Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Matko... ta konsola to takie gówno, że aż jest mi was żal, że wydaliście na to kasę. :frog: :facepalmz:  :whyyy:  :nvmnd:

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jeden koles ma mega wkrete w Ordera, poleca gierke i w ogole to jest gra ktora na nowo zdefiniowała mu pojecie gamingu... :facepalmz:

Zreszta sami mozecie zobaczyc w temacie Ordera.

Opublikowano

Obawiam się nowotworów, które wyskoczą na mnie z monitora, gdy wejdę do tego tematu... :frog:

Gdyby teraz na dniach wychodził jeszcze jakiś syty ex na bonera, to klapki na serio mogłyby popełniać zbiorowe sepuku, ale niestety nie można mieć wszystkiego.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Wracam grać, juz mialem jednego wqurwa jak mi sie konsola zawiesila i musialem od nowa ogladac 15 minut filmów bo nie mozna przewinąć.

Opublikowano

bansai wylaczyl w ogole auto aim? bo przypominam ze on jest defaultowo wlaczony :D

Tak, zanim gre wlaczylem od razu wylaczylem.

Pozniej wkleje filmik jak za(pipi)yam ich nie uzywajac celowania pod L2 z wylaczonym Auto aimem xD

Opublikowano

Wyliczyli gdzieś, że 60% to "gameplay"

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Opublikowano

Just finished the game minutes ago, I'm watching the credits roll and can't help but think about one thing only. That is how much this game has reinstated the idea to never trust fucking review sites, or the so called 'gaming journalists' whether big or small.

Fucking idiots.

z pewnego forumka :sorcerer:

a tak w ogóle mam poważną bekę z waszego bólu dupki tutaj i na statusach, że komuś może się spodobać gra, której wy nawet nie dotknęliście :dafuq:

Opublikowano

http://www.el33tonline.com/post/2013/08/21/the-order-1886s-advanced-physics-system-revealed-at-gamescom-2013/

The Order: 1886 uses a revolutionary physics system which allows individual objects and its constituent materials to be realistically broken up or deformed ad infinitum.

Bansai, ten test na szybach mi się podobał w streamie - ukazal prawdziwy pazur next genowej fizyki jaka zapowiadali tworcy

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Czyli mamy nowego króla w kwestii fizyki w grze? HL2 obalony?

Teraz wiadomo nad czym tak długo pracowali...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Figaro widze, ze znowu wynajduje jakies opinie januszy z gafa i broni ordera, no zaraz padne.

Nagle caly swiat obrocil sie przeciwko Sony :(

Opublikowano

a tak w ogóle mam poważną bekę z waszego bólu dupki tutaj i na statusach, że komuś może się spodobać gra, której wy nawet nie dotknęliście :dafuq:

heh to tak jak z yetim, mendrkiem, lemonką, andrew21 i innymi, którzy nawet sekundy nie grali w gierki na xbąku ale do hejtowania pierwsi  :oh_you:

Opublikowano

heh to tak jak z yetim, mendrkiem, lemonką, andrew21 i innymi, którzy nawet sekundy nie grali w gierki na xbąku ale do hejtowania pierwsi  :oh_you:

Dokładnie tak :oh_you:

Opublikowano

I niektórzy nawet się ośmielili hejtować moje ukochane Hejlo 2 :shotgun:

Opublikowano

No i czemu na nich nie krzyczysz i nie przeklejasz jakichś postów z ch.ujogafa, że nie mają racji?

Opublikowano

No i czemu na nich nie krzyczysz i nie przeklejasz jakichś postów z ch.ujogafa, że nie mają racji?

Bo to moja drużyna? Czy ktoś z PO skrytykowałby głupstwa innego polityka PO?

Opublikowano

O kolejny po mendrku, TO MOJA DRUGA RODZINA PLEJSTEJSZYN TAK BARDZO CHCE BYC AKCEPTOWANY <3 PROSZE KOCHAJCIE MNIE

Opublikowano

Bo ten chu.jogaf mi lata koło chuya.

Opublikowano

O kolejny po mendrku, TO MOJA DRUGA RODZINA PLEJSTEJSZYN TAK BARDZO CHCE BYC AKCEPTOWANY <3 PROSZE KOCHAJCIE MNIE

No tak, Playstation to rodzina, każdemu, kto przywłaszczył do domu bezdomną plejkę, jestem gotów poświęcić własne życie, pomóc w ciężkiej sytuacji i pogadać o frapujących go problemach.

Ty tego nie zrozumiesz. Jesteśmy bractwem.

Opublikowano

Figaro Samarytaninem gamingu :dynia:

Nikt go nie szanuje, a on nadal chce nieść pomoc potrzebującym. Bardzo ładna postawa, ale w realnym życiu, a nie w Matrixie. :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

http://www.el33tonline.com/post/2013/08/21/the-order-1886s-advanced-physics-system-revealed-at-gamescom-2013/

The Order: 1886 uses a revolutionary physics system which allows individual objects and its constituent materials to be realistically broken up or deformed ad infinitum.

Bansai, ten test na szybach mi się podobał w streamie - ukazal prawdziwy pazur next genowej fizyki jaka zapowiadali tworcy

Ku przypomnieniu:

Opublikowano

Czytam temat o The Order 1886 na naszym forumku i juz rozumiem dla kogo ta generacja jest i co za ludzie w to graja i beda grac xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.