Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tam chyba nie da rady zarejestrować konta na bezpłatnego maila, także powodzenia.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zajrzałem z ciekawości na Allegro i widzę, że masa ludzi przy zakupie The Order wpadła na ten sam pomysł - szybko przejść i sprzedać 20-30 zł taniej.

I wszyscy się przeliczyli :reggie:

Ceny plyt nadal nie sa tanie, a konta na ps4 nie sa az tak popularne jak na Oniaku xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pojazd na który sobie zasłużył do tego taki piękny  :banderas:

Opublikowano

Mendrka nie ma, Yeti przegrał życie w zakładzie i uciekł do nory, a tępienie klapków i stulejarzy gamingu nie może ustawać, więc widać teraz trafiło na Figaro.

Opublikowano

Ja tam Figaro szanuje

Opublikowano

DP jest tak spier.dolone pod wieloma wzgledami,ze jako calosc przy AW nawet nie stało(łoooo mozna jeździc kartonem  po miasteczku,bawic sie w simsy,a przy okazji umrzec z irytacji i nudow).

Porownalbym ja pod tym wzgledem do Rule of Rose(tragiczna gra,ale za to dla klimatu/fabuły mozna siebie pokatowac jak ktos to przetrzyma)

Siedziałem 10 godzin dziennie przez weekend i bawiłem się znakomicie, kiedy 2x krótszego Alana przechodziłem 3 tygodnie, bo takie guwno obesrane nudne.

Wolę ułomną, ale ciekawą grę, niż ładne i dopieszczone szczelanie na mostach

Nie wspominam nawet, że ułomność DP tworzy 1/3 klimatu tej gry :reggie:

Ulomnosc gier czy np.czarne pasy nie dodaja nawet 0,1 do klimatu ,ale zdaje sobie sprawe,ze niektorzy sa w stanie to sobie wmawiac,ze niby wizja czy inne dorabiane ideologie napredce(bo przeciez nie chodzi o nieudolnosc developera prawda?).

AW jest mocno taktyczny na najtrudniejszym poziomie bez widzenia przez sciany,nie chowasz sie za murkiem zeby wybic wszystkich po kolei,w ogole trzeba na szybkosci podejmowac decyzje(a jeden cios siekiera moze zalatwic sprawe),wiec np rzucasz granatem,uciekasz 2 sekundy sprintem,dostajesz zadyszki,sa juz za toba,swiecisz w morde na chwile,rzucasz flara znowu uciekasz zeby dobiec do miejsca swiatla itd.

Samo to ze szczelanie to za malo zeby zabic,tylko najpierw musisz poswiecic sporo czasu na naswietlanie to spoko patent.

Survival moze to nie jest,ale presja zawsze jakas jest

Uwazam ze jakby zrobili z AW sandboxem to dopiero bylby nudny jak skur.wysyn,poprawadzili to w ten sposob a nie inny zeby nie rozemlac fabuly co widac po wielu sandboxach UBI i nie tylko(nie kazdy jest Rockstarem)

P.S.Przyznaje,ze DP jest ciekawe ale to bardziej ciekawostka w stylu baby z chu.jem,wiec nie wiem czy to jest takie fajne jak byc powinno.

Opublikowano

Ciekaw jestem jak w ogole Order sie sprzedal. Tego co wiem, w Warszawie w tych mniejszych sklepach, na premiere nikt prawie nie kupowal...

Opublikowano

Ciekaw jestem jak w ogole Order sie sprzedal. Tego co wiem, w Warszawie w tych mniejszych sklepach, na premiere nikt prawie nie kupowal...

Nie wiem jak dzialaja klaperskie umysly, ale to chyba dobrze?

Opublikowano

DP jest tak spier.dolone pod wieloma wzgledami,ze jako calosc przy AW nawet nie stało(łoooo mozna jeździc kartonem  po miasteczku,bawic sie w simsy,a przy okazji umrzec z irytacji i nudow).

Porownalbym ja pod tym wzgledem do Rule of Rose(tragiczna gra,ale za to dla klimatu/fabuły mozna siebie pokatowac jak ktos to przetrzyma)

Siedziałem 10 godzin dziennie przez weekend i bawiłem się znakomicie, kiedy 2x krótszego Alana przechodziłem 3 tygodnie, bo takie guwno obesrane nudne.

Wolę ułomną, ale ciekawą grę, niż ładne i dopieszczone szczelanie na mostach

Nie wspominam nawet, że ułomność DP tworzy 1/3 klimatu tej gry :reggie:

Ulomnosc gier czy np.czarne pasy nie dodaja nawet 0,1 do klimatu ,ale zdaje sobie sprawe,ze niektorzy sa w stanie to sobie wmawiac,ze niby wizja czy inne dorabiane ideologie napredce(bo przeciez nie chodzi o nieudolnosc developera prawda?).

