Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Guantanamo z czego?

chyba nie grales w nic od premiery ff x

Wymien mi te dobre RPG od czasow FFX

Persona 3 i 4, Xenoblade, Dragon Quest VIII...

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Ok Persona 4 Golden zaliczylem na Vicie faktycznie swietna. Dragon Quest VIII... Odpycha mnie Grind w tej grze.

Lost Odyssey jedyna rzecz do ktorej musze sie przyczepic to beznadziejny Design postaci nie chodzi ze fabularnie postacie sa zle tylko wygladaja po prostu beznadziejnie taki festiwal kryptopedalstwa.

Opublikowano

LOST ODYSSEY grałem na premierę i ponad 100 h w tym genialnym szpilu spędziłem.

Ja nie pamiętam za bardzo jakie gry miały niską ocenę na metacritic ale mi się podobały było ich pewnie sporo. Dla przykładu Tutaj przytoczony viking, lords of the fallen, re 6 lub brutal legen.

Pamiętam za to kilka przehajpowanych gówien z oceną poziomie 75-95.

Gta 4 , heavy rain, watch dogs, Assassin’s Creed 3, Far cry 4, zelda ocarine of time na 3ds, spliter cell blacklist czy ni no kuni. Z tych wymienionych (a to ułamek moich zawodów) skończyłem tylko 3 (ac 3 , fc4 i hr) a reszty nigdy już nie ruszylem.

Opublikowano

Guantanamo z czego?

1. Xenoblade

2. The Last Story

3. Ni no kuni

bravely default, resonance of fate, eternal sonata i masa gier z ds'a, ale je pomine, bo zaraz ktos napisze ze to nie jest grafika, mimo ze po szaraku to najlepszy sprzet dla fanow gatunku.

Opublikowano

Dobra jak mówimy juz o grach ktore nie zasłuzyly na niskie oceny. Podajcie przyklady jakis tytułów z srednia ponizej 70 przy ktorych swietnie sie bawiliscie. Dla mie taki Nier ze średnia 67 był chyba jednym z najlepszych jrpg w jakie grałem.

lords of the fallen, kane and lynch 1, wet, viking battle of asgard

Godfather II , Enter The Matrix, Wheelman, Scarface 

Lepiej porozmawiać o przecenionych grach czyli takich na 9/10 w internecie a waszym zdaniem zasługujące niższe oceny, dla mnie to 

-Uncharted 2

-Modern Warefare 2

-AC II (7/10 to max)

-Halo 3

-Heavy Rain

-DmC od Ninja Theory

-Darksiders 2

-Skryim

-Saint's Row 3

-Hitman Absolution

-Bulletstorm 

i jeszcze pewnei drugie tyle by się znalazło

Opublikowano

XENOSAGA EPISODE III !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Opublikowano

Ni No Kuni xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sorry ale mam przegralem w to z 15h i mialem ochote sie porzygac 

Wii nie mialem i miec nie bede Xenoblade kupie na WiiU 

Reszta gier to nie sa jakies wybitne RPG na tego typu skale 

Opublikowano

No lost oddysey to tez nie jest wybitna gra, tak ludzie zachwalali ze nawet kupilem i pozyczylem szrota :reggie:

Opublikowano

Co wy macie do tego Ni no kuni. Ja w lepszego jrpg na tamtej generacji nie grałem. Zwykly klasyczny jrpg z fajna fabuła, piekna grafika i muzyka ciekawa historia. Klasyczna mapa swiata za(pipi)isty gameplay  z masą rzeczy do zrobienia. No i ten krytykowany Final Fantasy 13-2 był tez naprawde dobry.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

system walki w ni no kuni jest FATALNY

Opublikowano

Ja się zgodzę z wet_willym. The Lost Odyssey, było najlepszym "Fajnalowym" rpgiem poprzedniej generacji. Chociaż jak wcześniej pisałem dla mnie było jednak sporo innych tytułów, które bardziej mi się podobały.

Edit:
No system walki też zdecydowanie nie podobał mi się w Ni no Kuni, gdyby nie to pewnie wyżej bym ocenił tytuł ( tak to coś w pobliżu 7/10 )

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Bo Ni No Kini poza grafiką, muzyką i mapą świata(która podziałała jak lep)niczym się innym nie bronił. To tak jak teraz Order( grafa, muzyka i setting).

Opublikowano

LO to można w zasadzie zarzucić głównie fatalny design postaci zarówno dobrych jak i złych.

Opublikowano

Guantanamo z czego?

