Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No, no Velius strasznie mnie zdziwiło szczerze mówiąc to co napisałeś. Czyżby w końcu MS zaczął się troszkę bardziej starać w Polsce ? Fajnie, jakby proporcje sprzedaży konsol w naszym kraju były inne niż 1 do 20 dla ps4.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tylko piractwo moze uratowac xboxa w polsce :potter:

Opublikowano

Xbone by się sam uratował gdyby nie był chujowy.

powiedział człowiek, który na YT sam narzekał na niedziałające PSN i pada, który trzyma 5h  :reggie:

Opublikowano

Przeca nie twierdzę, że ps4 jest idealne, nie dorabiaj sobie teorii kolego.

Opublikowano

152268-sensible-chuckle-gif-imgur-tum-TL

Opublikowano

PS4 ma lepszy interfejs i mocniejsze bebechy (lepsze multiplatformy), a xone lepsze exy i pada. Z tego wynika, że rzeczywiście dla januszy co grają w fifę, coda i asasyna przez cały rok i w nic innego plejak jest lepszy :(

Opublikowano

JJeday, nie ma co dyskutować, PS4 jest sprzętem dla bogaczy. Droższy online, od razu drugi pad z konsolą(a najlepiej mieć 4 jak chcesz z kumplem pograć dłużej niż 4h), żeby można było żonglować zamiast siedzieć na kablu, co roku nowego trzeba kupić, bo stary zajechany, konsole w serwisie leżą miesiąc, więc zapasową ps4 też warto mieć, gry tracą w weekend połowę wartości, więc nie opłaca się nawet sprzedawać, eksy po 259zł w sklepie i 279zł cyfrowo. Dobrobyt Panie, po prostu dobrobyt.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

lubisz to sie bawisz :kaz:

Opublikowano

W temacie o the order 1886 juz pisza ze zayebista gra, lepsza od infamous, the last of us, driveclub, killzone itp itd.

:dafuq:

Opublikowano

PS4 ma lepszy interfejs i mocniejsze bebechy (lepsze multiplatformy), a xone lepsze exy i pada. Z tego wynika, że rzeczywiście dla januszy co grają w fifę, coda i asasyna przez cały rok i w nic innego plejak jest lepszy :(

Zaprzeczasz sam sobie. Z jednej strony bardzo slusznie piszesz, ze Xbąk ma lepszego pada, a potem nagle ni z gruchy ni z pietruchy walisz, ze PS4 jest lepszy dla tych co graja w CoD-a...Bessensu... :reggie:

Opublikowano

Pad od PS4 to (pipi) obesrane. Smieszna historia z zycia, brat cioteczny żony jest wojskowym i byl zlot rodzinny. Nawalil sie wódą jak malo kto, do kazdego chcial startowac i z niego gracz zaden. Ale po pijaku dowiedzialem sie ze ma PS4 i nagle zaczal mowic ze ten pad to takie (pipi), ze jakby dopadl tego kto to robi to by rozstrzelal na miejscu bo scierwo trzeba likwidowac... xD

Opublikowano

Ale być lepszą grą niż najnowszy killzone to naprawdę nie jest trudne zadanie Velius.

Opublikowano

chlopaki, slyszeliscie że podobno DLC do crapdera 1886 ma byc w formacie .avi?

Opublikowano

Pierwszy trailer ow DLC pojawi sie zaraz po informacji ze Order zgarnal Oscara.

Opublikowano

chlopaki, slyszeliscie że podobno DLC do crapdera 1886 ma byc w formacie .avi?

Nie, ale zmienne warunki pogodowe w The Do Not Order 1886 to by było coś!
Opublikowano

No ale Yeti pisał że najlepsza grafika i nawet filmik nagrał jak oglądał widoczki. No nie wiem, nie wiem, chyba nie grał w Feza.

Opublikowano

To Uncharted 4 nastepne do odstrzalu, nawet nie nakrecajcie grze statusu ultra wyczekiwanej, bo potem bedzie taka sytuacja jak teraz z the order - czekali na gre pare ladnych miesiecy, a teraz kolejnych pare poczekaja az gra bedzie smigac na allegro za 100 (tak wlasnie prezentuje sie lwia czesc postow posiadaczy "najleszej" kąsoli na swiecie). A, i nie ludzcie sie ze wyjdzie w tym roku (bo sa i tacy kowboje). 

Opublikowano

u4 to bedzie najlepsza czesc serii i minimum 85% na metacritic, bogowie nie zawioda

Opublikowano

tylko 85% ? Bardzo bezpiecznie podchodzisz do dzieła "bogów" :kaz:

Edytowane przez asax

Opublikowano

uncharted musi wyciągnąć 90, inaczej porażka

naughty dog to jednak top notch, nie to co remedy

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Ja już się nie nastawiam na żadne 80 czy 90 dla niczego. Na pewno nigdy żadnego proerdera nie złożę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.