Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dziękuję Ci Mazzeo za ten post. Dziękuję z całego serca xD

edit: Soban, dokładnie to samo czuję. Te spinoffy KH są chuyowe ;/

Ja mam nadzieje,że 3 dostanie jakieś streszczenie poprzedników jak yakuzy,bo nie widzi mi się kupować kolejny raz ps3 dla dwóch remasterów.

Birth by sleep było jeszcze ok przy przejściu 1 postacią,ale potem ten recykling lokacji jak z dmc4 mnie wymęczył i grę porzuciłem po przejściu 2 gostkiem.

Z tego co wiem, to trójka ma być przyjazna dla nowicjuszy serii. Oby bo ja się już daaawno pogubiłem w fabule. Myślę że Nomura też :D

A Ty Mazzeo zmień tę pracę czy cokolwiek w życiu, bo ten post wygląda jak wybuch frustracji, która tkwiła w Tobie od dawna i rosła z dnia na dzień. A jak wiadomo, najłatwiej ją wypuścić w CW na biednym, niewinnym Figaro :/

tyle soli...

xDDDD idz skopiuj jakis post z gafa xD 

Opublikowano

Lol xboty kupiły i sprzedają 100zł taniej żeby mieć beke w cw. Co to nie wymyślą. 

Opublikowano

Skonczylem Ordera, platyna wpadla. Moja opinia w dziale the Order:

http://www.psxextreme.info/topic/103431-the-order1886/?do=findComment&comment=3355813

Slaby post zupelnie tak jak moj, narzekales na takie blache rzeczy jak gameplay i za malo gry w grze, a jak wszyscy wiemy, liczy sie tylko grafika.

A tak serio to brakuje mi w temacie troche wiecej opinii nt samej rozgrywki, bo co nie spojrzysz to grafika grafika grafika.

No niestety tak malo tam jest rozgrywki ze w sumie nie ma o czym pisac. Troche chowania sie za murkiem i strzelania i w sumie tyle.

Opublikowano

Lol xboty kupiły i sprzedają 100zł taniej żeby mieć beke w cw. Co to nie wymyślą.

Wyobraznia jak u kidnappy, to chyba standard u klapow, nie ma w co grac to sobie wymyslaja xboksy i eksy.

Opublikowano

80zl za pudelkowa i sprawdzam ta grafe czy faktycznie taka dobra

btw temat o awaryjnosci ps4 mnie przeraza, te czasy naprawy, te polamane konsole jakie wracaja, jeszcze nie zawsze z gra jaka np utknela w srodku, do tego scep nawet nie chce dac ps plusa na miesiac 

ŻAL totalny ŻAL

Dlatego ja się wstrzymuję z zakupem szajsstacji 4 jak najdłużej dam radę.Najwcześniej planuję sobie skołować sprzęt na jesień.Może do tego czasu wrzucą jakiś model wykonany z porządnych materiałów, a nie ten plastik bumbastik z odzysku. Same gierki też będą już za grosze więc się obada co ciekawsze tytuły.

A  pomyśleć,że w przypadku PS3 nie miałem takich problemów i nie mogłem się doczekać zakupu. Co się z tym Sony stało :/

Opublikowano

tylko bloodborne ratuje sytuacje a też nie wiadomo czy przypadkiem nie będzie gorszy od dark souls 1/2

nigdy nie wiadomo aż do premiery, ale zapowiada się rewelacyjnie. nawet jak będzie gorszy, to pewnie i tak będzie najlepszym tytułem nowej generacji.

apropo, xboty mają już jakąś strategię na nadejście bloodborne ? zwyczajowe japońskie gry nikogo, czy coś bardziej wyszukanego ?  

Opublikowano

A zapomnialem wspomniec ze serwis Sony w UK to s(pipi)ina na poziomie PL. Wyslalem pada ktory jest pokryty 12 miesieczna gwarancja bo jak pisalem wczesniej DS4 jest tak wy(pipi)anym sprzertem ze rozlecial sie po miesiacy grania w gre ktora uzywa d-pada do czegos wiecej niz niczego -_-. Pad zostal odebrany przez serwis olany cieplem moczem jako pad bez gwarancji a nastepnie zostaly w nim wymienione gumki na nalogach ( WTF ) i u(pipi)any (pipi) wie czym wrocil do mnie dalej z(pipi)any! :D

