Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

gotyk kurr,wa xDD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Skoncze gre i napisze mini recenzje, ale narazie moge powiedziec ze grafika jest ZAYEBISTA. Nie widzialem w zyciu tak pieknej gry, kazdy szczegol dopracowany, gra świateł to miazga.

... na konsoli. Bardzo prosze precyzowac swoje mysli.

Opublikowano

ogladajac stream Bansaia stwierdzam ze jakkolwiek ta gra nie byla krotka czy malo tresciwa, to level design (nie structure) byl po prostu kozacki. Najladniej oddany gotyk w grach. gdyby inne gry, np AC mialy taki level design to moze bym sie do nich przekonal.

Pozytywne słowa o Orderze? W CW? Poyebało Cię?

Opublikowano

ogladajac stream Bansaia stwierdzam ze jakkolwiek ta gra nie byla krotka czy malo tresciwa, to level design (nie structure) byl po prostu kozacki. Najladniej oddany gotyk w grach. gdyby inne gry, np AC mialy taki level design to moze bym sie do nich przekonal.

nie a was?

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

nic dziwnego, że chłopaki chcieli sprawdzić łoniaka, premiera rok po ps4 to ciekawość zżera. Pewnie nigdy już później na tym nie grali.

Opublikowano

gotyk kurr,wa xDD

yhm? sorry ale nie kumam? ze to niby steampunk? no i? ta koncepcja opiera sie w duzej mierze na alternatywnej, fantastycznej wizji renesansu/gotyku/baroku. a te 3 rzeczy roznia sie czyms wiecej niz tylko budynkami. 

Opublikowano

Ja mam teorie, że sony zmuszone słabą kondycją finansową firmy przestali szastać hajsem żeby przekupić recenzentów i dlatego teraz widać co widać czyli recki z ocenami 54, 73, 80, 71, 63 :reggie: czyli prawdziwe oblicze eksów sony. 

tak Blubi, ale faktu że oceny exów ps3 zgadzały się zdecydowanej większości osób z FPE (included części botów) już sprytnie pomijasz. :reggie:

Biedne Sony było w ciemnej doopie za 360-tką, więc sypało groszem jak poyeabane by z U2 na 65% zrobiło się 95%, a obecnie, gdy sprzedaż ps4 jest zbliżona do ps2 nie stać ich by z 66% dla Ordera zrobić 86%.  :yao: 

Opublikowano
beka z tego moda do dark souls 2, drewniana animacja postaci, słabe odwzorowanie ciosów i ich impetu a na deser downgorade grafiki obeke
Opublikowano

Skoncze gre i napisze mini recenzje, ale narazie moge powiedziec ze grafika jest ZAYEBISTA. Nie widzialem w zyciu tak pieknej gry, kazdy szczegol dopracowany, gra świateł to miazga.

Sprecyzowalem swoje mysli, ani na konsoli, ani na kompie nie widzialem takiej grafy.

Opublikowano

@Figaro

Bardziej klatkującego gifa się nie dało znaleźć? 

Opublikowano

@Figaro

Bardziej klatkującego gifa się nie dało znaleźć? 

Obawiam się, że jest coś nie tak z Twoim komputerem.

Opublikowano

No nie wiem, inne mi działają tylko te Twoje z chujogafa dziwnie klatkują. :lapka:

Opublikowano

A ja, że z gafa korzystają stulejarze gamingu. :cool:

Opublikowano

Sprecyzowalem swoje mysli, ani na konsoli, ani na kompie nie widzialem takiej grafy.

NIE ! NIC NIE ROZUMIESZ !!! na pc zawsze będzie lepsza grafika, bo podzespoły, kupa kasy. nie może być inaczej, przewidziało ci sie 

Opublikowano

So salty.

A propos, pamietacie jeden z pierwszych gameplayow the order gdzie bylo mowione ze beda rozgalezione opcje QTE?

The Order 1886 will have branching quick time events, Ready At Dawn Co-founder Ru Weerasuriya has revealed. This means that players can take a different approach in a given situation. In the gameplay trailer, the protagonist is shown to be fighting a rebel and in the end he is given multiple choices. Ru explains how this will work in the game.

http://gamingbolt.com/the-order-1886-will-have-branching-qte-will-offer-multiple-choices

No coz, okazuje sie ze Ru klamal bo oprocz tego jednego momentu na gameplay trailerze, w ogole nie ma takich akcji.

Opublikowano

To byl ukryty przekaz, pewnie chodzilo mu o GOTYk XDDDD.

Opublikowano

proszę bardzo klapy

ScreenShot0002.jpg

:dynia::dynia:

Co tu za guwno rozmazane? To ten Ryse z mityczna grafika?

Technicznie Infamous zjada tego średniaka na każdej płaszczyźnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.