Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

zachwyty nad orderem w jego temacie karza mi tylko twierdzic ze mialem racje stwierdzajac ze playstation = roznorodnosc, kazda potwora znajdzie swojego amatora

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zapowiedzieli juz remaster the ordera za rok, uwaga - 4K!!! w spoilerze 1 screen

B-Snb9xIYAAUv8a.jpg

Opublikowano

No i czemu na nich nie krzyczysz i nie przeklejasz jakichś postów z ch.ujogafa, że nie mają racji?

Bo to moja drużyna? Czy ktoś z PO skrytykowałby głupstwa innego polityka PO?

O kolejny po mendrku, TO MOJA DRUGA RODZINA PLEJSTEJSZYN TAK BARDZO CHCE BYC AKCEPTOWANY <3 PROSZE KOCHAJCIE MNIE

No tak, Playstation to rodzina, każdemu, kto przywłaszczył do domu bezdomną plejkę, jestem gotów poświęcić własne życie, pomóc w ciężkiej sytuacji i pogadać o frapujących go problemach.

Ty tego nie zrozumiesz. Jesteśmy bractwem.

Banda ch.uja a nie drużyna, yeti się zbłaznił, andrew21 tylko majaki na temat dominacji ale chyba nawet ps4 nie ma, lemonka to samo, mendrek na zapierdziałym ps3 nakur.wia jeszcze z czym do ludzi? Chyba tylko Ficuś was czasem godnie broni.

Opublikowano

http://www.el33tonline.com/post/2013/08/21/the-order-1886s-advanced-physics-system-revealed-at-gamescom-2013/

The Order: 1886 uses a revolutionary physics system which allows individual objects and its constituent materials to be realistically broken up or deformed ad infinitum.

Bansai, ten test na szybach mi się podobał w streamie - ukazal prawdziwy pazur next genowej fizyki jaka zapowiadali tworcy

Nawet w lustrze twojego odbicia nie ma ...

Zaraz skrobne post w temacie o TO, zrobilem sobie przerwe bo mnie muli troche od grania w te "gre".

Opublikowano

Czytałem w temacie,że pasy dodają kliamatu,ale tutaj klimat juz sie chyba wylał z garnka

Opublikowano

Nie wiem co za imbecyl pisal ze gra jest na 5h. Ma mnostwo smaczków ktore przedluzaja rozgrywke.

23vx8uf.jpg

No to ide kupe a filmiki niech leca.

Opublikowano

Szkoda Soul, że nie wytykałeś pozytywnych opinii nt. Ryse na forum.

Szkoda, że każdy Twój post w moim kierunku to taki ból dupy. 

Opublikowano

Bansai skasuj

Opublikowano

Bansai skasuj

Myslisz, że jak yeti jest twoją dziwką to każdy klapek będzie teraz? :kaz:

Opublikowano

Mam nadzieje że udzie mi to płazem bo z innego portalu ale tylko niebieska krew.

d2d026bd304fe31b1bbcb6424f2dfa45.jpg

Opublikowano

to ja tez wkleje obrazek jaki znalezlem w necie bo wcale juz 3 razy nie byl tu wklejany, hahaha boty na kolanach bo nie maja gier

d2d026bd304fe31b1bbcb6424f2dfa45.jpg

Opublikowano

Obrazek jest smieszny, ale ten podpis jest najgorszy, idealnie wpisuje sie w humor z kwejka dla 12 letnich smieszkow i mentalnych gimbow. 

Opublikowano

no ale to sama prawda, driveclub to obecnie 9+/10 choc akurat xone tez nie ma sie czego wstydzic bo horizon2 tez jest wspanialy choc calkowicie inny

Opublikowano

Bansai skasuj

xdddddddd

Zdążyłem zobaczyć co tam było przed ninja editem. :reggie: Porażka.

Opublikowano

Obrazek jest smieszny, ale ten podpis jest najgorszy, idealnie wpisuje sie w humor z kwejka dla 12 letnich smieszkow i mentalnych gimbow. 

dla xbotów

mate5 powiedz powiedz!

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

tez jestem ciekaw co znowu attention whore napisal :D

Opublikowano

Przecież na tym obrazku jest pod spodem PS3 i to z niego leci obraz. :kaz:

Opublikowano

Banda ch.uja a nie drużyna, yeti się zbłaznił, andrew21 tylko majaki na temat dominacji ale chyba nawet ps4 nie ma, lemonka to samo, mendrek na zapierdziałym ps3 nakur.wia jeszcze z czym do ludzi? Chyba tylko Ficuś was czasem godnie broni.

Tak bym to widział:

hvyc3.jpg

VS

hvygs.jpg

Tak się wygrywa życie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

dla xbotów

mate5 powiedz powiedz!

tez jestem ciekaw co znowu attention whore napisal :D

Coś w rodzaju "idź do psychiatry" do Soula, ale się czezky prędko zorientował że nie wypada tak napisać po tym jak go Soul tag teamował po same kule na ostatnich 30 stronach. :reggie:

Opublikowano

:wub: :wub: :wub: :wub:

Opublikowano

To w takim wypadku na ile jest wtedy PGR 4? Z moturami,kazdym rodzajem pogody ktora wplywa na jazde,wieloma pobocznymi trybami.

Jakies 12-14/10 powinno byc

Opublikowano

seems legit

Dave kto to jest ten Soul?

Opublikowano

To bylo do figaro, ale napyerdalacie 100 postów na minutę wy geje bez szkoly.

Opublikowano

Z duzymi przerwami dotarlem do chaptera V po okolo 2,5h - 3h. Mysle sobie "No dopiero Chapter V wiec chyba jednak da sie dluzej grac". obejrzalem 15 minut filmow i nagle Chapter 8 czy tam 9 :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.