Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No trochę beka z pisania sam ze sobą.

Ale ogarniasz, że news w edytowanym poście nie wyświetli się na forum jako informacja o nowej wiadomości? 

4 Posty jeden za drugim xDDDDDDDDD

Trzeba jakoś oszukiwać pracodawcę,że jest ruch w dziale xboxa :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Xbox wyniszczył mu umysł.

Opublikowano

Zróbcie możliwość oznaczania ostatniego edytowanego posta jako nowej wiadomości i po problemie.

Opublikowano

Jesli nikt nie odpowiada na Twoje posty z nowosciami i w temacie w ogole nie ma ruchu to wniosek jest prosty...

#nikogo :reggie:

Opublikowano

Albo mozna samemy wciskac przycisk EDYTUJ jak widzisz ze masz jeden post pod drugiem :potter:

Opublikowano

bansai  orderka na godzinke? Jak u ciebie z cennikiem?   :Coolface:

Opublikowano

Dajesz mi popcorn i na czas chrupania jest Twoj, a ja rzecz jasna sobie ogladam, wiec musisz wyliczyc ile popcornu bedzie potrzebne za godzine grania :Coolface:

Opublikowano

Albo mozna samemy wciskac przycisk EDYTUJ jak widzisz ze masz jeden post pod drugiem :sorcerer:

Przecież cały czas piszę, że wtedy nie będzie wywalało jako "nowości" w temacie na forum. Jak wrzucisz nowe info do starego posta, to nikt nie będzie o tym wiedział.

Opublikowano

ale po co to robić w tematach,które jak to napisał bansai #nikogo

farmisz posty,czy jak ?

Opublikowano

Posprzatalem w tematach o KI i GG 

Zgadnijcie gdzie ubylo 2 strony :D

Szkoda ze nie robilem tego jak trzeba bylo no ale KI#nikogo

Opublikowano

farmisz posty,czy jak ?

Tak, farmię posty. To cel mojego życia.

Opublikowano

farmisz posty,czy jak ?

Tak, farmię posty. To cel mojego życia.

No wchodząc do działu xboxa można wyciągnąć takie wnioski.

Opublikowano

Willy byl tak mily ze napisal posta w temacie, dzieki niemu masz teraz miejsce na 1 newsa o KI zanim znowu bedzie double post, docen to i nie spyerdol tego, choose your news wisely :kaz:

Opublikowano

No taki byl cel tego posta w temacie o GG tak nie trzeba bo tam sie cos akurat dzieje :(

( Kupilem sobie Guardian Heroes na Zydbosa miod wylewa sie drzwiami i oknami ale pad to straszne (pipi)ostwo xD )

Opublikowano

warto jeszcze przeniesc temat o Ori do multiplatform, bo wychodzi tez na steam i (tfu) x360.

Opublikowano

W sensie,że są generycznymi strzelankami jakich pełno na pececie od ponad dekady ?

Opublikowano

Dobra jak mówimy juz o grach ktore nie zasłuzyly na niskie oceny. Podajcie przyklady jakis tytułów z srednia ponizej 70 przy ktorych swietnie sie bawiliscie. Dla mie taki Nier ze średnia 67 był chyba jednym z najlepszych jrpg w jakie grałem.

lords of the fallen, kane and lynch 1, wet, viking battle of asgard

Godfather II , Enter The Matrix, Wheelman, Scarface 

Lepiej porozmawiać o przecenionych grach czyli takich na 9/10 w internecie a waszym zdaniem zasługujące niższe oceny, dla mnie to 

-Uncharted 2

-Modern Warefare 2

-AC II (7/10 to max)

-Halo 3

-Heavy Rain

-DmC od Ninja Theory

-Darksiders 2

-Skryim

-Saint's Row 3

-Hitman Absolution

-Bulletstorm 

i jeszcze pewnei drugie tyle by się znalazło

sprawdzam i.......

......dmc, darksiders, hitman, saints row, bulletstorm to średnie od 79 do 83 na metacritic....

co do skyrim, to 9/10 to jest absolutne minimum, nawet dyszka się należy. trzeba się mocno nie zać, żeby ocenić niżej.   

Opublikowano

zwykły generyczny rpg jakich pełno na PC

Opublikowano

warto jeszcze przeniesc temat o Ori do multiplatform, bo wychodzi tez na steam i (tfu) x360.

To zrobmy tez tak z Transistorem, NMS i przede wszystkim Ethanem Carterem,ktory poki co jest tylko na steam :reggie:

No i chyba resogun tez, bo przeciez jest na wszystkich plejkach.

Opublikowano

wiadomo kiedy the order pojawi się na standach w Media Markt? W sumie pare razy się przejść i grę można tam przejść ( ͡º ͜ʖ͡º)

chyba już jest,bo ps polska wrzucało foty standów xd

Opublikowano

zwykły generyczny rpg jakich pełno na PC

post z gatunku "he, mamy mase takich giereczek na pc". nie, nie macie 

samo nazwanie tej gry zwykłą i generyczną to ignorancja do kwadratu

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

TESy ogólnie są ok, ale wystarczy pomysleć o ile lepsze byłyby to gry, gdyby poprawiono w nich budowę lochów i walkę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.