Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Po niemiecku pisze się der backlaga, niestety uczyłem się języka kakenszaft jak inni szlifowali skilla w angielskim:(

Ojej ojej mam backloga, ojej ojej zaraz kupkę zrobię z tego powodu ojej ojej będę ogrywał go do 2043 ojej.

Kto w ogole pisał o backlogu, ze sie tak zacząłe ekscytowac herr balonie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widzę prawilne chłopaki ogrywają goty jRPG na xboxie w końcu :banderas:

Wrzucam na złagodzenie raka w temacie

Opublikowano

A kto pisał w tym temacie np o DriveClub i nagle z czapy daje się o nim gify. Szujo przecież to CW, twoje królestwo. 90% postów w tym temacie jest z pupoczapy i nie ma sensu.

Co tak się rzucasz, masz backlaga czy co?

Opublikowano

balooooooooooooooooooon  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Nikogo na forum nie boli dupa z taką częstotliwością jak Ciebie.

Opublikowano

The Last Odyssey było chyba głównym powodem dla którego kupiłem X'a (razem z Talesami). Bardzo dobra gra, byłaby świetna, gdyby troszkę lepszy pacing historia miała, nie mniej 100 godzin poszło na TLO i kompletnie nie żałowałem zakupu X360. Później MS olał starania o rynek japoński i cóż, nigdy już nie kupię konsoli od nich.

Nie zmienia to faktu, że SONY nie wypuściło lepszego jRPGa od tamtego czasu (proszę o darowanie sobie tej suchości - Ni No Kuni) i jedynie Niny potrafiło przebić w ostatnich latach.

Niny to sobie wyhodowało bandę fapujących się do kiepskich gier debili. Xenoblade to MMORPG tylko offline, a oceny zbiera jakby była to gra wybitna.

Opublikowano

Sobanku daje 20 zł za GG

ale ciebie piecze dupa uaaa ale piecze ciebie dupa bo nie umiesz grać w GG xD xd xd ikonki aż mi dię skończyły xd

Opublikowano

Dobra to wezmę gamecuba od ciebie za 50 zł <wstaw milion modnych ikonek>

Opublikowano

Dobra jak mówimy juz o grach ktore nie zasłuzyly na niskie oceny. Podajcie przyklady jakis tytułów z srednia ponizej 70 przy ktorych swietnie sie bawiliscie. Dla mie taki Nier ze średnia 67 był chyba jednym z najlepszych jrpg w jakie grałem.

Opublikowano

Chyba trzeba zagrac w to Lost Odyssey, w koncu ex na Xboxa :banderas:

@up

Dead Rising 3 dostawal srednie oceny bo 720p, bo 15fps, bo gra na bonera, a w coopie z kermitem jakie rzeczy wyprawialismy to glowa mala :obama:

Risen na 360 wyglada jak gra z ps2 ale dla fanow Gothica to pozycja obowiazkowa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Kane & Lynch 1 GOTY co-op

Szkoda,że 2 to takie mega obesraństwo nawet w co-op.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Polski Eurogamer ocenił gre na 7

W mojej ocenie ocena 7 oznacza gre warta zagrania ale nie trzymania na półce.

Opublikowano

The Last Odyssey było chyba głównym powodem dla którego kupiłem X'a (razem z Talesami). Bardzo dobra gra, byłaby świetna, gdyby troszkę lepszy pacing historia miała, nie mniej 100 godzin poszło na TLO i kompletnie nie żałowałem zakupu X360. Później MS olał starania o rynek japoński i cóż, nigdy już nie kupię konsoli od nich.

Nie zmienia to faktu, że SONY nie wypuściło lepszego jRPGa od tamtego czasu (proszę o darowanie sobie tej suchości - Ni No Kuni) i jedynie Niny potrafiło przebić w ostatnich latach.

Niny to sobie wyhodowało bandę fapujących się do kiepskich gier debili. Xenoblade to MMORPG tylko offline, a oceny zbiera jakby była to gra wybitna.

Acha,  w takim razie GTA to MMO tylko offilne i nie może być wybitne.

Grubo eX4cT, lecę do sklepu.

Opublikowano

to i tak mniej od soula

Opublikowano

Postanowilem ze nie bede gral przynajmniej na razie w 1886 ( lol do czego doszlo ze chyba pogardze darmowa gierka ) i bede koncentrowal sie na przejsciu Lost Odyssey ktore jest najlepszym RPG od czasow FFX. Mialem ta gre chyba 3 czy 4 lata i nigdy w nia nie gralem dluzej niz 15 min bo pierwsza walka byla odpychajaca... Ale bylem glupi! 14h w 2dni poszlo i dopiero jestem na drugiem dysku :(

beka
Opublikowano

Dead Rising 3 jest bardzo dobry. Problemem jest tylko poziom trudności(bossowie na 2 hity),mega przepakowane bronie,które można craftować raz za razem oraz olanie charakterystycznego dla serii rozkładu godzinowego(niby jest deadline zadań,ale jest on absurdalnie długi w porównaniu z poprzednikami).

Opublikowano

Kumpel napisał właśnie na facebooku, że Order skończył gre w 5h 19min na najwyższym poziomie z platyną, napisał że tak sie spiął ostatnio przy bosie z ninja gaiden 2 :obama:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Dobra jak mówimy juz o grach ktore nie zasłuzyly na niskie oceny. Podajcie przyklady jakis tytułów z srednia ponizej 70 przy ktorych swietnie sie bawiliscie. Dla mie taki Nier ze średnia 67 był chyba jednym z najlepszych jrpg w jakie grałem.

lords of the fallen, kane and lynch 1, wet, viking battle of asgard

Opublikowano

Acha,  w takim razie GTA to MMO tylko offilne i nie może być wybitne.

Jeśli w GTA są nudne grind questy, wieje nuda na kilometr, a zadania poboczne nie wpływają na świat gry to tak.

Opublikowano

Guantanamo z czego?

chyba nie grales w nic od premiery ff x
Opublikowano

Dead Rising 3 jest bardzo dobry. Problemem jest tylko poziom trudności(bossowie na 2 hity),mega przepakowane bronie,które można craftować raz za razem oraz olanie charakterystycznego dla serii rozkładu godzinowego(niby jest deadline zadań,ale jest on absurdalnie długi w porównaniu z poprzednikami).

Dla mnie brak limitu czasowego to plus. Marzy mi sie nastepna czesc z coopem dla 4 graczy i totalna anihilacja tysiaca zombii przy pomocy odjechanych bronii :banderas:

Tylko zeby Capcom nie zrobil Dead Rising Online, f2p z modem 4vs1 :frog:

Opublikowano

Guantanamo z czego?

chyba nie grales w nic od premiery ff x

Wymien mi te dobre RPG od czasow FFX

Opublikowano

Nigdzie ne stwierdziłem, że ukazał się lepszy i nigdzie zresztą też nie stwierdziłem, że jest najlepszy ( bawiłem się lepiej przy Xilli, Nier, serii Atelier czy oczywiście Soulsach). The Last Story za to w ogóle nie przypadło mi do gustu i gorzej spędziłem czas niż przy Ni No Kuni.

Opublikowano

Polski Eurogamer ocenił gre na 7

W mojej ocenie ocena 7 oznacza gre warta zagrania ale nie trzymania na półce.

lol czemu wystawli temu ocene jak mieli rezygnować?

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.