Tresc emaila do Sony 

Formal Complaint

Hello i would like to complaint about repair service offered to my by your
repair center ref number *R-i0wny80jc.* Equipment was sent back to repair
center as a DualShock4 with faulty D-Pad equipment was received back today
and fault on it haven't been replaced. Equipment is under 12 months
warranty but according to customer service it was handled as Out of
warranty repair DS4 was purchased with PS4 Console on the 10/03/14 via
Argos. New repair was arranged with CS but obviously that means that i'm
gonna be without my equipment for almost a month that's not acceptable
especially if we compere it to service offered by your main competitor
Microsoft. As a Sony customer from almost 2 decades ( PSX, PS2, PS3,PS4,
PSP, Vita Bravia Series TV's and other accessories like Headphones ) i find
this service really poor and unacceptable especially considering that
quality of build and materials used on DS4 series controllers that are the

least reliable controllers ever made by your company*. *As a long term
customer that spent small "small fortune" with your company over course of
years i would like to find out what your company can do for me. I must
admit that PlayStation warranty process is by far one of the worst that i
ever had to deal with apart from Customer Service of course guys in there
are brilliant and its a real shame that they have to deal with complaints
generated by incompetent repair center. Sorry for strong words but its not
the first time that a simple issue must be handled two or more times to get
resolved.

W(pipi)ili mnie banda imbecyli z Sony 

Opublikowano

tylko bloodborne ratuje sytuacje a też nie wiadomo czy przypadkiem nie będzie gorszy od dark souls 1/2

nigdy nie wiadomo aż do premiery, ale zapowiada się rewelacyjnie. nawet jak będzie gorszy, to pewnie i tak będzie najlepszym tytułem nowej generacji.

apropo, xboty mają już jakąś strategię na nadejście bloodborne ? zwyczajowe japońskie gry nikogo, czy coś bardziej wyszukanego ?  

Strategia taka co zwykle:

Wariant a) Oceny będą pozytywne.

Strategia nr 1 - Recenzenci są przekupni, co się dziwić skoro o dziwo każda strona, która dała wysoką ocenę to sonyland. Kogoś w ogóle obchodzą recenzje w 2015 roku?

Strategia nr 2 - A co mają dać za ocenę, skoro to gra od FROM, a to po Soulsach kolejna święta krowa obok Nintendo.

Wariant b) Oceny będą negatywne.

Strategia nr 1 - Kolejny słaby ex, tyle złych ocen nie może się mylić! Może jeszcze powiecie, że to jakiś spisek wobec biednego Sony xD

Strategia nr 2 - Dobre miałem przeczucia. Mod do Dark Souls 2.

Ziew.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Wariant a)

strategia nr 3 - fajnie, ze po poltora roku w koncu dostaliscie jakas dobra gre, oby wystarczyla na kolejne poltora.

Opublikowano

Wariant a)

strategia nr 3 - fajnie, ze po poltora roku w koncu dostaliscie jakas dobra gre, oby wystarczyla na kolejne poltora.

Dark Souls starczy na lata, a co dopiero BB z losowym dungeonem :obama:

Opublikowano

A zapomnialem wspomniec ze serwis Sony w UK to s(pipi)ina na poziomie PL. Wyslalem pada ktory jest pokryty 12 miesieczna gwarancja bo jak pisalem wczesniej DS4 jest tak wy(pipi)anym sprzertem ze rozlecial sie po miesiacy grania w gre ktora uzywa d-pada do czegos wiecej niz niczego -_-. Pad zostal odebrany przez serwis olany cieplem moczem jako pad bez gwarancji a nastepnie zostaly w nim wymienione gumki na nalogach ( WTF ) i u(pipi)any (pipi) wie czym wrocil do mnie dalej z(pipi)any! :D

