Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tez sie za(pipi)iscie bawilem przy AC2, idealnie rozwiniecie słabej jedynki, reszta gier z Ezio tez. Przy ac3 juz sie meczylem i skonczylem na szybko.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Vel zapytalem o gry lepsze od FFX :czy wlasnie LO a nie o kazda gre na wszystko 

Btw: Valkyrie Chronicles to jest ta gierka o dzieciach w czolgach? 

Opublikowano

Tez sie za(pipi)iscie bawilem przy AC2, idealnie rozwiniecie słabej jedynki, reszta gier z Ezio tez. Przy ac3 juz sie meczylem i skonczylem na szybko.

Brotherhood był jeszcze spoko,ale revalations już zmęczyłem i na tej części skończyłem przygodę z AC. 3 i 4 jakoś po 2h rzuciłem w pizdu.

Opublikowano

No nie mow ze dzieciaki przeszkadzaja komus kto sie napierdala człowiekiem-łóżkiem. :yao:

Opublikowano

Skyrim jak dla mnie zasługuje na swoją ocenę, ma kilka absurdów i bugów, ale za otwartość świata, możliwości, długość i miodność rozgrywki 8/10 to minimum, i to dla malkonenta.

AC2 pełna zgoda, gra jest 7/10 nie więcej. Nigdy nie rozumiałem zachwytów tą częścią, ale o tym już kilka razy gadaliśmy (fan pierwszej części master race).

Uncharted 2 samo w sobie jest całkiem spoko (prócz beznadziejnej końcówki), dużo bardziej boli ile przerzutów spowodowała ta gra.

Saints Row 3 do GTA nie ma nawet startu, właściwie każdą rzecz w tej grze można było zrobić lepiej (różnorodność zadań, strzelanie, prowadzenie pojazdów), ale jako całość dała mi spokojnie ponad 20h dobrej zabawy.

Resztę wymienionych gierek mam przed sobą, DmC próbowałem zacząć ale zrzygałem się jak zobaczyłem slasher w 30 fps.

Opublikowano

Mi sie tam podoba design w LO:

440140-ming.jpg

:sir:

Opublikowano

Dobra jak mówimy juz o grach ktore nie zasłuzyly na niskie oceny. Podajcie przyklady jakis tytułów z srednia ponizej 70 przy ktorych swietnie sie bawiliscie. 

Original War, ale pewnie nie znasz jak reszta tutaj, bo na PeCe. 

Polski Eurogamer ocenił gre na 7

lol czemu wystawli temu ocene jak mieli rezygnować?

Napisali, że na razie nie rezygnują z ocen, będą z tego rezygnować systematycznie czy coś takiego. 

Opublikowano

Polski Eurogamer ocenił gre na 7

W mojej ocenie ocena 7 oznacza gre warta zagrania ale nie trzymania na półce.

lol czemu wystawli temu ocene jak mieli rezygnować?

Polski Eurogamer nie zrezygnował z ocen.

Opublikowano

Btw: Valkyrie Chronicles to jes ta gierka o dzieciach w czolgach? 

No a ja Ci wymienilem gry ktore moga byc lepsze lub zblizony poziom jakosciowy. Bardziej mlodziez w czolgach niz dzieci.

Opublikowano

Resonance of Fate?

Opublikowano

Kamieni na Szaniec nie czytał? Młodzi na wojnie to nie dziwny wymysł.

Opublikowano

no ale mlode bishoneny-pedauly juz troche dziwny

Opublikowano

Zrobil bym komus ronczkom za taki prawilny Remaster Front Mission 3

Opublikowano

no ale mlode bishoneny-pedauly juz troche dziwny

bish znaczy piękny w tym przypadku - ktoś kto się podoba. Tobie podobają się tacy:

gears-of-war-3-group-640x360.jpg

Opublikowano

dwa lata temu sobie odswiezylem wszystkie scenariusze jak lezalem w szpitalu  :banderas:

Opublikowano

W pakiecie z 5-ką, która oficjalnego tłumaczenia nigdy nie dostała, a jest świetna.

Opublikowano

Postanowilem ze nie bede gral przynajmniej na razie w 1886 ( lol do czego doszlo ze chyba pogardze darmowa gierka ) i bede koncentrowal sie na przejsciu Lost Odyssey ktore jest najlepszym RPG od czasow FFX. Mialem ta gre chyba 3 czy 4 lata i nigdy w nia nie gralem dluzej niz 15 min bo pierwsza walka byla odpychajaca... Ale bylem glupi! 14h w 2dni poszlo i dopiero jestem na drugiem dysku :(

LO jedna z pierwszych gier po jaka polecialem po kupnie Xboxa 360, zdecydowanie TOP 3 jrpg na last-genie. Kuhwa czlowieku zamiast zaprzatac sobie glowe Orderem (nie ucieknie :D) to cioraj w LO lepiej.

