Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tearaway to nawet nie gra, tylko edytor ludzika z możliwością przetestowania w wirtualnym środowisku.

Oczywiście i nawet nie stało obok świętej trójcy konsoli PS Vita. Prawilnie przypominam,

Persona 4

Final Fantasy VI

MGS 2

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

proszę bardzo klapy

ScreenShot0002.jpg

Opublikowano

Co jak co ale The Order pieknej grafiki nie mozna odmowic. Szkoda tylko ze ta ''gra'' zostala skrzywdzona przez wizje niespelnionych rezyserow filmowych.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ten cały ryse widzę 60 na metacritic. chyba jeszcze mniej niż ten order

Opublikowano

Ale tu nikt nie mówi, że wygląda, źle, po prostu SONY po 14 miechach dało swoim fanom grę, którą zielona szlachta ogrywała day one  :miner:

Opublikowano

Szczerze to mam wywalone czy coś jest prerenderowaną cutscenką czy nie, ważne jakie robi wrażenie. Order robi masakryczne wrażenie, a ten screen z Ryse to ja pierdole :mog: 

Opublikowano

Ale tu nikt nie mówi, że wygląda, źle, po prostu SONY po 14 miechach dało swoim fanom grę, którą zielona szlachta ogrywała day one  :miner:

w sensie, że ten cały ryse ? pewnie ma zayebiste animacje i finiszery, nie to co blodborne...

Opublikowano

to tak jakbys sie jaral jakie psx jest mocarne pokazujac koledze taniec squalla i rinoi na balu w balamb garden ale jak tam chcesz :D

Opublikowano

Ryse robi grafiką. Zdębiałem jak się połapałem, że nasz miecz zostawia realistyczne sznyty na ciele przeciwników dokładnie tam gdzie dostali.

A jak zrobiłem jednego gifa, to się połapałem, że z tych ran kapie krew na ziemię gdy się ruszają.

Opublikowano

proszę bardzo klapy

ScreenShot0002.jpg

Na PC musi robić ogromne wrażenie.

Opublikowano

w 900p z prerendowanymi cutscenami i skaczacym framerate - benchmark

Opublikowano

jak odpaliłem tego screena na 27" w 1920x1080 to myślałem że te ząbki mi odgryzą twarz

Opublikowano

Polecam odpalić te z Ordera podobne doznania.

Opublikowano

proszę bardzo klapy

ScreenShot0002.jpg

Powiększyłem i wygląda jak (pipi) rozmazane. Te postacie z tyłu xD Te budynki xD Preorder 10 razy lepiej niestety. Jak bym miał wybierać z tych dwóch crapów to bym wybrał 1886. Co ciekawe w premierę Ryse nie było takiej beki i chyba nawet klapki na spokojnie ograły tę grę. Widać gdzie są janusze i buldupowcy a gdzie baroni. Pozdrawiam. 

edit:

comment_0g6LVdha7AWmCscdllzbtNejLyPMXKUX

:oh_you:

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

Ryse robi grafiką. Zdębiałem jak się połapałem, że nasz miecz zostawia realistyczne sznyty na ciele przeciwników dokładnie tam gdzie dostali.

A jak zrobiłem jednego gifa, to się połapałem, że z tych ran kapie krew na ziemię gdy się ruszają.

na YT grafiki za bardzo nie widać, ale to wygląda jak drętwa naciskarka w stylu asasyna. zerowa interakcja i korytarze ściśnięte jak baranie jajca. pewnie ładna widokówka i przebojowe scenki, ale wolę shadow of rome 

Opublikowano

Screeny, screenami na żywo te gry wyglądają bardzo podobnie do siebie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ogolnie chwala recenzja, niech tylko sprzedaz bedzie srednia to sie sony i reszcie odechce tworzyc takie miksy

Tjaaa. W tym temacie nawet świadomi postępujacego zrakowienia branży hejterzy zakupili ją w dzień premiery, więc jak zwykle hipsterskie pierdu pierdu i yebać system, a faktyczni true hejterzy, to folklor. :frog:

Opublikowano

Ja mam teorie, że sony zmuszone słabą kondycją finansową firmy przestali szastać hajsem żeby przekupić recenzentów i dlatego teraz widać co widać czyli recki z ocenami 54, 73, 80, 71, 63 :reggie: czyli prawdziwe oblicze eksów sony. 

Adrian Chmielarz jaki janusz xd fotka z jego fejsa

10974407_831948283513862_644799180245887

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Moim zdaniem fundusze na przekupienie serwisow sa stala pozycja w budzecir niezaleznie od tego jak zla bedzie sytuacja finansowa Sony

Opublikowano

54, 73, 80, 71, 63 :reggie:

Patrząc na te liczby wychodzi na to, że teraz ex na 7x. :kaz:

BB :frog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

54, 73, 80, 71, 63 :reggie:

Patrząc na te liczby wychodzi na to, że teraz ex na 7x. :kaz:

BB :frog:

Wypluj te klawisze!

Opublikowano

Tak wychodzi z wyliczanki, nic nie poradzę. :frog:

Opublikowano

ogladajac stream Bansaia stwierdzam ze jakkolwiek ta gra nie byla krotka czy malo tresciwa, to level design (nie structure) byl po prostu kozacki. Najladniej oddany gotyk w grach. gdyby inne gry, np AC mialy taki level design to moze bym sie do nich przekonal.

Opublikowano

Widziales ty gotyk...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.