Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No tak oślepiony grafiką nie widzi spje.rdoliny gejmplejowej w Bio Infinite z którego wycięte zostały wszystkie motywy w których trzeba pomysleć a które były w poprzednich częsciach. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W sumie to do dziś nie wiem co jest takiego złego w Infinite. Historia była spoko,gameplay przyjemny i spokojnie bym dał 8+.

Że niby nudny pif paf dla niektórych forumowych szlachciarzy.

Nie chodzi o nude, lol. Wy naprawdę nie widziecie tej (pipi)ny gejmplejowej w postaci biegania po korytarzykach z słabym level designem oraz słabym strzelaniem i używaniem po raz 3 plasmidów, które w sumie niczym się nie różnią oprócz efektu graficznego od tych w jedynce. Zagrajcie sobie w System Shock 2 to jest coś jak Bioshock 1 tylko sto razy lepiej zrobione. Zagrajcie w pierwszego Deus Ex'a a zobaczycie jak spier.doliła się branża i gracze, którzy jarają się Human Revolution, zagrajcie w Morrowinda żeby zobaczyć jak spjerdolony jest Skyrim. :sick:

Grałem w to wszystko i zgodzę się w 100% tylko z deusem. SS2 to bardziej rpg,a bioshock to strzelanka z modnym od poprzedniej generacji rozwojem lekkim rozowojem postaci. Obie mają świetny setting i klimat przy czym oba różnią się mocno w tym aspekcie i ciężko mi wytypować zwycięzcę.Morrowind ma dla mnie paskudny design i walkę gorszą niż w starych Might&Magic. Podobała mi się swoboda,ale sam gameplay był drewniany(przebijanie się przez 30 pozycji dialogowych z czego 29 to zafixowane (pipi) dla każdego npc,a 1 to ta właściwa dla questa to była mordęga).

Opublikowano

A Skryrim nie jest paskudny design'owo i nie ma walki drewnianej? :teehee: Chyba graliśmy w takim razie w dwie różne gry. Co do Bioshocka to gra, która ma totalnie zje.baną mechanikę strzelania i przyjemniej jest korzystac z comba klucz+plasmidy ciężko nazwać strzelanką. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dobrze, że w maju wyjdzie Wiesiek i wszystkich pogodzi.  :wub:

Opublikowano

Nie chodzi o nude, lol. Wy naprawdę nie widziecie tej (pipi)ny gejmplejowej w postaci biegania po korytarzykach z słabym level designem oraz słabym strzelaniem i używaniem po raz 3 plasmidów, które w sumie niczym się nie różnią oprócz efektu graficznego od tych w jedynce. Zagrajcie sobie w System Shock 2 to jest coś jak Bioshock 1 tylko sto razy lepiej zrobione. Zagrajcie w pierwszego Deus Ex'a a zobaczycie jak spier.doliła się branża i gracze, którzy jarają się Human Revolution, zagrajcie w Morrowinda żeby zobaczyć jak spjerdolony jest Skyrim. :sick:

Czekaj, czekaj. Czy Ty twierdzisz, że DE:HR jest słaby? 

Sorry, ale jakbym miał tak wybrzydzać to bym dawno porzucił granie. No bo przecież nie będę grał w pedalskie gierki od Nintendo.  :teehee:

Twoja hipsteriada przekracza już pewną, bezpieczną granicę. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja gracz chce żeby w3 był bardzo dobry,ale z drugiej strony Ja zgrywus chce żeby okazał się s(pipi)iną bym mógł zobaczyć jak internet płonie i ostrzy widły :boss:

Skyrim ma spoko design,a walka jest niezła rozpatrując to jako rpg.

wikingowie,śnieg > grzyby i elfy

Osobiście liczę,że bethesda zapowie wcześniej F4 niż TES6,gdzie oni zajmą się technikaliami,a obsidian resztą,bo NV im wyszło pysznie.

Opublikowano

A Skryrim nie jest paskudny design'owo i nie ma walki drewnianej? :teehee: Chyba graliśmy w takim razie w dwie różne gry. Co do Bioshocka to gra, która ma totalnie zje.baną mechanikę strzelania i przyjemniej jest korzystac z comba klucz+plasmidy ciężko nazwać strzelanką. 

Przecież pierwszy Bioshock to nie jest typowy FPS. 

Opublikowano

Soban napisal, ze to FPS.

Opublikowano

Kanye West robi grę video, gdzie prowadzisz jego matkę do bram nieba. Gra się zwie Only One i jest 6 miesięcy w developingu.

: /

Opublikowano

Co maja robic? Nie wiem, moze gry jak nintendo i ms, zamiast rzucac kolejne zapowiedzi i nie poprawiac nic w konsoli.

Mam nadzieje że Spencer w tym roku pokaże że na XO to nie tylko pif pafy i kolejne forzy. Jeden Scalebound (na którego liczę bo robi go PG)wiosny nie czyni , no i to "wskrzeszenie" Rare mam nadzieje że będzie faktem a nie zwykłymi majakami.

MS ma kasę ale jakoś tego specjalnie nie widać bardziej odpowiadała mi ich postawa z początków 360 gdzie wręcz eksami srali i to od wyścigów po jrpgi , tak życzę XO jak najlepiej mimo że to (pipi) rozmazane w tej chwili dla mnie kompletnie nie atrakcyjne.

