złe.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.