Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć że gdyby nie ps3 Ni No Kuni wystawiłbyś 10/10 zamiast 9?  8)

Nope, bo to 9 i tak jest naciagane za sentyment do bajek z dziecinstwa, podwojne naciaganie to byloby juz za duzo :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kubson jak mnie szwankowal pad z x360 GoW Edition to dostałem nowego czarnego i swojego starego z listem ze bardzo im przykro ze nie mogą wymienić na pada z GoW i 3 miesiące Liva za Free wszystko trwało mniej niż tydzień a tego z GoW W końcu sam naprawilem

<3 tylko xbox

sprzedaj ps4, kup xbox one i problem z glowy

Opublikowano

A zapomnialem wspomniec ze serwis Sony w UK to s(pipi)ina na poziomie PL. Wyslalem pada ktory jest pokryty 12 miesieczna gwarancja bo jak pisalem wczesniej DS4 jest tak wy(pipi)anym sprzertem ze rozlecial sie po miesiacy grania w gre ktora uzywa d-pada do czegos wiecej niz niczego -_-. Pad zostal odebrany przez serwis olany cieplem moczem jako pad bez gwarancji a nastepnie zostaly w nim wymienione gumki na nalogach ( WTF ) i u(pipi)any (pipi) wie czym wrocil do mnie dalej z(pipi)any! :D

Tresc emaila do Sony 

Formal Complaint

Hello i would like to complaint about repair service offered to my by your

repair center ref number *R-i0wny80jc.* Equipment was sent back to repair

center as a DualShock4 with faulty D-Pad equipment was received back today

and fault on it haven't been replaced. Equipment is under 12 months

warranty but according to customer service it was handled as Out of

warranty repair DS4 was purchased with PS4 Console on the 10/03/14 via

Argos. New repair was arranged with CS but obviously that means that i'm

gonna be without my equipment for almost a month that's not acceptable

especially if we compere it to service offered by your main competitor

Microsoft. As a Sony customer from almost 2 decades ( PSX, PS2, PS3,PS4,

PSP, Vita Bravia Series TV's and other accessories like Headphones ) i find

this service really poor and unacceptable especially considering that

quality of build and materials used on DS4 series controllers that are the

least reliable controllers ever made by your company*. *As a long term

customer that spent small "small fortune" with your company over course of

years i would like to find out what your company can do for me. I must

admit that PlayStation warranty process is by far one of the worst that i

ever had to deal with apart from Customer Service of course guys in there

are brilliant and its a real shame that they have to deal with complaints

generated by incompetent repair center. Sorry for strong words but its not

the first time that a simple issue must be handled two or more times to get

resolved.

W(pipi)ili mnie banda imbecyli z Sony

:dynia:

A chyba Cie ostrzegalem z tego co pamietam ze Sony i ich serwis to dno i wodorosty xD

Z ta guma od analoga to mnie rozyebales, pewnie w serwisie jak widza pada to z automatu zakladaja juz nowe gumy i sajonara :yao:

Opublikowano

ja pjerdole, towarzystwo console wars spamuje plusami na każdą negatywną opinię w temacie order. jesteście troche dziwni 

Opublikowano

kubson jak mnie szwankowal pad z x360 GoW Edition to dostałem nowego czarnego i swojego starego z listem ze bardzo im przykro ze nie mogą wymienić na pada z GoW i 3 miesiące Liva za Free wszystko trwało mniej niż tydzień a tego z GoW W końcu sam naprawilem

<3 tylko xbox

sprzedaj ps4, kup xbox one i problem z glowy

Jak by na dekoderze bylo do grania cos wiecej niz FH2 ktora machne w 2/3 dni to juz dawno bym go mial na PS4 mam Guilty Geara i Bloodborne lepszego MGS5 Wiedzmina i Dying Light wiec wybor moze byc tylko jeden :/

Bansai tak dno i (pipi) ale tylko w temacie Playstation. Serwis TV jest duzo lepszy ( mnie sie na szczescie odpukac w 2 TV jeszcze nic nie z(pipi)alo ale kumplowi poszla matryca i w 2 dni mial nowy TV )

Opublikowano

ja pjerdole, towarzystwo console wars spamuje plusami na każdą negatywną opinię w temacie order. jesteście troche dziwni 

Ja znam inne słowo.

