Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Vel zapytalem o gry lepsze od FFX :czy wlasnie LO a nie o kazda gre na wszystko 

Btw: Valkyrie Chronicles to jest ta gierka o dzieciach w czolgach?

Jakbyś rozegrał choć pierwsze 10 minut gry (czy chyba nawet przeczytał instrukcję), to wiedziałbyś że główny bohater (dziecak) zostaje dowódcą tylko ze względów propagandowych.

Ale czy to znaczy ze nie jest to gra o dzieciach w czolgach?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wychodzi na to ze wszystkie filmy sa o dzieciach. W Valkyria Chronicles to jest przynajmniej mlodziez, niektorzy w wieku studenckim a nie 12 letni Akasabi ratuje swiat, syn farmera, ktory nie wiedzial ze zostal splodzony przez Boga i ma tajna misje a jego rodzice sa adoptowani.

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Źeby nie było, nie podważam MC w przypadku The Order. Ot, zauwaźyłem że ludzie dla odmiany chwalą, i nawet szuja Bartosz mi przyznał rację w tym, próbując sobie wyjaśnić czemu tak jest. Ordera raczej nigdy nie kupię, ale miło będzie się zaskoczyć jak po ograniu z Plusa gra okaże się fajna. Będzie to argument, że nawet tak średnio oceniona gra na PS 4 to w gruncie rzeczy dobra gra. Tylko walczy w najwyższej lidze, gdzie są super mega hity, i stąd tylko bardzo dobra gra to tylko 65 na MC. Pewnie na XO to z miejsca by był goty.

Dla ciebie gry na 85% na xboxie to gry ledwo bardzo dobre to gra na 60 musi byc mega crapem, ale jest exem wiec wiadomo, ze tym razem metacritic moze sie mylic bo gracze doceniaja. Komedia z toba jest, ustal wreszcie spojna wersje.

Opublikowano

To gra na 60 musi byc mega crapem, ale jest exem wiec wiadomo, ze tym razem metacritic moze sie mylic bo gracze doceniaja. Komedia z toba jest, ustal wreszcie spojna wersje.

Żeby nie było, nie podważam MC w przypadku The Order.

Dobrze, szujo bartoszu. Ale jak się nauczysz wpierw czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

Po co w ogóle dyskutować z gościem, który 70% gier o których pisze na oczy nie widział nigdy poza YouTubem i ppe?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

To gra na 60 musi byc mega crapem, ale jest exem wiec wiadomo, ze tym razem metacritic moze sie mylic bo gracze doceniaja. Komedia z toba jest, ustal wreszcie spojna wersje.

Żeby nie było, nie podważam MC w przypadku The Order.

Dobrze, szujo bartoszu. Ale jak się nauczysz wpierw czytać ze zrozumieniem.

To co halo jedna z najlepszych gier w historii a the order nie warte splunięcia, zgadzasz sie?

Opublikowano

Bleh, a ten znowu z krasnalami wyjeżdża. Serio taka bieda w obozie botów, że halo tu, halo tam, halo słucham?

Opublikowano

Nie, bo Halo 3 ma dobre oceny i ludzie chwala, wiec musi byc slabe. Dobre wedlug Mendrka sa tylko gry, ktore maja slaba srednia, a ludzie je chwala(order) i wysoka srednia, a ludzie je wysmiewaja (uncharted)

<LOGIKA MENDRKA>

Opublikowano

Ludzie chwalą Halo bo kupili <logika bartosza>

Opublikowano

Na 14,5 mliona nabywcow Halo 3, ktorys musi byc wiarygodny :lapka:

Opublikowano

Pisałem już że Halo bardzo dobry ex. Wysoko oceniony, dobre opinie. Nie najlepszy oczywiście, bo są wyżej ocenione exy od niego, także sorry ale kosmiczne krasnale to taki łabędzi śpiew xbąka 360 który był i jest gorszym wyborem od Playstation 3.

