Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja tylko chciałem pomoc e-koledze podając mu pomocną dłoń przed rozszarpaniem. Ja nie mam dziś mocy nawet na pojedynki z Yattamanami i planktonem dystansu oraz beki z CW.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Była w stanie bardzo dobrym. Przykro mi, że zarzucasz mi cwaniactwo. Gdyby Vita była w złym stanie to naturalnie poczyniłbym odpowiednie kroki żeby wszystko było ok.

Ja tylko napisałem że piszesz słabe posty, Kazub, nie stresuj sie. Nie musisz mnie atakować Vitą Jaczesa. Ja wiem że wolałbyś żeby po napisaniu tutaj posta każdy Ci przyklaskiwał i całował ciebie w sygnet no ale czy nie uważasz że to by było trochę nudne?

Opublikowano

co teraz dzieje sie w CW, jeszcze beczunia z Ordera czy coś nowego?

Kazub nowym wojownikiem?

Opublikowano

UBLIŻYŁEM CI ? ALE UBLIŻYŁEM CI ? PO CO TE NIEPRZYJEMNOŚCI ?

C4DwePq.jpg

:frog:

Opublikowano

Kazub i balon jak dwa półdupki zaognionej od bólu dupy. Serio chłopaki trochę dystansu. Z tą vitą to każdy człowiek z IQ wyższym niż szejk proteinowy wiedział,że to dla beki było pisanie,że rysy i analogi zwalone.

CW niszczy każdego.

Opublikowano

Ale tak serio gdzie niby się dziś spiałem? Może mało Obamy i Regiego używam. Soban myślisz ze to tak działa ze jak co post napiszesz ze mam ból dupy to ona naprawdę mnie zaboli ? Kurde no ale nie działa to tak <śmieszny Reggie i 4 dynie xD>

Edytowane przez balon

Opublikowano

Była w stanie bardzo dobrym. Przykro mi, że zarzucasz mi cwaniactwo. Gdyby Vita była w złym stanie to naturalnie poczyniłbym odpowiednie kroki żeby wszystko było ok.

Ja tylko napisałem że piszesz słabe posty, Kazub, nie stresuj sie. Nie musisz mnie atakować Vitą Jaczesa. Ja wiem że wolałbyś żeby po napisaniu tutaj posta każdy Ci przyklaskiwał i całował ciebie w sygnet no ale czy nie uważasz że to by było trochę nudne?

aha, czyli jaczes chciał wyjść na buraka nie wiadomo po co i na co (bo vita w dobrym stanie w takiej cenie to jak manna z nieba). okej, opyerdole go za te wygłupy przy najbliższej okazji

Ja tylko napisałem że piszesz słabe posty, Kazub, nie stresuj sie

ja tylko spamuje w konwencja wars, heheszki. to ty z nienacka wkraczasz na grząski grunt personalny. to masz

Opublikowano

(pipi) jeszcze ci plusa niechcący dałem.

uX98Bns.jpg

Kazub czy to ty jesteś tym adwokatem?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Kazub i balon jak dwa półdupki zaognionej od bólu dupy. Serio chłopaki trochę dystansu. Z tą vitą to każdy człowiek z IQ wyższym niż szejk proteinowy wiedział,że to dla beki było pisanie,że rysy i analogi zwalone.

CW niszczy każdego.

nie wiem co było zwalone, mam to w du,pie. po prostu była taka sprawa i huyowo to wyglądało. dla beki mówisz ? za taką bekę z zarzutami nieuczciwości PERMA BAN należałby się jak psu buda. kojarze użytkownika i tego typu beka mi za huya nie pasuje

ergo sam jestes dla beki

iksde

(pipi) jeszcze ci plusa niechcący dałem.

uX98Bns.jpg

Kazub czy to ty jesteś tym adwokatem?

jeśli to jest prawda, to obaj jesteście yyyyy pyerdolnięci ? choć bardziej ty w tym przypadku 

zaraz, czekaj, tez mam numer do jaczesa..... 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Dlaczego jestem pie,rdolnięty?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Moj pierwszy przerobiony gif, ot tak na probe, dopiero rozkminiam jak to dziala, mam nadzieje ze choc troszke smieszny.

qs5nT6S.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai zniszczył.

:dynia:

Opublikowano

Czekalem na gif ktory by pieknie podsumowal CW, dzisiaj go znalazlem :Coolface:

Opublikowano

Tego obok Mazzeo to mogłeś Daddiego wkleić. XD

Opublikowano

haha Bansai jaki troll, na końcu krzesło mu odsunął

Opublikowano

Dlaczego jestem pie,rdolnięty?

no że to beka była jakaś wasza........nie kumam chyba tych esemesów.....  

dobra nie ważne. już wiem jak było i swoją opinie podtrzymuje. bad ragus 

Opublikowano

Widze, ze musze jeszcze raz ustosunkowac sie do deala z sz. u. ragusem.

Otoz nie moge napisac, ze jestem zadowolony.

Vita nie zostala zapakowana w "mieciutka folie babelkowa", tylko wrzucona w chinskie etui, a etui w o wiele wieksze pudlo, po ktorym konsola latala w czasie transportu jak jaja roziego podczas masturbacji.

Jesli chodzi o stan wizualny to na pewno nie byl "bardzo dobry", tylko dostateczny - wszedzie rysy i rozklekotane analogi z duza martwa strefa.

Jak dla mnie konsola miala co najmniej 4-5 wlascicieli.

Do tego dragons crown byl w wersji ntsc u o czym nie zostalem poinformowany.

Nie pisalem o tym na biezaco, bo ragus zostal zbanowany, a poza tym ustawil mi smieszne tapety z kulaworekim, a cena byla niska (ale i tak wyzsza niz konsola w tym stanie byla warta).

Sms ktory przytoczyl sz. u. ragus zostal napisany gdy zdjeto mu bana. Ubodla mnie ta niesprawiedliwosc, wiec opisalem cala sytuacje.

Ragus nie przystal na moja propozycje obnizenia ceny (o 50 polskich nowych zlotych), ale obiecal w zamian 50 plusikow.

Plusikow do dzisiaj nie zobaczylem.

Ragus, czy moglbys nie ujawniac naszej prywatnej korespondencji, czy moze zjanuszyles sie juz do ostatniej warstwy cebuli?

Ogolnie ryra mnie to, tylko troche balas, ze nie mam sumienia tego komukolwiek odsprzedac w takim stanie, a konsola lezy nieuzywana (odpycha mnie gra na takim dojezdzie).

pozdrawiam

Opublikowano

forum shore, sezon43. twist plot, nagle do tematy, zupełnie przypadkowo wpada jaczes. ale checa. co na to ragus ? 

Opublikowano

Moj pierwszy przerobiony gif, ot tak na probe, dopiero rozkminiam jak to dziala, mam nadzieje ze choc troszke smieszny.

v34673t.gif

Mazzeo je.bany,  nawet w gifach mnie będzie wkur.wiał

Opublikowano

Dobra ale z tym to koniec koncow (pipi)jcie do PT->Nieuczciwi Kontrahenci 

Opublikowano

Ty mi nie mow co mam robic Olgierd.

Opublikowano

:obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.