Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Może być i tak jak piszesz.

Ale by mnie to zabolało i to bardzo,dla mnie to by był koniec nextgenów  do premiery GTA6 GOTY edition.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

The Order 1886 - 63,01% 

Ryse - 64,30%

jeszcze tylko przypomne ze Ryse zostalo wydane w roku 2013, a byla to produkcja ktora miala byc wydana na x360 kinect only xDDDDDDDDD aha Ryse rowniez zdobyl tytul najladniej wygladajacej gry konsolowej... killzone i infamous nie daly rady xDDDD

beka z plejstejszon. od zawsze, na zawsze.

Pamietaj ze Ryse wyszlo razem z konsola, stad wyzszy wynik. Gdyby Order byl w launchu konsoli to napewno by dostal wyzsze noty i wiecej by mu bylo przebaczone.

Opublikowano

Za to czuje w du.pie, że Wiedźmin 3 to pompowany balonik media hype i co to ci CDP RED nie są, ale jak pęknie to będzie troche zawód.

Pewnie,że dla niektórych ta gra może się okazać zawodem jeśli oczekują nie wiadomo czego po tej grze. Ja liczę po prostu na solidną trzecią część przygód Wiedźmina, tym razem z większym światem. Liczę się z tym,że będą bugi i niedociągnięcia, a sama grafa pewnie będzie w jakichś miejscach słabsza.

skupmy sie lepiej na prawdziwych grach... Halo 5

:dog:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

The Order 1886 - 63,01% 

Ryse - 64,30%

jeszcze tylko przypomne ze Ryse zostalo wydane w roku 2013, a byla to produkcja ktora miala byc wydana na x360 kinect only xDDDDDDDDD aha Ryse rowniez zdobyl tytul najladniej wygladajacej gry konsolowej... killzone i infamous nie daly rady xDDDD

beka z plejstejszon. od zawsze, na zawsze.

Pamietaj ze Ryse wyszlo razem z konsola, stad wyzszy wynik. Gdyby Order byl w launchu konsoli to napewno by dostal wyzsze noty i wiecej by mu bylo przebaczone.

Ryse wyszlo w momencie gdy wszystko na Xboksa One bylo traktowane z duza doza hejtu. Pomimo przepieknej grafiki, wszyscy jechali Ryse za 900p... pomimo fajnego gameplayu w multi, wszyscy widzieli tylko QTE. Kampania jak kampania... srednio, ale w coop z kumplem i wyciskanie combo bylo spoko.

Opublikowano

dobra, ale weźcie już przestańcie pisać że rak prostaty jest lepszy od raka jelita grubego. 

Opublikowano

Mogli by juz dac Ryse do GWG :zaba:

Opublikowano

Czuje w du.pie, że najlepszą grą 2015 będzie MGS V. 

Walka o GOTY 2015 miedzy MGSV a Wiedźminem 3 innej możliwości nie ma.

Mam przeczucie, że Tomb Raider jeszcze sporo namiesza. Natomiast najwięcej wątpliwości mam właśnie do Wiesława 3. Ale i tak  moim GOTY 2015 będzie na bank Just Cause 3  :banderas:   nawet jeśli średnia ocen na MC będzie w granicach 73 procent. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Just Cause 3 po 100h grania w JC2 idzie w ciemno na premiere bez patrzenia na oceny,idealna gra dla relaksu. 

Opublikowano

Uwaga gra zostanie wyslana w srode

edit: Uwaga gra zostanie wyslana jeszcze jutro

xDDD

Opublikowano

Mam nadzieje, ze wszystkie klapsy straca co najmniej stowe sprzedajac gre po weekendzie i juz wiecej nie beda tacy chetni do kupowania guwna od sony na premiere :reggie:

Opublikowano

Uncharted 4, Halo 5 - czemu nikt tych gier nie bierze pod uwagę ? U4 będzie mocno inne od poprzednich części oraz tworzą je ludzie odpowiedzialni za the last of us więc szanse na mega gierę są ogromne. Halo 5 z kolei już w becie pokazało, że multiplayer będzie mieć 10/10, a myślę, że i single player mocno namiesza i będzie inny niż w poprzednich odsłonach serii.