Na domiar złego oryginalni twórcy już dawno opuścili tonący okręt microsoftu, a krasnale zostały w rękach murzynów-patałachów, którzy nawet netcode nie potrafią w remasterze porządnie zrobić. Więc nawet to już xbąkowi nie zostało...

Opublikowano

Ehh przypomniala mi sie ta Eternal Sonata, naprawde dobry jrpg. Ogrywalem to zaraz po Lost Odyssey, w kolejce czekalo Tales of Vesperia a na allegro zamawialem Infinite Undiscovery. Myslalem wtedy ze dzieki x360 czeka nas zlota era nowej generacji jrpgów z piekna oprawa graficzna i nowymi mozliwosciami. Poczatek byl swietny, ale potem chyba cos poszlo nie tak i przestaly sie ukazywac takie dobrodziejstwa :(

Opublikowano

Najlepszy trailer Killer Instinct jak do tej pory - radzę oglądać do końca :)

Na końcu aż mi ciarki po plecach przeszły :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

@Velius

Nie tak dobre jak ToV lub LO, ale rowniez swietnie sie bawilem, no i mielismy tam polski akcent z Szopenem :)

Przypomniales mi o Infinite Undiscovery, rowniez fajny jrpg, nic wybiajajacego sie z tlumu, ale milo czas spedzilem, giera miala przekozackie visty swego czasu. X360 zaczal pieknie z jrpgami, ale Japonii dalej do siebie nie przekonal wiec MS dal sobie siana z tym rynkiem i przestali klepac gierki z tego gatunku, szkoda.

Opublikowano

Gierka była śliczna, aż za śliczna, a poziom gejo-infantylnej japończyzny skutecznie mnie odrzucił. Czekam na poważne, dobre jRPGi w stylu Suikodena :newell:

Nie tylko z Chopinem, ale też pokazali bodajże zbocze Gubałówki :)

Opublikowano

Velius podziekuj nacjonalistycznym japonczykom, ktorzy niczym Mendrek woleli kupowac go.wno obesrane niz Xboxa ktory uchylal im nieba

Opublikowano

Ehh przypomniala mi sie ta Eternal Sonata, naprawde dobry jrpg. Ogrywalem to zaraz po Lost Odyssey, w kolejce czekalo Tales of Vesperia a na allegro zamawialem Infinite Undiscovery. Myslalem wtedy ze dzieki x360 czeka nas zlota era nowej generacji jrpgów z piekna oprawa graficzna i nowymi mozliwosciami. Poczatek byl swietny, ale potem chyba cos poszlo nie tak i przestaly sie ukazywac takie dobrodziejstwa :(

Eternal Sonata miała chyba jeden z najpiękniejszych soundtrackow w historii gier jrpg. No ale mnie juz gra wynudziła pod koniec.

Opublikowano

Don nabij jeszcze sztucznie 20 podstron w temacie KI waląc 5-6 postów pod rząd xd

A co? Tyłek boli?

Opublikowano

No trochę beka z pisania sam ze sobą.

Ale ogarniasz, że news w edytowanym poście nie wyświetli się na forum jako informacja o nowej wiadomości? 

Opublikowano

No trochę beka z pisania sam ze sobą.

Ale ogarniasz, że news w edytowanym poście nie wyświetli się na forum jako informacja o nowej wiadomości? 

4 Posty jeden za drugim xDDDDDDDDD

Opublikowano

Velius podziekuj nacjonalistycznym japonczykom, ktorzy niczym Mendrek woleli kupowac go.wno obesrane niz Xboxa ktory uchylal im nieba

Jakoś fatalna sprzedaż Zeld w JP nie zniechęca Nintendo do wydawania gry na zachodzie i trzepaniu kasy.

Prawda jest taka że MS wydał  x360 za wcześnie. PS2 się świetnie jeszcze sprzedawało.

Eternal Sonata wyszło w okresie gdy na PS2 była olbrzymia fala jrpgów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.