Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

typowa bluberowa zagrywka

najpierw pie.rdolnie newsa że wszyscy sie obsmarkują ze śmiechu i niedowierzania, a potem oczywko 'hehe chłopaki to tylko troling hehe'

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

akurat podpięcie diablo do always online było wymogiem w tym przypadku. z tego choćby względu wersja na PC jest prawilniejsza. to już nawet nie chodzi o gimbo hackowanie, tylko po prostu można oszukiwać RNG. prefix się nie wylosował przy zaklinaniu ? reset. kadala wali w huya ? reset. i tak dalej. no i oczywiście aktualizowanie na PC to dla blizard priorytet. na nowych konsolach coś tam jeszcze odświeżają, stare olali całkiem, nie ma nawet g riftów ani legendarnych kamyków. huye troche. skoro usuneli tę zarazę auction house, to po aktualizacji RoF jest tip top chyba

Opublikowano

nie mieliście wrażenia, że za cut-scenkami ukryto w jakiś sposób loadingi i wczytywanie lokacji?

Opublikowano

Kazub, no proszę Cię, D3 na konsolach ma autoaima do skillów dystansowych, muszę coś więcej mówić? Przecież to oczywiste, że myszka w stricte klikanej grze będzie pozwalać na większą kontrolę i swobodę od sterowania padem. 

exp3rtowi nie muszę chyba odpowiadać po tym jak sam sobie zaaplikował ze trzy headshoty w kolano xD

Opublikowano

nie wspomnę, że przez to części buildów na konsoli jest nie grywalna.

Opublikowano

Bo to co napisales jest po prostu tak glupie ze na trolling nie wyglada 

Z pozytywnych n e ewsow za 5 dni dostane Dying Light w koncu !!!!!

No ciutke lepsze od orderka, ale niewiele.

Opublikowano

Nie grałem, ale nie jest czasem tak, że Deadly Premonition jest bliżej tego czym miało być wg. zapowiedzi Alan Wake, niż Alan Wake było w rzeczywistości?

Tak. I ma lepszy klimat niż Anal. 

Opublikowano

Bo to co napisales jest po prostu tak glupie ze na trolling nie wyglada 

Z pozytywnych n e ewsow za 5 dni dostane Dying Light w koncu !!!!!

No ciutke lepsze od orderka, ale niewiele.

I lepsze od Mordoru :D 

Ale w sumie bedziemy grac w dwie rozne wersje badzmy szczerzy wersja na PS4 nie wyglada jak (pipi) rozmazane z tearingiem 

Opublikowano

Zajrzałem z ciekawości na Allegro i widzę, że masa ludzi przy zakupie The Order wpadła na ten sam pomysł - szybko przejść i sprzedać 20-30 zł taniej.

I wszyscy się przeliczyli  :reggie:

Opublikowano

DP jest tak spier.dolone pod wieloma wzgledami,ze jako calosc przy AW nawet nie stało(łoooo mozna jeździc kartonem  po miasteczku,bawic sie w simsy,a przy okazji umrzec z irytacji i nudow).

Porownalbym ja pod tym wzgledem do Rule of Rose(tragiczna gra,ale za to dla klimatu/fabuły mozna siebie pokatowac jak ktos to przetrzyma)

Opublikowano

Gdybys cześciej tu zaglądał wiedziałbyś ze blacharzy nie lubię

Jaki ideowy rasizm. A jak przez przypadek zrobisz syna i ten okaże się blacharzem?

Opublikowano

Wlasnie przeczytalem na gafie ze idealy Miyamoto odnosnie gamingu sa archaiczne i Order jest przykladem poprawnej modernistycznej gry, w ktora nie tylko sie gra ale rowniez doswiadcza tudziez, przezywa.

Czas sie napic.

Opublikowano

Wlasnie przeczytalem na gafie ze idealy Miyamoto odnosnie gamingu sa archaiczne i Order jest przykladem poprawnej modernistycznej gry, w ktora nie tylko sie gra ale rowniez doswiadcza tudziez, przezywa.

Czas sie napic.

czemu nie zacytujesz setek postów z tematu, gdzie całkowicie zgadzają się z Miyamoto, tylko wyciągniesz jeden by kontynuować propagandę chuyogafa?

Opublikowano

DP jest tak spier.dolone pod wieloma wzgledami,ze jako calosc przy AW nawet nie stało(łoooo mozna jeździc kartonem  po miasteczku,bawic sie w simsy,a przy okazji umrzec z irytacji i nudow).

Porownalbym ja pod tym wzgledem do Rule of Rose(tragiczna gra,ale za to dla klimatu/fabuły mozna siebie pokatowac jak ktos to przetrzyma)

Siedziałem 10 godzin dziennie przez weekend i bawiłem się znakomicie, kiedy 2x krótszego Alana przechodziłem 3 tygodnie, bo takie guwno obesrane nudne.

Wolę ułomną, ale ciekawą grę, niż ładne i dopieszczone szczelanie na mostach

Nie wspominam nawet, że ułomność DP tworzy 1/3 klimatu tej gry :reggie:

Opublikowano

59464495.jpg

Opublikowano

@Figaro

Tam znacznie wiecej takich kwiatkow jest, to nie byl jeden jedyny post w tym stylu.

PS. So salty.

Opublikowano

Zaczynam podejrzewać, że ten ból o gafa spowodowany jest tym, że nie zaakceptowali wam konta :reggie:

Opublikowano

BANSAI BENDZIESZ ZE MNA GRAL W DYING LIGHT ?

W porownania do gafa to my tutaj w CW mamy dyskusje intelektualnie wysokim poziomie 

Opublikowano

BANSAI BENDZIESZ ZE MNA GRAL W DYING LIGHT ? 

Opublikowano

Jak zaakceptowali Figaro to musi byc tam ladna s(pipi)ina intelektualna :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tobie zaakceptowali za kakalko? :reggie:

Nawet nie próbowałem się rejestrować <toocoolforschool>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.