Jak nie grales to sprawdz jeszcze Tales of Vesperia.

Widzę prawilne chłopaki ogrywają goty jRPG na xboxie w końcu :banderas:

Wrzucam na złagodzenie raka w temacie

I ten battle theme :fsg:

Opublikowano

Fajna długa analiza DF, techniki zastosowane w grze i inne ciekawostki, do poczytania wolnej chwili

DF stwierdza poprawe wzgledem wcześniejszego buildu i betownowe 30fps o czym w sumie już wiemy

- It may not be to everyone's taste but The Order: 1886 features some of the best image quality you'll find on console at the moment.

- the selected anti-aliasing and post-processing techniques really succeed in delivering the type of image one might find when examining a still frame on a Blu-ray film.

- "We do what is essentially MSAA. Then we do a lens distortion that makes the image incredibly soft (amongst other blooms/blurs/etc). Softness/noise/grain is part of film and something we often embrace. Jaggies we avoid like the plague and thus we anti-alias the crap out of our images," said Pixar's Chris Horne. - w odniesieniu do Ryse haha

- Earlier builds of the game appeared to operate at a lower precision but the final product delivers a very high quality implementation.

- włosy i ubrania Galahada mają własną fizyke

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-the-order-1886-tech-analysis

W skrócie: technologicznie The Order 1886 to przebłysk geniuszu na rynku gier

stworzony wspólnymi siłami inżynierów Sony, Santa Monica i Pixara :daddy::kaz:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Źeby nie było, nie podważam MC w przypadku The Order. Ot, zauwaźyłem że ludzie dla odmiany chwalą, i nawet szuja Bartosz mi przyznał rację w tym, próbując sobie wyjaśnić czemu tak jest. Ordera raczej nigdy nie kupię, ale miło będzie się zaskoczyć jak po ograniu z Plusa gra okaże się fajna. Będzie to argument, że nawet tak średnio oceniona gra na PS 4 to w gruncie rzeczy dobra gra. Tylko walczy w najwyższej lidze, gdzie są super mega hity, i stąd tylko bardzo dobra gra to tylko 65 na MC. Pewnie na XO to z miejsca by był goty.

Opublikowano

Niestety, Order nie trafi do plusa :(.

Opublikowano

Moze w 2017 jak Karol razem z Figlarzem zloza sie na konsole wyjdzie

Opublikowano

Jakbyś rozegrał choć pierwsze 10 minut gry (czy chyba nawet przeczytał instrukcję), to wiedziałbyś że główny bohater (dziecak) zostaje dowódcą tylko ze względów propagandowych.

Opublikowano

Pif Paf jako Goty takie rzeczy tylko boty :frog:

A czemu nie może być GOTY ? Bo ty wychowałeś się na japońskich gierkach ? Halo ma za(pipi)isty gameplay, uniwersum, multi i wiele innych rzeczy. Pierwsza część to jedna z najlepszych gier, jakie powstały w ogóle nie wspominając o tym, że była podczas premiery GOTY. Trójka miała jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy multi na x360, który żył przez wiele lat, a to ile turniejów w tą grę było i jakie montage powstawały to głowa mała.

MS z pewnością zdaje sobie sprawę, że jeśli dobrze poprowadzą kampanię marketingową, a gra będzie odpowiednio dobra (ponad 90% na metacritic to minimum ;) ) to będzie to OGROMNY SYSTEM SELLER XOne. A po ograniu bety jestem nastawiony mega pozytywnie :)

To, że ty grasz w inny rodzaj gier nie znaczy, że musisz od razu hejtować, bo tobie nie pasuje, tak samo, jak ja nie piszę "heheh gra w JAPOŃSKIE ŻELKI IDIOTA xDDD".

Prawilnie przypominam ;D

Edit. I żeby ktoś mnie nie zrozumiał, ja nie mówię, że Halo 5 to na 100% GOTY będzie, a inne gry to (pipi), bo z pewnością takie tytuły, jak nowa Zelda, Wiedźmin 3, Bloodborne, Metal Gear Solid 5, Uncharted 4, nowy Batman, Quantum Break również będą za(pipi)iste

Edytowane przez JJeday

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.