Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie no Mordor na początku był strasznie nudny,dopiero pozniej cos tam sie rozkrecilo.Powiem szczerze ze lepiej się bawilem w Mordorze niz w tych wszystkich rakach od sony :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Figaro to by i gów,no obronił gdyby mu na gafie kazali.

No tak, niby gów,no ale kilku gów,nojadom na gafie pasuje. Zresztą mam tutaj posty kilku żuków, którzy grę chwalą. Owszem, lekko śmierdzi, ale ser też potrafi śmierdzieć, a serojady jakoś nie narzekają. To gów,no jest ciepłe, mięciutkie, a z nie przetrawionej kukurydzy można zrobić popcorn.

Opublikowano

No najwięcej jadu toczą boty, które zagrały na Metacrticu...

Order to mały mc-owy fenomen, chyba najbardziej chwalone 65 na mc w historii. Co jest bardziej prawdopodobne, drodzy cw-owicze? MASOWA deluzja graczy, czy ból d*py botów z powodu dobrych opinii nt. exa na PS4?

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, ze ordera bronia osoby, ktore wypominaly mi granie w mordor i szpile od telltale :pawel:

Dla mnie jestescie skonczonymi niedorowzojami :lapka:

I jeszcze te glodne kawalki Figaro :pawel:

Ale to jest głupie dziecko, mam nadzieję ze porzadnie leja go w szkole.

Tylko easy imo zachowal sie honorowo i zjechal tego balasa bez zaklinania rzeczywistosci.

Teltalle lubię i nigdy nie krytykowalem wolf among us i walking dead. Shadow of mordor swego czasu w październiku zachwalałem bo mi się podobało a większośćci forum nie ;). Mam więc nadzieję że nie do mnie ten komentarz.

Co do głosowania portfelem to jednak są rzeczy których nie kupuje bo nie lubię. Dla przykładu :

gry sportowe poza fifa,

wyścigowe (mam drivecluba kupipnego 2 miesiące po premierze ale szybko mnie znudził tylko test drive, pgr i forza horizon mnie zdołały wciągnąć)

czy horrory. The evil within , dead space czy nadchodzące silent hills to nie gry dla mnie. Za to taki re 4, 5 i 6 już tak bo tam mało horroru; ).

tak samo nie lubię gier stricte sieciowych bez dobrego singla (evolve, bf4) i remasterów gier sprzed jednego dwoch lat:).

Dodam że nie boję się nie kończyć tytułu ktory mi nie podpasował a większość forumowiczów kończy gry ktorych nie trawi tylko dlatego że kupiła:).

A i czasu na granie mam mało ale lubię mieć wybór. Taką yakuze 4 kupiłem zaraz po przejściu 3 ze trzy lata temu. Wtedy jednak miałem przesyt tematem i dopiero teraz do niej wróciłem nie sprzedałem bo jeszcze nie skończyłem.

Opublikowano

Ragus dzieki za made my day :obama:

Opublikowano

Czy tylko ja mam odruch wymiotny jak czytam po raz nty w tym temacie " mam backlaga" feeee

Opublikowano

Postanowilem ze nie bede gral przynajmniej na razie w 1886 ( lol do czego doszlo ze chyba pogardze darmowa gierka ) i bede koncentrowal sie na przejsciu Lost Odyssey ktore jest najlepszym RPG od czasow FFX. Mialem ta gre chyba 3 czy 4 lata i nigdy w nia nie gralem dluzej niz 15 min bo pierwsza walka byla odpychajaca... Ale bylem glupi! 14h w 2dni poszlo i dopiero jestem na drugiem dysku :(

Opublikowano

pgr4 i lo - dwa mesjasze x360, ehhh kiedys kupia ta konsole by ograc BACKLOGA

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, ze ordera bronia osoby, ktore wypominaly mi granie w mordor i szpile od telltale :pawel:

Dla mnie jestescie skonczonymi niedorowzojami :lapka:

I jeszcze te glodne kawalki Figaro :pawel:

A to nie jest tak, ze niebieskie robactwo powinno teraz siedziec gleboko pod kamieniami lub w schronach przeciwatomowych, a nie sie tu bezczelnie panoszyc? Ja na ich miejscu przez co najmniej tydzien nie wchodzilbym do CW, zgrzytal zebami i patrzyl przez łzy jak zielona burżuazja pławi sie w oceanie beczki. Dopiero po tym okresie czasu jakis jeden, dwa małe pościki...jakaś skruszka na poczatek... :reggie:

Opublikowano

Dlatego wciaz twierdze, ze moze by Ci sie spodobalo! Twoj Tag Team partner ocenil dosc wysoko ^^

Opublikowano

Ani mordor ani telltale to nie sa shootery.

