Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zawsze mnie rajcowały przeróbki z gifami. róbcie ich więcej troche

Opublikowano

Tego obok Mazzeo to mogłeś Daddiego wkleić. XD

Dodalem Daddiego w spoilerze na szybkensa xD

A chu.. dodalem go do glownego ;p

Opublikowano

O kurwa :dynia: :dynia:

Opublikowano

ta smutna mina linka jak figaro spada z krzesła XD taka typowa klasowa fajtłapa gnębiona przez gang z ostatniej ławki XD

Opublikowano

Pisanie, że D3 na padzie jest skillowe xD. Kazub proszę przestań, jest zbyt śmiesznie.

Ilośc graczy która przeszła z PC na konsole dowodzi tylko temu ze wersja na konsole jest ta lepsza niz wersja na PC. Ale w temacie CW, temacie w którym skupiają sie rożne podrasy ludzkie jak geje, wegani czy blacharze masz pełne prawo myślec jak chcesz i pisac co chcesz.

zgłosiłem twój post mam nadzieje, że moderacja cię ukaże.

Opublikowano

Oho, chyba trzeba zaczac byc milym dla Bansai :obama:

Opublikowano

no szczególnie strzelanie z kapiszonów w Anal Wake do nawiedzonych kombajnów i sokowirówek w grze, której fabuła aż prosiła się aby gameplay oprzeć typowo na przygodówkowym survival horror było bardzo słit. :rotfl:

ta gra mogła być SH2 VII gen. to samo marnotrawstwo settingu co Bio Infinite.

Nawiedzone kombajny złe ale juz żelki, toster czy drewniane kufry sa mega super xD

Kompletnie nietrafiony argument. Jeśli ogrywam gatunek gierki w konwencji kreskówkowej baśni, naturalnym jest że obok zielonych goblinów pojawią się w niej "żelki", w platformówce karykaturalne stworki, a survival horrorze maszkary ze snu szaleńca rodem. Inny gatunek, inne podejście, Małym mistrzostwem był w tej kategorii SH Shattered Memories - gdzie ani razu

nie oddano nam do dyspozycji broni palnej, czy białej,

SS2 to bardziej rpg,a bioshock to strzelanka z modnym od poprzedniej generacji lekkim rozowojem postaci. Obie mają świetny setting i klimat przy czym oba różnią się mocno w tym aspekcie i ciężko mi wytypować zwycięzcę.

W pierwszej i drugiej cz. Bio rozwój postaci został zrobiony nieporównywalnie lepiej w stosunku do późniejszych tytułów. Max. liczba skill była dwukrotnie większa od zdobywanych slotów, przez co inny build używało się do ułatwienia sobie hakowania wieżyczek, oraz szyfrów, a inny do walki z silnymi przeciwnikami. W obecnych 'elementach rpg" cała zabawa polega na zasadzie kup skilla za xp i zdobywaj kolejne. Kompletnie zero kombinowania. [*]

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

ale weź w spoiler to z shattered momories, jest to lekki spoiler i na przykład ja przed ograniem nie chciałbym tego wiedzieć ;/

Opublikowano

Oho, chyba trzeba zaczac byc milym dla Bansai :obama:

0CRSj2t.png

Opublikowano

no i czytam temat o the order i widzę narzekania że przez pasy jest słaba widoczność podczas walki, szczególnie będąc za osłoną. A jak ja pisałem o tym półtora roku temu to HURR DURR MORDA XBOCIE SINEMATIK DOŚWIADCZENIE WIZJA TFURCÓW. A na gejonly dalej są asy co bronią tych proporcji.

Opublikowano

Pasy sa (pipi)owe, juz w evil within sie o tym przekonalem.

Opublikowano

Chyba ze to strzelanka na PSXa :reggie:

Opublikowano

Bylem dzis w Arkadii w Warszawie, Empik. Gry na PS3 i PS4 poupychane gdzie sie da w jakis malych kwadratowych półeczkach, walaja sie gdzie popadnie i wyglada to dosc kiepsko. Za to na gry od Xbox One i x360 Empik przygotowal piekny dlugi regał wzdluz jednej dlugiej sciany, wszystko na zielono, prawilnie posegregowane i az milo oko zawiesic.