Tresc emaila do Sony 

Formal Complaint

Hello i would like to complaint about repair service offered to my by your

repair center ref number *R-i0wny80jc.* Equipment was sent back to repair

center as a DualShock4 with faulty D-Pad equipment was received back today

and fault on it haven't been replaced. Equipment is under 12 months

warranty but according to customer service it was handled as Out of

warranty repair DS4 was purchased with PS4 Console on the 10/03/14 via

Argos. New repair was arranged with CS but obviously that means that i'm

gonna be without my equipment for almost a month that's not acceptable

especially if we compere it to service offered by your main competitor

Microsoft. As a Sony customer from almost 2 decades ( PSX, PS2, PS3,PS4,

PSP, Vita Bravia Series TV's and other accessories like Headphones ) i find

this service really poor and unacceptable especially considering that

quality of build and materials used on DS4 series controllers that are the

least reliable controllers ever made by your company*. *As a long term

customer that spent small "small fortune" with your company over course of

years i would like to find out what your company can do for me. I must

admit that PlayStation warranty process is by far one of the worst that i

ever had to deal with apart from Customer Service of course guys in there

are brilliant and its a real shame that they have to deal with complaints

generated by incompetent repair center. Sorry for strong words but its not

the first time that a simple issue must be handled two or more times to get

resolved.

W(pipi)ili mnie banda imbecyli z Sony 

ostatnio wysalelm pada do Ms bo cos d-pad w prawo nie smigal, dostalem nowego w przeciagu tygodnia ;)

Strategia taka co zwykle:

Wariant a) Oceny będą pozytywne.

Strategia nr 1 - Recenzenci są przekupni, co się dziwić skoro o dziwo każda strona, która dała wysoką ocenę to sonyland. Kogoś w ogóle obchodzą recenzje w 2015 roku?

Strategia nr 2 - A co mają dać za ocenę, skoro to gra od FROM, a to po Soulsach kolejna święta krowa obok Nintendo.

Wariant b) Oceny będą negatywne.

Strategia nr 1 - Kolejny słaby ex, tyle złych ocen nie może się mylić! Może jeszcze powiecie, że to jakiś spisek wobec biednego Sony xD

Strategia nr 2 - Dobre miałem przeczucia. Mod do Dark Souls 2.

Ziew.

jestes strasznie zalosny :frog:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

bardzo lubię zwrot "dobra gra". kiedyś do tego określenia wystarczyła ocena 7-/10. dziś nawet 200 GOTY i spusty Edge nie są tego gwarancją. czy istnieje jakiś ex konkurencji które umiecie określić mianem bardzo dobry, bo o zayebisty, czy genialny nawet boję się zapytać? :obama:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Valkyria Chronicles - najlepsza gra na ps3.

A nie, jest tez na steamie :(

warto było czekać 6 lat do nowej generacji, jak na MGS3 HD x-box 360 version, by to napisać c'nie?  :pawel:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Dobrze,że jest na Steam. Przynajmniej więcej osób będzie mogło zagrać w ten świetny tytuł. A po ilości pozytywnych opinii na stronie Steam produktu widać,że gracze piecowi potrafią docenić też i tak odmienne gierki.

Opublikowano

Co się z tym Sony stało :/

bankructwo tuż tuż, to poszli w kierunku: jak najmniejszy nakład, jak największy zysk

Opublikowano

bardzo lubię zwrot "dobra gra". kiedyś do tego określenia wystarczyła ocena 7-/10. dziś nawet 200 GOTY i spusty Edge nie są tego gwarancją. czy istnieje jakiś ex konkurencji które umiecie określić mianem bardzo dobry, bo o zayebisty, czy genialny nawet boję się zapytać? :obama:

tales of symphonia 

a nie bylo juz na gamecube :(

Opublikowano

te udawane złośliwości.  :mocking:  prawda jest taka że choćby takie SOTC, czy OkEmi wyszły jako exy ps3, to jedyne pozytywne określenie na jakie mogły by liczyć od botów w CW brzmiałoby co najwyżej "dobre gry". :lapka: 

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć że gdyby nie ps3 Ni No Kuni wystawiłbyś 10/10 zamiast 9?  8)

Opublikowano

Dobrze,że jest na Steam. Przynajmniej więcej osób będzie mogło zagrać w ten świetny tytuł. A po ilości pozytywnych opinii na stronie Steam produktu widać,że gracze piecowi potrafią docenić też i tak odmienne gierki.

Widzę, iż wnosisz poziom trollingu na nowy poziom :obama:

Opublikowano

kubson jak mnie szwankowal pad z x360 GoW Edition to dostałem nowego czarnego i swojego starego z listem ze bardzo im przykro ze nie mogą wymienić na pada z GoW i 3 miesiące Liva za Free wszystko trwało mniej niż tydzień a tego z GoW W końcu sam naprawilem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.