AW jest mocno taktyczny na najtrudniejszym poziomie bez widzenia przez sciany,nie chowasz sie za murkiem zeby wybic wszystkich po kolei,w ogole trzeba na szybkosci podejmowac decyzje(a jeden cios siekiera moze zalatwic sprawe),wiec np rzucasz granatem,uciekasz 2 sekundy sprintem,dostajesz zadyszki,sa juz za toba,swiecisz w morde na chwile,rzucasz flara znowu uciekasz zeby dobiec do miejsca swiatla itd.

Samo to ze szczelanie to za malo zeby zabic,tylko najpierw musisz poswiecic sporo czasu na naswietlanie to spoko patent.

Survival moze to nie jest,ale presja zawsze jakas jest

Uwazam ze jakby zrobili z AW sandboxem to dopiero bylby nudny jak skur.wysyn,poprawadzili to w ten sposob a nie inny zeby nie rozemlac fabuly co widac po wielu sandboxach UBI i nie tylko(nie kazdy jest Rockstarem)

P.S.Przyznaje,ze DP jest ciekawe ale to bardziej ciekawostka w stylu baby z chu.jem,wiec nie wiem czy to jest takie fajne jak byc powinno.

No w przypadku DP dodają i nawet tacy prawilni recenzenci jak Jim Sterling to potwierdzają. Śmiesznie krzywe mordy i koślawe animacje, które powstał oczywiście przez niekompetencje devów, czy puszczanie, z racji ubogiego w utwory ostu, tego samego kawałka niezależnie od tonu sceny tylko dodaje do tego pokręconego horroro-komediowego klimatu rodem z Twin Peaks. Słaba mechanika strzelania czy fizyka jazdy oczywiście nic nie dodają, ale ułomność warstwy audio-wizualnej już tak.

A wszystko co opisałeś w alanie jest dla mnie nic nie warte przez korytarzowość tej gry.

Opublikowano

serio walczycie tu na intelekty i mierzycie sobie IQ ? urwaliście sie z matmy, czy z polskiego, żeby popisać sobie na forum ?

hyhy, a ten to poziomem intelektualnym nie poszpanuje hyhy

XD o ku,rwa ale mu dosrał słoooooooodki dissssss 

wyczuwalny

teksty na modłe hyh za długie, NAWET NIE CZTAŁEM cały czas na topie. hołdowanie tradycji jeszcze z przed ery szerokopasmowego internetu ciągle żywe w console wars. nie wiem co jest na GAFIE bo w życiu tam nie byłem, ale klimat z komentarzy pod recenzji na onet.pl dość

albo ta recenzja ordera jakiegoś 15 letniego casuala. tak, każdy widzi, że jest niepełnosprawna. nie, nie trzeba przez całą stronę lecieć z 

- o kurfa co ja czytam XD

- no co za idiota

- ale żenada/żenua

nie ma już licznika postów, więc po ? staje wam na sam widok waszego posta z avatarem po lewej ?

nie żebym hejtował patrząc z góry, bo na dobrą sprawę, jakby spryskać to robactwo i poczekać, aż zdechnie, to temat nawet nadawałby sie do czytania. chyba 

Opublikowano

serio walczycie tu na intelekty i mierzycie sobie IQ ? urwaliście sie z matmy, czy z polskiego, żeby popisać sobie na forum ?

hyhy, a ten to poziomem intelektualnym nie poszpanuje hyhy

XD o ku,rwa ale mu dosrał słoooooooodki dissssss 

wyczuwalny

teksty na modłe hyh za długie, NAWET NIE CZTAŁEM cały czas na topie. hołdowanie tradycji jeszcze z przed ery szerokopasmowego internetu ciągle żywe w console wars. nie wiem co jest na GAFIE bo w życiu tam nie byłem, ale klimat z komentarzy pod recenzji na onet.pl dość

albo ta recenzja ordera jakiegoś 15 letniego casuala. tak, każdy widzi, że jest niepełnosprawna. nie, nie trzeba przez całą stronę lecieć z 

- o kurfa co ja czytam XD

- no co za idiota

- ale żenada/żenua

nie ma już licznika postów, więc po ? staje wam na sam widok waszego posta z avatarem po lewej ?

nie żebym hejtował patrząc z góry, bo na dobrą sprawę, jakby spryskać to robactwo i poczekać, aż zdechnie, to temat nawet nadawałby sie do czytania. chyba

Tak bardzo

dużo

enterów.

Dopiero teraz zauważyłeś,

po siedmiu edycjach CW i 2922 stronach ósmej

że taka jest konwencja tego tematu

i choć wszyscy zdajemy sobie sprawę że to są w większości śmieci, to dalej bierzemy w tym udział z różnych powodow?