Opublikowano

Extra -  z pełnymi ustami się nie rozmawia  :kaz:  do tego na kolanach, panie daj pan spokój

Opublikowano

Uncharted 4, Halo 5 - czemu nikt tych gier nie bierze pod uwagę ? U4 będzie mocno inne od poprzednich części oraz tworzą je ludzie odpowiedzialni za the last of us więc szanse na mega gierę są ogromne. Halo 5 z kolei już w becie pokazało, że multiplayer będzie mieć 10/10, a myślę, że i single player mocno namiesza i będzie inny niż w poprzednich odsłonach serii.

Ja oczywiście kupię Halo 5 na premierę, pytanie tylko czy uda się zrobić  siódmy raz GOTY FPSa   :D  Liczę na mocne 9/10 ale nie wydaje mi się, żeby był to nr 1 w 2015.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Pif Paf jako Goty takie rzeczy tylko boty :frog:

Opublikowano

Pif Paf jako Goty takie rzeczy tylko boty :frog:

Yhy, to sobie zajrzyj do tematu o the order, tam klapy wypisuja, ze gra jest na poziomie pierwszych silent hilli i mgsa, takze to chyba podchodzi pod goty :reggie:

Opublikowano

Uncharted, gejlo? Po co to zyje w ogole?

Opublikowano

Bioshock/Gears of War/TLoU w settingu baroku/ gotyku/ renesansu.

Niepotrzebne skreslic i mamy goty 2015 juz w lutym xD.

Opublikowano

zagrałem w the order w końcu, więc mogę wydać oświadczenie. 

jestem zdruzgotany, trzeba mieć nierówno pod sufitem, żeby się zachwycać tą grą. Grafika jest ładna, to prawda, ale JAKIM KOSZTEM? 

wąskie korytarzyki, wąski pov, głęboki fov, zerowa interakcja z otoczeniem, zerowa fizyka, zerowe znajdźki, zerowy crafting. Chodzi tylko o to żeby przeć do przodu. RaD widocznie zdawało sobie doskonale sprawę z tego jaki szajs wciska ludziom, że zablokowali możliwość skipowania cutscenek. 

Dno, szambo, muł. Mam nadzieję, że to jest po prostu taka zapchajdziura i niedługo wszyscy zapomnimy o tej "grze". W dodatku 250zł??

jakim prawem te matoły z RaD mają prawo wołać więcej pieniędzy za tę grę niż inne studia za takie tytuły jak Dragon Age, GTA czy chociażby DL? 

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Teraz to przesadzanie w druga strone, fizyka jest, znajdzki sa i to bardzo ciekawe majace wplyw na lore i to co sie dzieje do okola + ciekawe easter eggi. I to nie matoły z RaD wolaja te pieniadze tylko pewnie Sony bo wylozylo mnostwo hajsu w marketingu.

Jak chcesz muł i dno to polecam pograc w Kick-Ass 2 na PS3.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

na szczęście mam sporego backloga, kilka konsol na wyposażeniu i nie jestem zmuszony do ogrywania tejże, że tak sobie pozwolę użyć  metafory, gry. Oby branża się nauczyła na cudzych błędach i więcej takich błędów nikt nie popełni, amen.

możecie mnie hejtować za prawdę, Kopernika też hejtowali

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Skonczylem Ordera, ten ostatni boss, to zakonczenie :facepalmz:

Opublikowano

Ja jutro skoncze i wbije platynke odrazu. Najbardziej w tej grze mi sie chyba podoba grafika, znajdzki, otwieranie drzwi wytrychem, gra świateł, przeklinanie i pokazywanie cycków i fiutów xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.