Opublikowano

The Last Odyssey było chyba głównym powodem dla którego kupiłem X'a (razem z Talesami). Bardzo dobra gra, byłaby świetna, gdyby troszkę lepszy pacing historia miała, nie mniej 100 godzin poszło na TLO i kompletnie nie żałowałem zakupu X360. Później MS olał starania o rynek japoński i cóż, nigdy już nie kupię konsoli od nich.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Mam backlaga jeszcze z czasów Atari i ZX Spectrum!

Opublikowano

Order to mały mc-owy fenomen, chyba najbardziej chwalone 65 na mc w historii. Co jest bardziej prawdopodobne, drodzy cw-owicze? MASOWA deluzja graczy, czy ból d*py botów z powodu dobrych opinii nt. exa na PS4?

Deprecjonujesz doswiadczenie ludzi, ktorzy sie na tym znaja i zarabiaja pieniadze na pisaniu o grach ponad słowa jakichś nonejmowych graczy, ktozy wydali na to ciężko zarobione pieniądze wiec pewnie głupio jechac. Niestety mendrek, ale metacrtic sie myli exy od sony to parująca ku.pa go.wna, ktorą shu i kaz ładuja wam do ust.

Opublikowano

Ale latwa platynka? xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam backlaga jeszcze z czasów Atari i ZX Spectrum!

pisze sie backloga, trzeba bylo sie uczyc tego angielskiego balonę

Opublikowano

Ale latwa platynka? xD
A to zobacze :sir:
Opublikowano

Deprecjonujesz doswiadczenie ludzi, ktorzy sie na tym znaja i zarabiaja pieniadze na pisaniu o grach ponad słowa jakichś nonejmowych graczy, ktozy wydali na to ciężko zarobione pieniądze wiec pewnie głupio jechac. Niestety mendrek, ale metacrtic sie myli exy od sony to parująca ku.pa go.wna, ktorą shu i kaz ładuja wam do ust.
Do mnie argument, "wydali pieniadze, wiec glupio jechac" moze przemawiac tylko w naszym biednym spoleczenstwie, gdzie i tak kazdy, ktoremu sie nie przelewa sprzedalby po pierwszych 20 minutach,oddal do sklepu, wystawil na allegro, a nie konczyl na sile i bronil gry...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Postanowilem ze nie bede gral przynajmniej na razie w 1886 ( lol do czego doszlo ze chyba pogardze darmowa gierka ) i bede koncentrowal sie na przejsciu Last Odyssey ktore jest najlepszym RPG od czasow FFX. Mialem ta gre chyba 3 czy 4 lata i nigdy w nia nie gralem dluzej niz 15 min bo pierwsza walka byla odpychajaca... Ale bylem glupi! 14h w 2dni poszlo i dopiero jestem na drugiem dysku :(

Szanuję. Dopisz sobie w kajeciku plusa.

The Last Odyssey było chyba głównym powodem dla którego kupiłem X'a (razem z Talesami). Bardzo dobra gra, byłaby świetna, gdyby troszkę lepszy pacing historia miała, nie mniej 100 godzin poszło na TLO i kompletnie nie żałowałem zakupu X360. Później MS olał starania o rynek japoński i cóż, nigdy już nie kupię konsoli od nich.

Nie zmienia to faktu, że SONY nie wypuściło lepszego jRPGa od tamtego czasu (proszę o darowanie sobie tej suchości - Ni No Kuni) i jedynie Niny potrafiło przebić w ostatnich latach.

Do mnie argument, "wydali pieniadze, wiec glupio jechac" moze przemawiac tylko w naszym biednym spoleczenstwie, gdzie i tak kazdy, ktoremu sie nie przelewa sprzedalby po pierwszych 20 minutach,oddal do sklepu, wystawil na allegro, a nie konczyl na sile i bronil gry...

Jak widać religia zwana SONY jest silniejsza niż zdrowy rozsądek.

Opublikowano

Po niemiecku pisze się der backlaga, niestety uczyłem się języka kakenszaft jak inni szlifowali skilla w angielskim:(

Ojej ojej mam backloga, ojej ojej zaraz kupkę zrobię z tego powodu ojej ojej będę ogrywał go do 2043 ojej.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mendrek jaki przewidywalny, znowu uruchomiony zostal jeden z schematow:

-mendrek nie gral ale ex na playstation ma wysoka srednia na mc = nie musze grac by wiedziec ze gra jest genialna, a mc to obiektywna wyrocznia

-mendrek nie gral ale ex na xboxa ma wysoka srednia na mc = nie musze grac by wiedziec ze srednia jest naciagana, a mc to nie jest obiektywna wyrocznia

-mendrek nie gral ale ex na xboxa ma niska srednia na mc = nie musza grac by wiedziec ze to goowno, a mc to obiektywna wyrocznia

-mendrek nie gral ale ex na playstation ma niska srednia na mc = nie musze grac by wiedziec ze to dobry tytul bo pare klapow chwali, a mc to nie jest obiektywna wyrocznia

tym razem skrypt nr 4 zostal uruchomiony

Opublikowano

Soban kakenszaft jak tam zbiór retro i turnieje w GG ? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.