Widze ze pracownicy empika to w wiekszosci boty, ustawiajac swoja konsole jak bożka, a takie PS4 rozyebane po kątach :(

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Bylem dzis w Arkadii w Warszawie, Empik. Gry na PS3 i PS4 poupychane gdzie sie da w jakis malych kwadratowych półeczkach, walaja sie gdzie popadnie i wyglada to dosc kiepsko. Za to na gry od Xbox One i x360 Empik przygotowal piekny dlugi regał wzdluz jednej dlugiej sciany, wszystko na zielono, prawilnie posegregowane i az milo oko zawiesic.

Widze ze pracownicy empika to w wiekszosci boty, ustawiajac swoja konsole jak bożka, a takie PS4 rozyebane po kątach :(

Przeciez to jest oplacone przez m$.

Opublikowano

Ze niby przyszedl przedstawiciel M$, dal w lape komu trzeba i powiedzial "Prosze gierki xbox tam ladnie rozlozyc, nawet regał dostaniecie, a te na PS4 porozrzucac jak gnój po polu" ?

Opublikowano

Ze niby przyszedl przedstawiciel M$, dal w lape komu trzeba i powiedzial "Prosze gierki xbox tam ladnie rozlozyc, nawet regał dostaniecie, a te na PS4 porozrzucac jak gnój po polu" ?

Nazywa sie to fachowo "bonus od ekspozycji, ale nie jest to "dawanie w lape" tylko jest rozliczane np. przez lepsza cene na sztuce gry, itp.

Malo tego, przyjezdza tzw. merchandiser i uklada te wszystkie gry, akcesoria i konsole przynajmniej raz w tygodniu.

Placi sie za metr, czyli jak masz polke to za metr polki + za standy (500 - 2000 zl w zaleznosci od miejsca/marketu/sklepu) + niestandardowe akcje (oklejenie filaru, bramek przy kasach, bilboardow przed sklepem, itp).

Generalnie na takie cos najwiecej kasy wpyerdala sony jesli chodzi o gry.

Z innych dzialow do samsung. Za kwartal placili 75k tam gdzie kiedys pracowalem.

Ogolnie jak cos lezy w chuyowym miejscu to znaczy, ze dystrybutor nie zaplacil.

To bylo lata temu, teraz pewnie placa wiecej.

Opublikowano

Normalnie, tak jak z tv w elektromarketach najładniejszy obraz w sensie najczystszy sygnał distają TV z firm ktora najlepiej bonusuje dany market ewentualnie których najwiecej zalega w magazynie,

Opublikowano

Nie radzę traktować empiku jesli chodzi o wyznacznik, oni nawet ps4 na premiere nie dostali a przypominam, że w avansach czy innych media expertach były. 

Przeciez to jest oplacone przez m$.

I przez to, że sony ma wywalone na empiki bo im zawsze z hajsem zwlekali. 

Opublikowano

Ilośc graczy która przeszła z PC na konsole dowodzi tylko temu ze wersja na konsole jest ta lepsza niz wersja na PC. Ale w temacie CW, temacie w którym skupiają sie rożne podrasy ludzkie jak geje, wegani czy blacharze masz pełne prawo myślec jak chcesz i pisac co chcesz.

Ale w czym jest lepsza? Grafika jest gorsza, bo to kolejna kopia gry z PC. Z opcji to mozesz chyba sobie wlaczyc "przelacz na 30fps w celu poprawienia plynnosci gry". Skille na padzie, nie rozsmieszaj mnie. Kiedy ja z Holgerem w Diablo 1 sie duelowalem w 1997 roku i bylem opisywany w  Magii i Mieczu, to juz wtedy ta gra miala wiecej skrotow klawiszowych na PC niz dwa pady kazdego console peasanta. Walisz takie same skille na tym padzie, jak kazdy inny console peasant grajacy w rts-y. Jestes takim samym typem gracza, jak fani od Cards Against Humanity, ktorzy kupili dodatek. A Diablo 3 na konsole to wlasnie porownanie do tego dodatku, z tym ze inni Bulshita po prostu zwracali, a ty bys wszystko rozmazal sobie na klacie, zeby tylko bronic swojego ukochanego kawalka plastiku. Skad sie biora tacy ludzie?

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.