Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj widziałem Ryse na PC w 1080@60 na maxie(zachęcony przez ten jeden obrazek z wczoraj) i szczerze to czapki mi nie urwało. Prezentuje się bardzo dobrze, ale to poziom Crysisa 3 na PC(Czyli gry sprzed 2 lat). Jakoś Order spowodował u mnie na samych filmikach większy opad szczeny, szczególnie mimika, ogólnie twarze, fizyka i detale.

Sorry Soul, Ryse nie jest ładniejsze. :reggie:

Za to Ryse to naprawdę przyjemna gierka z prostym gameplayem, aczkolwiek tylko na krótką metę. Po pół godzinie podziękowałem koledze za prezentację i włączyliśmy coś lepszego. :lapka:

Fifę :frog:

Nie pisałem, że RYSE jest ładniejsze, pisałem, że prezentują bardzo zbliżony poziom.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

resident evil na enginie z ordera...........az mi stanal

15969425294_b08562eeda_o.jpg

Opublikowano

Pisanie, że D3 na padzie jest skillowe xD. Kazub proszę przestań, jest zbyt śmiesznie.

Ilośc graczy która przeszła z PC na konsole dowodzi tylko temu ze wersja na konsole jest ta lepsza niz wersja na PC. Ale w temacie CW, temacie w którym skupiają sie rożne podrasy ludzkie jak geje, wegani czy blacharze masz pełne prawo myślec jak chcesz i pisac co chcesz.
Opublikowano

No nie wiem, grałem na PC i na konsoli i to ten pierwszy sprzęt jest tym właściwym. Konsola do pogiercowania na kanapie z kolegą.

Opublikowano

Ilośc graczy która przeszła z PC na konsole dowodzi tylko temu ze wersja na konsole jest ta lepsza niz wersja na PC.

Tak jakby ta ilość cokolwiek oznaczała.

Opublikowano
Aby uzyskać wrażenie obcowania z filmem zastosowano tutaj tzw. cinematic experience czyli czarne pasy nad i pod obrazem. Można się spierać jaki to ma sens w dobie telewizorów 16:9 ale moim zdaniem całkiem fajnie to wyszło a sam efekt wzmacnia właśnie wrażenie obcowania z filmem.

xD

Opublikowano

Pisanie, że D3 na padzie jest skillowe xD. Kazub proszę przestań, jest zbyt śmiesznie.

Ilośc graczy która przeszła z PC na konsole dowodzi tylko temu ze wersja na konsole jest ta lepsza niz wersja na PC. Ale w temacie CW, temacie w którym skupiają sie rożne podrasy ludzkie jak geje, wegani czy blacharze masz pełne prawo myślec jak chcesz i pisac co chcesz.

:dafuq:  :dafuq:  :dafuq:  :dafuq:  :dafuq:

Boze jaki ty jestes ( wstaw sobie jakas obelge ) 

:dafuq:  :dafuq:  :dafuq:  :dafuq:  :dafuq:

Opublikowano

dlaczego nie ? tylko do rzeczy

Opublikowano

Czasami lubie sobie myslec ze napisales juz kazda glupote jaka mogles, ale wtedy wchodzisz i piszesz znowu kolejna, jeszcze glupsza.

ja prdl miej litosc

Opublikowano

Masz zerowe pojęcie o tym co piszesz, udowodniłeś to nie raz, ogólnie twoja wiedz to dno i ta wypowiedź po raz kolejny to potwierdza, może klapy wolą sobie pograć na kanapie. Ale każdy szanujący się grać Diablo gra na PC bo tam gra jest najlepsza, nie ma oszukiwania, jest największe wsparcie, wszystko co nowe dostajemy jako pierwsi.

Także siedź cicho. 

Opublikowano

tumblr_m3o9oy10lc1qm94k3.gif

Opublikowano

Bo Ty tak myślisz Soul, ja grając z ludźmi ktorzy przeszli z PC słyszę zupełnie co innego.

Opublikowano

Bo Ty tak myślisz Soul, ja grając z ludźmi ktorzy przeszli z PC słyszę zupełnie co innego.

boys-video-games-381px.jpg

koledzy exacta

Opublikowano

boys-video-games-381px.jpg

koledzy exacta

Chyba mam Cie w znajomych, to by sie zgadzało.
Opublikowano

Egzakt wez (pipi)j z tymi madrosciami na gamezille czy cos bo powaznie rozumiem troling ale glupoty w najczystszej fromie nie zdzierze 

Opublikowano

Bo to co napisales jest po prostu tak glupie ze na trolling nie wyglada 

Z pozytywnych newsow za 5 dni dostane Dying Light w koncu !!!!! 

Opublikowano

order przez weekend stracił 100zł wartości XDDD

za 2 miesiące będzie w przyjaciółce, a za 4 dodawany do płatków czokapik

:daddy:  :daddy:  :daddy:

Opublikowano

Wiem ze od Ordera chce juz sie wymiotować ale...co to (pipi)a jest?

http://www.dobreprogramy.pl/xomo_pl/The-Order1886-recenzja-najbardziej-niedocenianej-gry-ostatnich-miesiecy,61195.html

:dafuq: :dafuq: :dafuq:

9.5, dobra wciagajaca, zwarta i trzymajaca w napieciu historia :dynia:

Reszty tych bzdur nawet nie komentuje bo widac ze autor mial kuboty na glowie jak pisal te recke.

Chyba gralismy w inne gry, niemalze kazdy kto skonczyl i pokwapil sie na jakas konstruktywna krytyke (gdzie grafika nie byla jedyna rzecza o jakiej pisal) narzeka na to ze fabula wyjasnia tyle co nic i urywa sie gdzies w polowie.

Opublikowano

Bo to co napisales jest po prostu tak glupie ze na trolling nie wyglada

Z pozytywnych newsow za 5 dni dostane Dying Light w koncu !!!!!

Gdybys cześciej tu zaglądał wiedziałbyś ze blacharzy nie lubię i to fakt żaden troling a ravenowi przy każdej okazji staram sie dokuczać gdy pisze o wyższości D3 na PC nad konsolowa.

Wiem ze D3 jest lepsze na PC.

Wersja konsolowa jest tak zdałniona ze na battle.net sa na forum tematy ogloszenia o boostowaniu postaci, nieograniczona ilośc złota itd i nikt z tym nic nie robi.

W tej chwili na PS4 jak chcesz pograć z randomami to co drugi to cziter.

Ale oczywiście tylko ex4ct pisze prawdę objawiona w tym temacie a wszyscy troluja.

Tyle emocji przy średniaku 6/10 lol.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.