Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przerobiona gierka z kinecta na xboxa360 xddddd czaicie to? A oni tutaj 5 lat smażyli takie smierdzące gów.no. Beka z sony, beka z RAD.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja tez sprawdzalem juz jakie ustawienia/proporcje obrazu oferuje moj tv jesli kiedys dostane w lapy tego szrota bo mi pasy od zawsze przeszkadzaja - najbardziej plakalem przy ffx pal :(

FFX miał pasy na crt,bo jakoś sobie nie przypominam ?

Opublikowano

Nauczka dla preorderowców i dla Sony, chociaż dla tych drugich ważniejsza jest kasa i nie zdziwie się jak w przyszłości zrobią szum wokół innego crapa.

Opublikowano

ja tez sprawdzalem juz jakie ustawienia/proporcje obrazu oferuje moj tv jesli kiedys dostane w lapy tego szrota bo mi pasy od zawsze przeszkadzaja - najbardziej plakalem przy ffx pal :(

FFX miał pasy na crt,bo jakoś sobie nie przypominam ?

palowy mial pasy jak wiele gierek z tego okresu z tego kresu - rozchodzilo sie o to zeby musieli filmiki przerabiac i jeszcze cos

Opublikowano

Od tych kilku dni panuje tu taka dominacja beki i hejtu z Sony, że te marne pośmiertne podrygi i konwulsje pozostałych klapów w ogóle jakoś tak bez echa przechodzą, jakby nikt już nawet nie zwracał uwagi na żyjących w Sonytrixie. Najwidoczniej te najcięższe przypadki nie są w stanie się od niego odłączyć.

Chłopaki najwidoczniej czekają nadal na Swojego wybrańca - Neofigarogafa, ale chłopak pomylił pigułki i wziął niebieską. Wrócił do Sonytrixa i zatrzymał się na etapie podążania za białym królkiem.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No bo oni mają gierke 6/10 i grajo! WYGRYWAJO ZYCIE

Opublikowano

jeszcze miesiac i "oni" szuji zmieni na "my" :fsg:

Opublikowano

FIGARO-CHUYSIEZNAJARO :lapka:

Opublikowano

Nie kłam, Mejm, gardzisz* mną od lat :)

Nope, tylko od momentu jak zmieniles ten awatar z "potworem" na zelde a potem wyszlo, ze jarasz sie zapowiedziami gier (zapowiedzi w dzisiejszych czasach to juz nawet rak nie jest).

*I nie gardze bo to za mocne slowo.

Opublikowano

Coraz bardziej chce mi się wrócić do retro, jak tak patrzę co się z branżą obecnie dzieje. Protip za cenę ordera kupujecie ps2 i jakąś grę na kilkadziesiąt godzin, wygrywacie gamingowe życie.

Albo psxa i kilka dobrych tytułów.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Panowie opinia jednego z niebieskiej szlachty na temat Zamówienia 1886 

Szczerze mówiąc do od jakiegoś czasu byłem gierkowo martwy i w coś czasem pyknąłem. Przy The Order po raz pierwszy od dawna zarwałem nieco nocki i cisnę od rana, nawet pomimo napyerdalającego po oczach słońca. Mega wkręt w gierkę i już mi się chce grać w inne tytuły z mojej listy na PS4. A wypłata tuż tuż. Serio, jak ktoś się jeszcze waha, bo naczytał się opinii znawców z YT, to niech oleje i bierze bo baaardzo warto.  

:reggie:  :reggie:  :reggie:  :reggie:  :reggie:  :reggie:  :reggie:  :reggie:  

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nom, wyraził swoją opinię. Rozumiem, że nie zna się na grach tak jak Ty i nawet nie stał obok Ciebie?

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

W koncu PS4 dostalo swojego Lair :banderas:

Opublikowano

Po tym orderze az zaczalem trzymac kciuki za dobre oceny bloodborne, bo martwie sie, ze klapy moga zaczac popelniac masowe samobojstwa jak dalej nie beda miec nawet 1 dobrej gry, a az tak zle im nie zycze, juz wystarczy, ze musza sie meczyc z guwnem obesranym :(

Opublikowano

wypatrzyl tego posta jak na najlepszego snajpera w wawie przystalo

Opublikowano

Szkoda Soul, że nie wytykałeś pozytywnych opinii nt. Ryse na forum.

Opublikowano

wypatrzyl tego posta jak na najlepszego snajpera w wawie przystalo

PROSTO z radomia :teehee:

Opublikowano

Ogladam strima Bansaia. O ja pier.dole :| Twoja postac za oslona, druga kierowana przez AI tez, ta strzela ale cel oddalony o 5m i nieschowany za niczym nie zbiera nic od kompa, dopiero ty musisz sie wychylic i go ubic. Jaka bieda.

Opublikowano

Zupełnie jak w pierwszym Call of Duty. Jak kopiować, to od najlepszych, c'nie? :reggie:

Opublikowano

bansai wylaczyl w ogole auto aim? bo przypominam ze on jest defaultowo wlaczony :D

Opublikowano

Ficuś kupiłeś tego Tomb Raidera?

Opublikowano

Fizyka ciał po zabiciu też z góry ustalona w jaki sposób ma przeciwnik upaść po zabiciu - jak to było we wspomnianym CoD?

Opublikowano

Przerwa na obiad, obecnie Chapter 6 bo liże sciany (chociaz tam nie ma co lizac tak naprawde), zalatwiam kilka spraw i czesto pauzuje. Do rozgrywki 6 godzin juz moge doliczyc dodatkowa godzine bo wlasnie laduje pada  ktory padł w trakcie jedzenia :reggie:

Opublikowano

Ficuś kupiłeś tego Tomb Raidera?

yes, jeszcze nie odpalalem, moze w weekend znajde czas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.