Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

juz 63% na gamerankings, ciekawe czy spadnie ponizej 60% :reggie:

theorderfaildos0z.gif

Przeglądałem sobie pierwsze strony tematu o tym szrocie xD Niezła beka, ale i tak najbardziej rozwala Figaro z Mackiem jak bronią tych żałosnych pasów przez kilka stron wmawiając sobie, że to wizja artystyczna, a nie sposób na zrobienie jedynej dobrej rzeczy w tym tytule, czyli oprawy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

z tą oceną może troche sie zagalopowałem, napisze jak skończe

dobra! czekamy na ocene!

Opublikowano

Co lepsze, jeszcze premiery nie bylo, a juz 2 uzywki leza na allegro XD

Tak jak pisalem wczesniej w CW, ktos kupi gre i zanim wlozy plyte do napedu to najpierw wystawi na allegro zeby nie daj boze ktos go nie ubiegl lub gra nie stracila na wartosci. :reggie:

Opublikowano

Zaczyna się.  :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

neogaf -> 4chan -> imgur -> reddit -> forumek:

7GHAnQN.png

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

comment_rLcZsNU6mJq3Z63V2lbcyNokLpTmmEkE

Coś tam wychodzi w tym roku na xboxie chociaż 6/10?

Opublikowano

Coś tam wychodzi w tym roku na xboxie chociaż 6/10?

biorąc pod uwagę doświadczenia z lat 2013/14 odpowiem ci twierdząco

Opublikowano

Najgorsze jest to, że mam ochotę sprawdzić czy Oni faktycznie tak temat spyerniczyli bo aż mi się nie chce wierzyć.

giphy.gif

Opublikowano

jak sie okazuje Order nie jest taki krótki, grając normalnie mam ok 3.5h i zaczynam 4 epizod

fakt, że 2 przebiegłem prawie cały na cut scenkach, nie oddałem ani jednego strzału, ale kto by zwracał na to uwage :kaz:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Najgorsze jest to, że mam ochotę sprawdzić czy Oni faktycznie tak temat spyerniczyli bo aż mi się nie chce wierzyć.

giphy.gif

Idealnie dobrany gif.

Temat TO robi sie coraz ciekawszy:

Ja jestem po pierwszej godzinie. Jak narazie wrazenia sa niesamowite. Mam wrazenie, jakbym sie przeniosl wehikulem czasu do czasow pierwszych Residentow, Mgs'ow, czy Silentow.

Opublikowano

To oczywisty troll, ale nawet w ramach beki nie powinno sie tak pisac.

Opublikowano

No wlasnie ze nie troll, idz do tematu i doczytaj caly post. :D

Opublikowano

Mam takie pytanko na dzień dobry: Czy po wczorajszych wodorówkach prawdy ostał się nam na forum choć jeden zdeklarowany klap??

PS: Yeti się nie liczy. Jego już tu nie ma...

Opublikowano

Chu ich wie, pochowali się do nory w obawie o własne życia, zupełnie jakby apokalipsa nadeszła, a to przecież tylko ich kochane Sony wydało kolejny raz jakieś niewarte uwagi ścierwo.

Na pewno został Mendrek, ale on też się nie liczy, bo prędzej Order dadzą do Plusa, niż on kupi Orderstation 4.

Opublikowano

Takich prawdziwych klapów czy botów oddanych tylko jednej konsoli jest mało, ja jestem graczem. Dla mnie nadal ps4 to lepsza propozycja od xone. Jednak obydwu konsolom do ideału daleko. W tym czasie powinny już pojawiać się nowe i bardzo dobre tytuły. Sytuację ratuje Bloodborne i rewelacyjny na chwilę obecną driveclub. Gdybym kupił konsolę wcześniej i grał w wybrakowane dc, pewnie bym już ją sprzedał. Niestety, przy tak małej ilości eksów na obie platformy, to gry multiplatformowe rządzą. Najlepiej mieć next gena + jakąś konsolkę nintendo.

Opublikowano

No ja obecnie mam pod TV Onke, 360tke i Wii i wcale nie czuję, że potrzebny mi jest jeszcze jakiś obsrany plastik od Sony. I tak backlog z poprzedniej generacji jest już dość spory, w zasadzie pogodziłem się, że nie wszystko idzie nadrobić.

Zresztą nie gra się po to, by przejść wszystkie gry świata. Na kiego grzyba mam wracać do gry, która nie wciągnęła mnie na tyle, by przejść ją od razu do końca?

Opublikowano

Mimo tego calego (pipi)enia nadal mam ochote zagrac w The Order. Mila odskocznia po Zeldzie i Monster Hunter. 

Opublikowano

A czy ja mowie, ze U2 czy gow3 to byly zle gry? Nie, po prostu przecenione, wlasnie po obnizeniu tej sredniej o te 10% jak sam napisales te srednie staja sie realne. 79% dla heavy rain brzmi zdecydowanie sensowniej niz 89%.

90+ dla platformowki ze zyebanym skokiem to tez jakies nieporozumienie.

Oceny sa teraz surowsze moim zdaniem, tym far cry'em sam mi przeciez potwierdasz, bo przeciez 3ka byla gorsza, a zebrala lepsze noty.

Mordor tez cos tam nowego do gamingu jednak wniosl(nemesis), a nie dostal 92% jak zwyczajny bioshock infinite.

Idealnych ocen nigdy nie dostaniemy, ale jest duzo lepiej.

The order kolejny dobry i swiezy przyklad, balem sie, ze to guwno moze zebrac oceny na poziomie 8/10 z powodu posuchy growej, a tu 6+, tyle ile mozna dac za ladna graficzke.

U2 przecenione? Ja rozumiem, że teraz może się gra nie podobać, ale w tedy to był po prostu killer.
Opublikowano

A tymczasem po cichutku wyszedł Kerbiś morderca Ordera. Bez szumu, bez hajpu, bez czarnych pasów i w 60 klateczkach.

2comzrn.jpg

Opublikowano

Wiesz, że nim jest to gra dla każdego? Jakoś wątpię, by samce alfa z tego forum zarywali nocki przy takich grach. :reggie:

Opublikowano

A tymczasem po cichutku wyszedł Kerbiś morderca Ordera. Bez szumu, bez hajpu, bez czarnych pasów i w 60 klateczkach.

2comzrn.jpg

75 dla gry Nintendo? Szrot.  Do tego oklepany motyw z tym rysowaniem.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Samce alfa kochają Nintendo.

2rm866u.jpg

Opublikowano

Nie wszyscy:) ostatnio kumplom pokazałem Mari Galaxy 2, to nawet pilota od Wii nie chcieli wziąć do ręki, tłumacząc się: 'żeby przypadkiem pedalozą z ekranu się nie zarazić'.

Opublikowano

Nie wiem jak można się fascynować grami i olewać niemal doskonałe mechanicznie (z drobnymi wyjątkami) gierki Nintendo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.