Opublikowano

Propsy Mazzi!

Xboty potrafia pyerdolnac celna rozprawke-headshota na poziomie, a klapy?

Czekam na odpowiedz waldusiathelamusa i 4 akapity o:

- 55 calach samsunga

- winie

- kobietach

- ogolnej bece z xbotow

Swoja droga na sama mysl o "rozmowach" w grupach na PSN dostaje drgawek.

Kiedys, na przyklad, poruszylem kwestie klasyki FPS w kontekscie strzelania z biodra, a oni mi zaczeli opowiadac o swoich przygodach z call of duty world at war :pawel:

DNO.

Opublikowano

przepis na rozprawke headshota

1. PS4 nie ma gier

2. sony bankrut

3. kraj plejstejszyn

4. zielona szlachta

5. blodborne może będzie słaby (trzymamy kciuki)

wszystkie składniki gotujemy na wolnym ogniu, mieszamy i doprawiamy xdddd

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Kazub kolejny klapek, ktory przekonuje mnie, ze jakbym nie mial xbone to i tak bym trzymal z botami.

Chyba te plejstejszyn im za bardzo grzeja i potem takie suchary wala.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

ale serio, plusowanie każdą negatywną opinię o Orderze jest trochę ku,rwa smutne xD

Opublikowano

do niczego cie nie przekonuje, nawet nie wiem kim jesteś

Opublikowano

ale serio, plusowanie każdą negatywną opinię o Orderze jest trochę ku,rwa smutne xD

tu chodzi tylko i wylacznie o bol spowodowany tym plusem xD

Opublikowano

Dave jak to się dzieje że to obok szmir pokroju The Order, czy KZ SF na wyłączność Sony wychodzą takie perełki jak Dragon's Crown, Demonsy, Persona 5, czy Bloodborne, a na bonerze same pif pafy oraz racery i wmawianie sobie że przerzuty raka cinematic experience do QB i TR to teras extra ficzer, bo ex na bonera? 

Czy nie jest wymowne że jedyny kreatywny ex jaki otrzymał ten, ekhem nazwijmy to może na wyrost; next gen to tytuł od studia powiązanego przez 3 generacji z Sony, a najbliższe dobre 3xA, które nie jest tasiemcem dla mainstreamu to produkcja od japońskiego Platinum, które dla botów są tu tak bardzo #nikogo? 

Kurfa nie wiem już co lepsze; typowy klap, czy bot, który kojarzy fpsy ps3 z serią KZ, a nie Resistance, platformery z LBP, miast z Ratchetami, czy racery z GT5 miast Wipeouta w jedynym słusznym dla arcade racerów 1080/60. W sumie oba typy to bezguścia do zaorania. [*] 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

tu chodzi tylko i wylacznie o bol spowodowany tym plusem xD

naprawdę sobie to wszystko tak tłumaczycie?

teraz jest jeszcze smutniej.

Opublikowano

tyle soli...

Opublikowano

te nadzieje klapkow że QB też będzie cinematic experience :pawel: niestety dla was Remedy to top notch studio i gameplay bedzie słit.

no alan wake bardziej stał cinematic experience niż gameplayem. wcześniej zrobili max payne 2. co jeszcze ? 

Opublikowano

no szczególnie strzelanie z kapiszonów w Anal Wake do nawiedzonych kombajnów i sokowirówek w grze, której fabuła aż prosiła się aby gameplay oprzeć typowo na przygodówkowym survival horror było bardzo słit.  :rotfl:

ta gra mogła być SH2 VII gen. to samo marnotrawstwo settingu co Bio Infinite.

serio nie wkurza was już nagle tracenie kontroli nad postacią, a płynne przejścia z cut scenek w gameplay to nagle super ficzer, bo fajnie się będzie szczelało? selektywne postrzeganie raka Mazzi. :reggie:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

samo strzelanie nie było jakoś bardzo złe, tylko bardzo monotonne i praktycznie cały gameplay sie z tego składał. była godzina scenek i rozmawiania, potem godzina biegania po lesie i pif paf, potem znowu scenki. brak jakichs zagadek, opcji dialogowych, czegokolwiek nawiązującego do klasycznych przygodówek był bardzo dziwny. jako, że remedy kojarzy się głównie z max payne 1 i 2 oraz alan wake, to zapytałem o ich inne gry. to znaczy skąd ten top notch gameplay niedostepny dla plejstejszyn 

Opublikowano

aż mi się maciomaniak przypomniał który obsrany sprzedał xbąka pod wpływem trailera the order, ciekawe jak teraz się czujesz, może wyjdziesz z cienia?