Opublikowano

Czekaj, czekaj. Czy Ty twierdzisz, że DE:HR jest słaby?

HR jest uproszczony pod pada względem pierwszej części Deus Ex.

Opublikowano

I co z tego? Czy to czyni go słabym?

Imo nie. Dla mnie to zayebista gra, jedna z lepszych w jakie grałem z VII generacji. 

Opublikowano

Co ty blacharz jestes? Zawsze mam beke jak sie wejdzie na jakies cd action czy innego gola i widze "zdalniona gra zrobiona pod pada, powinno byc pod klawiature, co za guwno".

Opublikowano

Ja aktualnie mam beke z tych co mowili, ze sobie wymienia za 10euro the order na bloodborne, a do premiery tej gry the order bedzie warty te 10euro :reggie:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Co ty blacharz jestes? Zawsze mam beke jak sie wejdzie na jakies cd action czy innego gola i widze "zdalniona gra zrobiona pod pada, powinno byc pod klawiature, co za guwno".

Mnie to nie obchodzi, bo ani pierwszego Deus Exa, ani HRa nie lubie, tylko mowie jak jest - HR ma uproszczony system pod pada, tak samo bylo z Civ Revolution, po prostu niektore typy gier sie nie nadaja pod pada, a niektore nie nadaja sie pod myszke + klawiature.

Opublikowano

drugi order juz na pchlim

co te klapy to ja nawet nie :dynia:

Opublikowano

Dlaczego ktokolwiek mialby zostawiac The Order w kolekcji, zwlaszcza po takich 6h? xD

Opublikowano

przez ostatnie 2 dni przygody z The Order, bez watpienia najladniejszy tytul na konsole i PC-ty

ale nurtowaleo mnie cialge jedno pytanie, jak PS4 moze wyswietlic taka grafike

jakos gry jest ponad wszystko, PONAD co do tej pory widzielismy

i kazdy kto w to gral raczej sie ze mna zgodzi

Infamous SS, FL byl sliczny, ale tutaj podnisiono poprzeczke znacznie wyzej

zaczalem rozkminiac recenzje DF, masa smaczko technicznych, postarali sie

ale do osiagniecia takiego rezultatu potrzebna jest moc, i nie mowie tu o zwyklym GTX 970, ktory nawet nie znajduje sie w PS4

Santa Monica i ludzie z Ice team, bo pewnie oni tez pomagali, to po prostu geniusze

ale druga czesc napisze jutro jak wytrzezwieje troche :)

stay tuned please, thank you

Opublikowano

No, ale czesto to prawda gierki z PC, ktore trafiaja na konsole to są uposledzone wersje, o ile w pierwszego Deusa nie grałem na ps2 tak nastepna czesc wybitnie xostala zrobiona pod pada, wez takie baldur's gate na konsole, które jest prostym hack n slashem i takich rzeczy jest masa. Konsole maja swoje gry a pc swoje i tak powinno zostac a nie robienie dumbed down odpowiednikow zeby zadowolic przeciętnego odbiorce call of duty czy gierek od telltale.

Opublikowano

przez ostatnie 2 dni przygody z The Order, bez watpienia najladniejszy tytul na konsole i PC-ty

ale nurtowaleo mnie cialge jedno pytanie, jak PS4 moze wyswietlic taka grafike

jakos gry jest ponad wszystko, PONAD co do tej pory widzielismy

i kazdy kto w to gral raczej sie ze mna zgodzi

Infamous SS, FL byl sliczny, ale tutaj podnisiono poprzeczke znacznie wyzej

zaczalem rozkminiac recenzje DF, masa smaczko technicznych, postarali sie

ale do osiagniecia takiego rezultatu potrzebna jest moc, i nie mowie tu o zwyklym GTX 970, ktory nawet nie znajduje sie w PS4

Santa Monica i ludzie z Ice team, bo pewnie oni tez pomagali, to po prostu geniusze

ale druga czesc napisze jutro jak wytrzezwieje troche :)

stay tuned please, thank you

Uwielbiam te rozkminy Fanka, czekam niecierpliwie na ciag dalszy.

Opublikowano

Wiecie co wam powiem,

Mozna napierdalac na Sony, mozna sie smiac z The Order , z niedziałającego DC, 6h baterii w Padzie itd.

Najgorsze jest jednak to, ze w morzu tego gówna które serwuje Sony, nadal jest lepsza oferta niz Xone.

To tak jak z Polityka. PO nie wygrywało wyborów bo miało zwolenników. Ludzie głosowali przeciwko PIS bo bali sie ze bedzie jeszcze gorzej.

Jak dla mnie to zaorac trzeba obie te konsole, bo ta generacja narazie to jest dramat

Opublikowano

Bekę masz, bo nie rozumiesz czy nie zgadzasz się z tym, że sterowanie jest uproszczone?

Dziesiątki razy było o tym dlaczego tak jest (inny profil gracza konsolowego, nastawionego na akcje) i że konwersje upraszcza się, a tytuły stricte pecetowe zmieniają swój charakter, kiedy są wydawane równolegle na konsole.

Opublikowano

Dobrze, że ten BloodBorne wychodzi, będzie można już realnie pomyśleć o kupnie tego syfu PS4, bez śmiania się z samego siebie, pod pretekstem:" a po co mnie to?".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.