Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Kruku

To samo, tez mi zostaly Rapture dodatki, podobno wiecej stealth wiec moze sie wybronia.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Raven ja własnie nie dawno ogrywałem DLC do Infinite i hmm fajnie wrócić do rapture, ale ku.rwa ile się męczyłem przez ten zje.bany gameplay to o jezu. Jeszcze w tym drugim gdzie gra stawia na skradanie się to jakoś można sobie trochę pokombinować, ale i tak :sick: 

Opublikowano

Szkoda mi trochę Ready at Dawn. Takie dobre studio, dwa świetne GoWy na PSP i Daxter. Ale przynajmniej graficznie pokazali, która z konsol rządzi pod tym względem. Jak patrzę na te recki to zastanawiam się czy The Order nie jest przypadkiem jedną wielką demonstracją graficznych możliwości PS4. Niektórzy piszą tak, że gameplay jest tam dodatkiem do dania głównego, czyli grafy. I teraz jako przyszły posiadacz PS4 mam za to zapłacić 250 zeta?

A Infinite to Wy szanujcie - kawał dobrej giery i tyle. Jeszcze DLC nie ograłem. BTW, jest jakaś edycja z dodatkami?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Luknalem na ppe specjalnie zeby zobaczyc co pisza o orderku.

Poprzednio wszedlem przy okazji premiery idarb, czyli 3 tygodnie temu, wiec wypraszam sobie :sir:

Jestem badaczem :sir:

Opublikowano

(pipi)a, aż nie wierzę że RaT aż tak mocno spieprzyli sprawę. Takie solidne studio. Jeszcze tylko brakuje, żeby ND dali ciała z U4...

Opublikowano

jaka beka xdddddddddddddd to jest kolejny wielki ex na ps4 ahaha

A Infinite to Wy szanujcie - kawał dobrej giery i tyle. Jeszcze DLC nie ograłem. BTW, jest jakaś edycja z dodatkami?

W polskiej dystrybucji jest z kodem na season pass, który daje wszystkie DLC. A szanować nie mam zamiaru bo to (pipi)na.

Opublikowano

podpierając sie argumentem ze grafika ładna, ch.uj ze nie ma startu do Infamousa a co dopiero The Ordera :dynia:

No spoko gra ze startu gorszej konsoli nie ma podejscia do gierki z 2015 roku genialna logika, a co do grafiki to Ryse dostało nagrodę a Infamous został okrzyknięty najgorszą czescią serii.

Opublikowano

TO NIE JEST NAWET GRAFIKA GUERNICA

Opublikowano

Z czego dokladnie beka?

z tego jak ta gra wygląda, tak wygladała pierwsza część na ps3

dragons-dogma-dark-arisen-201334171658_1

tak wygląda ten potworek online 

vchqao4kidmpaz5m0xg1.jpg

:dynia:

ja pier.dole rozumiem, że to gra online dla blacharskiej biedoty, ale no huuurwa 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pokaż mi grę nastawioną typowo pod online z oczoyebną grafiką na konsolach.

Opublikowano

co do długości The Order

nie jeszcze nie skończyłem :P

w nocy zacząłem 6 rozdział i spokojnie jakieś 6h gry, chodze wszędzie i sprawdzam zakamarki nie śpiesząc sie zbytnio

nie wiem ile jeszcze przede mną, nie sprawdzałem ile jest rozdziałów aby sobie nie psuć

wiec te komentarze o 5h może i prawda, ale co to za gra

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

co do długości The Order

w nocy zacząłem 6 rozdział i spokojnie jakieś 6h gry, chodze wszędzie i sprawdzam zakamarki nie śpiesząc sie zbytnio

nie wiem ile jeszcze przede mną, nie sprawdzałem ile jest rozdziałów aby sobie nie psuć

Przecież tam podobno nie ma żadnych znajdziek :facepalmz:

Opublikowano

na razie sam gruz :frog:

co do długości The Order

lol są

zapiski do fonografu, gazety, zdjecia i coś jeszcze znalazłem

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Sackboy i napis Kratos gdzieś na szyldzie. Nie no, easter eggi w sam raz dopasowane do poziomu klapka.

To już nawet nie jest żenada. To jest po prostu kuresko przykre.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Pokaż mi grę nastawioną typowo pod online z oczoyebną grafiką na konsolach.

Final-Fantasy-XIV-beta-10.jpg

planetside-2.jpg

da się żeby to jakoś wygladało? da się, ale nie lepiej dać grafike z ps2 i figaro ma podniete bo ex :teehee:

Opublikowano

Jakies musza byc, skoro sa za nie osiagniecia...
Opublikowano

co do długości The Order

140 godzin już w Skyrim spędziłem, sama podstawka, końca jeszcze nie widać, że tak napiszę: sprawdzam zakamarki nie śpiesząc sie zbytnio.

Opublikowano

ale co to za porównanie w ogóle do Skyrima

ja nie bronie czasu gry Ordera, tylko dementuje te owiane złą sławą 5h

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

co do długości The Order

140 godzin już w Skyrim spędziłem, sama podstawka, końca jeszcze nie widać, że tak napiszę: sprawdzam zakamarki nie śpiesząc sie zbytnio.
Swego czasu w wowie miałem łącznie na dwóch postaciach spędzone blisko 100 dni i też końca nie było widać...
Opublikowano

Pierwsza godzina Ordera za mna. Nie rozumiem ludzi w temacie o tej grze ktorzy pisza ALE NIESAMOWITE WRAZENIA, ALE ALE SUPER.

Chyba wydali 259zl na gre i chca w to wierzyc. Narazie (pipi), jako taki film, zero wolnosci, zero kontroli, no ale zobaczymy co bedzie dalej.

Opublikowano

Na pewno będzie inaczej!

Gdy włączysz jakąś grę.

Opublikowano

troche nudne sie juz to robi - porownywac Skyrima do The Order...

Velius - mniej jest grania niz w takim Havy Rain ?

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.