Najgorsi są ci co właśnie wejdą i zaczną narzekać na cw,

nie podoba się to wyjdź i nie zaglądaj znowu.

Opublikowano

Ja tam Figaro szanuje

a jak nie szanować ? miły chłopak (sam jestem opryskliwym chamem, więc widzę różnicę na swoim przykładzie), da się poczytać, da się popisać. czuje balans nawet, wie kiedy powalczyć, wie, kiedy odpuścić, nie spamuje linijkami z epoki kamienia łupanego. wyraźnie próbujecie go przyodziać w wasze stroje uszyte z betonu i zawiści. no ale nie   

Opublikowano

Figaro kiedyś robił lepszy foruming, ja już się pogubiłem w tym jego trollingu i jaranku grami, których nie zobaczy przez następne pięć lat. Ale jak zdejmie gębę z CW to szanuję.

Opublikowano

hehehehe wszedł kazubik, nałożył maskę ważniaka i będzie teraz rozstawiał po kątach xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Figaro kiedyś robił lepszy foruming, ja już się pogubiłem w tym jego trollingu i jaranku grami, których nie zobaczy przez następne pięć lat. Ale jak zdejmie gębę z CW to szanuję.

Figaro w Konsolowej Tęczy i statusach - najlepszy Figaro, 11/10, Figaring w cw to (obok pingowego) trolling powodujący największy bó.l du.py wśród niektórych grup. :reggie:

Opublikowano

hehehehe wszedł kazubik, nałożył maskę ważniaka i będzie teraz rozmawiał po kątach xD

No w koncu sam nazwal sie opryskliwym chamem, pewnie wali ze 2 odcinki dr House'a dziennie, wiec nie mamy startu w walce na disy.

Opublikowano

Zajrzałem z ciekawości na Allegro i widzę, że masa ludzi przy zakupie The Order wpadła na ten sam pomysł - szybko przejść i sprzedać 20-30 zł taniej.

I wszyscy się przeliczyli :reggie:

Ceny plyt nadal nie sa tanie, a konta na ps4 nie sa az tak popularne jak na Oniaku xD

No po 2 dniach grę która stała po 250 zł nikt już za 200 zł nie chce kupić, więc po kilkudziesięciu godzinach strata na poziomie 60-70 zł jest bardzo realna.

Opublikowano

Ej Figaro chcesz konto? Zmienisz se nick i możesz się eksajtować zagranico

Opublikowano

Ej Figaro chcesz konto? Zmienisz se nick i możesz się eksajtować zagranico

Brzmi jak niecny plan. Zacznę eksajt zagranico, a skończę tutejszy. O to wam chodzi. Nawet cwane.

Opublikowano

Dopiero teraz zauważyłeś,

po siedmiu edycjach CW i 2922 stronach ósmej

że taka jest konwencja tego tematu

i choć wszyscy zdajemy sobie sprawę że to są w większości śmieci, to dalej bierzemy w tym udział z różnych powodow?

Najgorsi są ci co właśnie wejdą i zaczną narzekać na cw,

nie podoba się to wyjdź i nie zaglądaj znowu. 

nie, zauważyłem to tak bardzo dawno temu, że nie pamiętam, jak bardzo dawno. tak, wiem, że "konwencja tematu" to słowo wytrych, robiace tu kariere również od bardzo dawna. nie, nie znam tych powodów, ale jestem ciekaw. na chłopski rozum, to chyba chodzi o to, że jest zabawnie tak troche. powtarzalność do kwadratu, pakiet schematów. okej, nie bedę dyskutował z poczuciem humoru.

ale wiesz co zauważyłem ?

całkiem spora ekipa bawi się tu w najlepsze i traktuje to nie tyle z przekorą, co całkiem na serio. nie wierzę, że zabawa w pokazywanie języka i robienie głupich min może skupiać czyjąś uwagę tak długo.  

Opublikowano

hehehehe wszedł kazubik, nałożył maskę ważniaka i będzie teraz rozmawiał po kątach xD

No w koncu sam nazwal sie opryskliwym chamem, pewnie wali ze 2 odcinki dr House'a dziennie, wiec nie mamy startu w walce na disy.

nie wiem skąd pomysł, że podniosę tę obsmarkaną rękawicę, którą mi uparcie rzucasz jak kaleka. chcesz walki ? zasłuż. użytkowniku o nicku cooper, które to forum mieli i wypluwa regularnie. no po prostu cie nie znam, challenge rejected, ale próbuj....  

Opublikowano

W swoim manifeście zapomniałeś wspomnieć o oświeconych marcinach luther kingach, którzy wchodzą do tematu co 290 stron, przedstawiają odważne tezy że temat zatacza koło i jest bez sensu, a potem idą słuchać coolio gangstas paradise

3916031-npy4.png

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.