Lost Odyssey, Tales of Graces F, Tales of Xillia, Tales of Hearts R, Persona 3, Persona 4, The World Ends with You, Radiant Historia, Bravely Default, Eternal Sonata, Resonance of Fate, The Last Story, Shin Megami Tensei Devil Survivor, Shin Megami Tensei Devil Survivor 2, Xenoblade Chronicles, Fire Emblem Awakening, Tales of the Abyss, Super Robot Taisen OG Saga, Demon's Souls, Dark Souls, Final Fantasy Tactics A2, Final Fantasy Four Heroes of Light, Children of Mana, Heroes of Mana, Avalon Code, seria Atelier, Soma Bringer, DBZ Attack of Saiyans, Etrian Odyssey I, Etrian Odyssey II, Etrian Odyssey III, Etrian Odyssey IV, Dragon Quest IX, Dragon Quest Monsters Joker 2, Front Mission DS, Infinite Space, Knights in the Nightmare, Mario and Luigi Bowsers Inside Story, Nostalgia, Okamiden, Pokemon X, Rune Factory, Rune Factory II, Rune Factory III, Rune Factory IV, Valkyrie Chronicles: Covenant of the Plum, Shin Megami Tensei Strange Journey, Sands of Destruction, Gungnir, The Legends of Heroes I, The Legends of Heroes II, The Legends of Heroes III, The Legends of Heroes Trails in the Sky, YS Seven, YS Chronicles I i II, YS Oath in Felghana, YS Memories of Celceta, Ragnarok Odyssey, Dragon's Crown, Tales of Vesperia, Dragooners Aria, Yggdra Union, Shadow Hearts, Shadow Hearts II, Shadow Hearts III, Blue Dragon...

VALKYRIA CHRONICLES NA PS3 :obama:

I wiele wiecej. Nie kazdy z tych rpgów przypadnie kazdemu do gustu, ale to tylko kilka wymienionych z pamieci

Edytowane przez Velius

Opublikowano

To można napisać o każdej grze.

Opublikowano

Dobra jak mówimy juz o grach ktore nie zasłuzyly na niskie oceny. Podajcie przyklady jakis tytułów z srednia ponizej 70 przy ktorych swietnie sie bawiliscie. Dla mie taki Nier ze średnia 67 był chyba jednym z najlepszych jrpg w jakie grałem.

lords of the fallen, kane and lynch 1, wet, viking battle of asgard

Godfather II , Enter The Matrix, Wheelman, Scarface 

Lepiej porozmawiać o przecenionych grach czyli takich na 9/10 w internecie a waszym zdaniem zasługujące niższe oceny, dla mnie to 

-Uncharted 2

-Modern Warefare 2

-AC II (7/10 to max)

-Halo 3

-Heavy Rain

-DmC od Ninja Theory

-Darksiders 2

-Skryim

-Saint's Row 3

-Hitman Absolution

-Bulletstorm 

i jeszcze pewnei drugie tyle by się znalazło

oj tam nie przesadzaj z AC II i Skyrim :) ja dopiszę jeszcze Split/Secound, Bourne Consp., Wolfenstein, Singularity oraz Strangehold. 

Opublikowano

No ale jak spojrzec trzezwym okiem FFX tez jakis mega wybitny nie był. Tak uważam.

Opublikowano

lords of the fallen,

Średnia na mc 73, na wiecej nie zasluguje.

Sama gra jest dobra, wbilem nawet platyne, z przyjemnoscia. Jednak na premiere i dlugo po niej ,technicznie to było go.wno obesrane, ta gra w takim stanie nie powinna wyjsc. day 1 to 4gb patch a i tak niewiele dał.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Halo 3 szanujcie to ostatni oldschoolowy fps na taka skale, drugi taki moze juz nie powstac. Mozna nie lubic krasnali ale szanowac wypada.

Opublikowano

Velius boze co ty tu wypisujesz? xD Wymieniles kazda gre jRPG ktora wyszla na kazda platforme?

Tak jak pisalem LO jedyne co ma mega slabe to Design postaci jak zobaczylem Heihachiego to sie o malo nie s(pipi)ilem z sofy ze smiechu 

Opublikowano

Drugi asasyn to akurat bardzo dobry szpil i szczytowy moment serii, od którego potem odcinano kupony. Mega przyjemna gra na takie 8+
Uncharted 2 to chyba koronne osiągnięcie filmowej gry z tym,że gameplay nadal był bardzo fajny i stanowił większość dosyć długiej jak na korytarzowe tpp gry. W momencie premiery jak najbardziej 9/10,ale takie gry nie znoszą dobrze próby czasu,bo ważnym elementem efektu wow jest grafika.

Halo 3 to był spory zawód głównie pod względem technicznym,bo takie gearsy młodsze o rok wciągały przygody zielonego koczkodana w kategorii powodowania opadu szczęki. Gameplay też był dosyć przestarzały i grając w to w 2007 miałem wrażenie,że cisnę w coś dużo starszczego.

@Ukyo

Mi te postacie z LO zawsze się z cygańskim taborem kojarzyły xd

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Velius boze co ty tu wypisujesz? xD Wymieniles kazda gre jRPG ktora wyszla na kazda platforme?

Tak jak pisalem LO jedyne co ma mega slabe to Design postaci jak zobaczylem Heihachiego to sie o malo nie s(pipi)ilem z sofy ze smiechu 

Zapytales to chcialem pomóc xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.