Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No to jest masakra z tym figaro, normalnie jakbym czytal wczesnego mazzeo. :facepalmz:

Jaranko gafem, wylegarnia debili z calego swiata  :pawel:

I jeszcze to bronienie ps4, ktorego (pipi)a nawet chyba na zywo nie widzial.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No to jest masakra z tym figaro, normalnie jakbym czytal wczesnego mazzeo. :facepalmz:

Jaranko gafem, wylegarnia debili z calego swiata  :pawel:

tak, tak.

Opublikowano

Brak samodzielnego myślenia niestety. Zje.by gierkowe z forumka z usa nie mogą sie mylić! Oni hejtują xboxa to ja też będe!

Opublikowano

Brak samodzielnego myślenia niestety. Zje.by gierkowe z forumka z usa nie mogą sie mylić! Oni hejtują xboxa to ja też będe!

Gaf jest globalny :3

Serio zawsze mam bekę, jak obrażacie tego Gafa :D A najbardziej gdy na dowód przytaczacie cytaty zyebów z tamtejszego miejsca. Jakbyście nie rozumieli słów "forum" czy "internet". Wiadomość z ostatniej chwili - na GAFie są zarówno zyeby, jak i mądrzy ludzie. To samo z Ekstrimem. To samo z jakąkolwiek grupą ludzi gdziekolwiek. Jako największe forum o grach, możliwe, że statystycznie ma też największą ilość zyebów.

Opublikowano

neofag

Ejjj, moj tekst :frog:

Tez bym cos napisal ale Figaro mowi ze nudny ten hejt na neofagow jest wiec sobie daruje.

Opublikowano

Dobrze figaro - zmieniam. 

Zje.by gierkowe z ch.ujogafa ZAGRANICO nie mogą sie mylić! Oni hejtują xboxa to ja też będe!

Opublikowano

Dobrze figaro - zmieniam. 

Zje.by gierkowe z ch.ujogafa ZAGRANICO nie mogą sie mylić! Oni hejtują xboxa to ja też będe!

Ale tak jest wszędzie, nie tylko na gafie, a na każdym większym forum o gierkach ;/ To nie jest specyfika Gafa, to tylko ogólny, obecny trend w branży. Ludzie są bardziej zainteresowani PS4ką, tak też podpowiada sprzedaż. A potem się dziwicie, że temat o Orderze ma tyle postów, a o Xboxie cichosza.

A ja gardziłem Xboxem długo przed poznaniem GAFa.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Kiedys myslalem, ze Figar to jest konsolomaniak z krwi i kosci, co zeby na niejednym tytule zjadl. A sie okazalo, ze to teoretyk, neogafoman gawedziarz, a w gry "gra" myszka po internecie.

Opublikowano

Nudno się już czyta te hejty na Ordera, porozmawiajmy o jakimś nadchodzącym tytule na Xbox One

oh wait.

Opublikowano

Gardzenie plastikową zabawką xdddddd ja już nie wiem co jest bardziej zabawne bycie obrońcą sony czy kupowanie figurek nintendo. 

Opublikowano

Gardzenie plastikową zabawką xdddddd ja już nie wiem co jest bardziej zabawne bycie obrońcą sony czy kupowanie figurek nintendo. 

Gardzę Xboxem odkąd odpaliłem x360 i zobaczyłem w głównym menu stock photo grających dzieci i reklamę jakiegoś ku.rwa filmu dla ulungów.

Opublikowano

no jakbym mial oceniac xboxa przez pryzmat ogrania pierwszych girsow w 2014 na lapku na low, pewnie tez bym gardzil

Opublikowano

ja nie gardza zadna konsola - jakbym mial czas i hajs to bym zgarnal je wszystkie

Opublikowano

no jakbym mial oceniac xboxa przez pryzmat ogrania pierwszych girsow w 2014 na lapku na low, pewnie tez bym gardzil

Gearsy to jest i zawsze była marna popelina. Nie rozumiem hajpu,

Opublikowano

Tyle w was soli.

Opublikowano

gamerankings

ryse 64,3%

order 63,4%

ku.rwa to guwno jest nawet od ryse gorsze? gierki startowej portowanej z 360 jako kinectowej po(pipi)ki? za mocno tam macie na tym ps4...

Opublikowano

Gardzę Xboxem odkąd odpaliłem x360 i zobaczyłem w głównym menu stock photo grających dzieci i reklamę jakiegoś ku.rwa filmu dla ulungów.

Jesteś za młody żeby to zrozumieć, ale kiedyś playstation coś znaczyło, było synonimem konsoli teraz to tylko modny gadżet do pogrania w fife. Przykro, że nie doświadczyłeś czasów premiery xboxa360 w polsce to był serio wspaniały czas dla graczy, community, eventy, konsolowe gierki. Gdzie na playstation miałeś dokładnie taką samą pokazówke jaką teraz jest The Order czyli Lair i GIANT ENEMY CRAB szkoda, że ludzie tak szybko zapominają o kłamstwach sony. Ale wyznawczy plastiku są tacy sami czy to fanboje apple czy sony jeden wielki zaślepiony motłoch. 

Gearsy to jest i zawsze była marna popelina. Nie rozumiem hajpu,

No takie Uncharted iksboksowe, które w 2006 urywało kapcioszki razem z kakałkiem. 

Opublikowano

:obama:

Kiedys myslalem, ze Figar to jest konsolomaniak z krwi i kosci, co zeby na niejednym tytule zjadl. A sie okazalo, ze to teoretyk, neogafoman gawedziarz, a w gry "gra" myszka po internecie.

Typowy Sebastian Gamingu, najczęściej gierkim widzi na standzie w empiku.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ok forumku, wlasnie skonczylem przygotowania do odpalenia DE ORDER 1886, wkrotce bedzie stream.

66ExwyE.jpg

Pasy byly tak wku*wiajace ze musialem nacudowac sie z ustawieniami TV zeby je troche ograniczyc.

Opublikowano

TYLKO SONY

0FkaRVx.jpg

TYLKO KOLOR NIEBIESKI

BŁĘKITNA SZLACHTA

Opublikowano

ja tez sprawdzalem juz jakie ustawienia/proporcje obrazu oferuje moj tv jesli kiedys dostane w lapy tego szrota bo mi pasy od zawsze przeszkadzaja - najbardziej plakalem przy ffx pal :(

Opublikowano

gamerankings

ryse 64,3%

order 63,4%

ku.rwa to guwno jest nawet od ryse gorsze? gierki startowej portowanej z 360 jako kinectowej po(pipi)ki? za mocno tam macie na tym ps4...

1% więcej za to, że Ryse było tytułem startowym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.