Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Tell me why are we so blind to see

That the one's we hurt are you and me

Tell me why are we so blind to see

That the one's we hurt are you and me

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Koles z prawie 2x krotszym stazem na forum mnie nie zna, co ja teraz zrobie? Zyciowe tragedie codziennie w cw.

Opublikowano

11021228_10153128543019295_2529189752982

halo, pogotowie? szybko, na onkologię ;/

te klapy to chyba zbyt często korzystają z usług anastezjologa. Tyle growego i pr'owego shitu w tak krótkim czasie od premiery konsoli, a oni dalej to łykają bez popity i z uśmiechem na twarzy.

Opublikowano

W swoim manifeście zapomniałeś wspomnieć o oświeconych marcinach luther kingach, którzy wchodzą do tematu co 290 stron, przedstawiają odważne tezy że temat zatacza koło i jest bez sensu, a potem idą słuchać coolio gangstas paradise

pamiętam o tych dzielnych wojownikach w lśniących zbrojach. szacunek dla ludzi ulicy. sęk w tym, że nie mogę powiedzieć co myślę tak, jakbym chciał, bo to nie disco z twardymi narkotykami i striptizem, tylko klub studencki pod krawatem, muzyką krawczyka i rozcieńczanymi drinkami. tu sie za przeklinanie warny łapie, także znam swoje miejsce. wiesz kiedy warna miałem ostatnio ? z pińcet lat temu. bana ? chyba nie miałem. wiesz ile żółci, nienawiści i szerej obrazy mienia powylewałem na tym forum ? dużo. tu musiałbym bić się z wami na poduszki. więc za bardzo nie podziałam  

Koles z prawie 2x krotszym stazem na forum mnie nie zna, co ja teraz zrobie? Zyciowe tragedie codziennie w cw.

no to mówie właśnie. z tym mam walczyć ? Z TYM ? to jest wasza waga ciężka ? 

znam D.B COOPER. pomioty z growych działów zbijają się w jednolita masę, nie rozróżniam

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Czytam to i zastanawiam się, czy przypadkiem nie pomyliłem tematu 'Dlatego ja?', tudzież 'Trudne sprawy'...

W ogóle ja prdle, popularność na forumie o gierkach tak bardzo ważnym celem życia.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

W swoim manifeście zapomniałeś wspomnieć o oświeconych marcinach luther kingach, którzy wchodzą do tematu co 290 stron, przedstawiają odważne tezy że temat zatacza koło i jest bez sensu, a potem idą słuchać coolio gangstas paradise

pamiętam o tych dzielnych wojownikach w lśniących zbrojach. szacunek dla ludzi ulicy. sęk w tym, że nie mogę powiedzieć co myślę tak, jakbym chciał, bo to nie disco z twardymi narkotykami i striptizem, tylko klub studencki pod krawatem, muzyką krawczyka i rozcieńczanymi drinkami. tu sie za przeklinanie warny łapie, także znam swoje miejsce. wiesz kiedy warna miałem ostatnio ? z pińcet lat temu. bana ? chyba nie miałem. wiesz ile żółci, nienawiści i szerej obrazy mienia powylewałem na tym forum ? dużo. tu musiałbym bić się z wami na poduszki. więc za bardzo nie podziałam  

znam D.B COOPER. pomioty z growych działów zbijają się w jednolita masę, nie rozróżniam

Dobra, to ja cię wyręczę. Jesteś jednym z mniej ciekawych użytkowników, którzy przekroczyli barierę 5000 postów, a twoje istnienie w głowach użytkowników tego forum warunkuje to, że:

A) masz łapę

B) byłeś na złocie

Aha, i kanabis wygrał. Gdybym miał sporządzić listę użytkowników, na których opiera się forum to byłbyś na szarym końcu, wiec takie pultanie do coopera, że jest randomem jest mocno nie na miejscu. Dlaczego? Bo nie jesteś Mejmem, Ogórkiem, Milanem, Ylszmicem czy każdym innym użytkownikiem, który może tak pisać nie wywołując przy tym uśmiechu politowania na forum.

Opublikowano

Czytam to i zastanawiam się, czy przypadkiem nie pomyliłem tematu 'Dlatego ja?', tudzież 'Trudne sprawy'...

W ogóle ja prdle, popularność na forumie o gierkach tak bardzo ważnym celem życia.

każdy z was pentaki robaki za tą popularnością tęskni. dlatego wbijacie czasem w WKP, żeby podrapać pazurkami i spyerdolić w pore. po drodze napiszecie - heh, założyłem konto w 1886, po prostu mało sie udzielam, ale czytam mocno. AKCEPTUJCIE MNIE :dafuq: . nie. co cie ? co nie ? jesteście niczym ! beznadziejny temat ! ide sobie.   

Opublikowano

11021228_10153128543019295_2529189752982

halo, pogotowie? szybko, na onkologię ;/

1zzs205.jpg

Plejstejszyn w mózgu klapa robi o wiele wieksze spustoszenie niz doping sterydowy w organizmie wyczynowego sportowca...