Takie drobne sprostowanie. 

Nie sprzedałem Xone, nie jestem zachwycony The Order i generalnie oceniam tę grę na góra 5/10 od bardzo dawna, co się nie zmieniło po ostatnich rewelacjach. Nie czaję Twoich zarzutów. Patrząc na s(pipi)inę, jaką wykonało RaD i brak entuzjazmu nawet ze strony Ru Weerasuriya, wydaje się, jakby sami tej gry nie chcieli. 

CW rządzi się swoimi prawami, tutaj zaczyna się powtarzanie w kółko tego samego. Gdyby Xone miał multiplatformy takiej samej jakości, jak PS4, to nie byłoby tematu, która konsola jest lepsza, bo w przypadku Xone - całkiem obiektywnie - jest więcej gier nastawionych na gameplay, a nie piękną oprawę graficzną, która powinna pełnić rolę drugorzędną. Zaraz po miodnej rozgrywce. W przypadku Sony komuś po(pipi)iły się priorytety.

Moje nastawienie do Xone zmieniło się w CW (chociaż nie mam na to czasu za specjalnie), ale fakt jest taki, że poziom klapów po premierze PS4 i to w kontekście nie tylko tego forum, ale całego internetu, tak drastycznie runął na pysk, że odechciewa się śledzić naszą branżę.  

Ludzie nie cieszą się, że wychodzi fajna gra, że rozbudowana, że ciekawa, tylko cieszą się, kiedy Xone się gorzej sprzedaje, kiedy ma problemy, kiedy coś nie wyjdzie, kiedy nie ma 1080p tylko 900p. To jest chore i pokazuje tylko, że więcej gier pokroju The Order będzie powstawać, skoro wylądował na pierwszym miejscu Amazonu. Bo grafika? Nie ujmuje tej grze klimatu i settingu, ale kuleje na innych płaszczyznach powielając schemat obrany przez Sony - grafika, grafika, grafika, a z resztą jakoś to będzie. 

Najgorsze, że to się sprzedaje. 

Wiele moich wypowiedzi jest tutaj bardzo mocno nadinterpretowanych, co też sprawia, że nie chce mi się pisać, bo czego nie napiszę, to zaraz ktokolwiek (jak choćby Mazzeo w tym poście) napisze wyssaną z dupy bzdurę.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

jezus jak ja sie ciesze ze nie dokonczylem tomb raidera na ps3 tylko dopiero teraz ogrywam go znowu na ps4 - zapomnialem jaki to genialny mix uncharted z lostami z masa super zabawy, do tego ladnie podciagneli grafike, alleluja bo bym musial teraz pewnie oklamywac samego siebie ze order za wyjatkiem grafiki jest zjadliwy a tak mam super przygode (tb>>>>>>kazdy uncharted za wyjatkiem dwojki) i to za grosze

ps. je.bac sony i ich serwis

Opublikowano
  • Autor

Dobrze, ze to tylko CW i nie myslisz tak na serio.

Opublikowano

- naughty dog i evolution

- japonszczyzna

- ladniejsze multiplatformy (mam dosc gorszych wersji bo przechodzilem to na ps3)

- nieszczesny plus

- znajomi

tylko to mnie trzyma przy ps4, a z roku na rok kupka nienawisci i pretensji do tej firmy zastraszajaco rosnie

Opublikowano

Dla mnie to jest straszne jak dlugo mozna jechac na marketingu, przeciez Sony od pamietnego E3 gdzie oglosili brak drm nie robia absolutnie nic, a ps4 sie dalej sprzedaje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.