Opublikowano

Dobra, to ja cię wyręczę. Jesteś jednym z mniej ciekawych użytkowników, którzy przekroczyli barierę 5000 postów, a twoje istnienie w głowach użytkowników tego forum warunkuje to, że:

A) masz łapę

B) byłeś na złocie

Aha, i kanabis wygrał. Gdybym miał sporządzić listę użytkowników, na których opiera się forum to byłbyś na szarym końcu, wiec takie pultanie do coopera, że jest randomem jest mocno nie na miejscu. Dlaczego? Bo nie jesteś Mejmem, Ogórkiem, Milanem, Ylszmicem czy każdym innym użytkownikiem, który może tak pisać nie wywołując przy tym uśmiechu politowania na forum.

ragus ? no pamietam !!! byłeś grzecznym chłopcem od nintendo, całkiem uśmiechniętym i kochającym przyrodę. w wyrywaniu opisywałeś dzikie przygody z ostro zakrapianych imprez, gdzie podrywałeś szmaty naładowany testosteronem. podniecałeś się twardymi murzynami i ich ostrymi tekstami w rapie dla kozaków, tasowałeś się do warsaw shore. coś tu już nie grało.......no w końcu wrzuciłeś fotkę i.......nooo, cicha woda brzegi rwie i rozk,urwia w drobny mak. full groteska. akademia pana kleksa w wersji dla rozbójników. potem dorosłeś, jaja ci obrosły pierwszymi blond włoskami i nawet sam stwierdziłem, że jest nieco spójniej i twój ziomalski sznyt nie kłóci się aż tak z natura wrzechświata. mate5 napisał - ragus wie o co w życiu chodzi. zrobiło się poważnie, jak w serialu the wire.

ale

pamietam tą akcję z jaczesem i vitą. hihi, podśmie(pipi)ki, ratowanie wizerunku, tak bardzo mam wyebane elo ziom pozdro rap i rżnięcie głupa. wiesz co sie ku,rwa robi w takiej sytuacji ? mówisz, okej stary, odeślij mi spowrotem, ja ci oddam hajs, nie było tematu co nie. nie będę z siebie robił łajzy za 150 polskich złotych. kanye west nie nauczył jak trzymać fason ?    

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Kazub, jakby ci to powiedzieć, Vita nie miała rys i rozwalonych gałek.

Opublikowano

Kurwa jaki bezbek się zrobił w tym cw. Zgadnijcie czemu? :oh_boy:

Teraz wiem jak sie czuje kanabis. 

Opublikowano

tylko czekac jak zaczną DS4 handlowac na forum

'panie czemu te gałki są rozje.bane całe?!'

'ale panie, jak wysyłałem to były spoko. one są z biodegradowalnego materiału i to sie na pewno w doręczeniu tak zrobiło, daj mi pan spokój'

:kaz:

Opublikowano

Kazub, jakby ci to powiedzieć, Vita nie miała rys i rozwalonych gałek.

znam jaczesa i średnio chce mi się wierzyć, żeby odstawiał jakieś numery. nawet jeśli nie była w kiepskim stanie w twoim mniemaniu, a w jego tak i coś ta wasz transakcja nie wyszła, to po huy kozaczyć ? chłopak się zdenerwował i opisał na forum, ludzie podekscytowani, co je grane. co robisz ? wbijasz i pozujesz cwaniaka. this is wrong. nie jesteście wzgledem siebie tacy zupełnie obcy, bo znacie się z tego yebanego forum, bardzo luźnego forum. NAWET jeśli uważałeś, że z twojej strony wszystko jest okej, to przyjmij to na klate, niech odeśle. wyjdź fantastycznie z twarzą. wyszło na to, że został smród. za ile ? 150 czy 200 ? opchnął byś komu innemu  

Kurwa jaki bezbek się zrobił w tym cw. Zgadnijcie czemu? :oh_boy:

Teraz wiem jak sie czuje kanabis. 

bo to ku,rwa jest robaczek świętojański a ja nie mam serca i go chciałem brutalnie podeptać. weź idź, gdzieś, nie wiem gdzie

Opublikowano

bo to ku,rwa jest robaczek świętojański a ja nie mam serca i go chciałem brutalnie podeptać. weź idź, gdzieś, nie wiem gdzie

Sam spie*dalaj. :dog:

Wracaj bić się z kanabisem na słówka. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sprzedałem tanio, Vitę zapakowałem w mięciutką folię steropianową i do zestawu dorzuciłem dodatkowy pokrowiec, o którym na smierć zapomniałem. Mam nadzieję, że trolujesz teraz jak w temacie o hiphopie.

Zresztą Jaczes mój numer ma wiec skończ.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Kazub atakowany z każdej strony przez Yattamanów i śmietankę koneserów gejmingu made in CW. Chłopie uciekaj póki Ciebie totalnie nie otoczą.

Szybko łap moją rękę <odpala się filmik i ote jak w The Order 1886>

Opublikowano

No nie, jeszcze dętka przyszła. :dog:

Opublikowano

Sprzedałem tanio, Vitę zapakowałem w mięciutką folię steropianową i do zestawu dorzuciłem dodatkowy pokrowiec, o którym na smierć zapomniałem. Mam nadzieję, że trolujesz teraz jak w temacie o hiphopie.

Zresztą Jaczes mój numer ma wiec skończ.

sprzedałem tanio, za taką cenę warto, nie była w takim złym stanie......ku,rwa.........

ma twój numer, ale wiesz co ? chyba ma w du,pie to 150 złotych i uznał, że pieniądze ci były bardzo potrzebne. skoro to była taka dobra okazja, to podejrzewam, że by ja sprzedał jeszcze z zyskiem na spokojnie. albo sam byś ją sprzedał. no ale panie opłacało sie bo wyprzedaż ja panie zwrotów nie przyjmuje o nie nie. BEQA 

Opublikowano

I byśmy tam nawalili do bólu tymi dystansowymi emotkami powtarzając "mam dystans" j.eb ikonka i znowu tekst o dystansie.

Opublikowano

Sam spie*dalaj. :dog:

Wracaj bić się z kanabisem na słówka. 

UBLIŻYŁEM CI ? ALE UBLIŻYŁEM CI ? PO CO TE NIEPRZYJEMNOŚCI ?

Opublikowano

To zderzenie elity z WKP z CW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.