Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

tak sobie przegladam galerie obrazkow na neogaf - boshe jak to dobrze wyglada, nieskompresowane bmp robi robote ,a nie te tragiczne jpg wazace 100kb na ps4 - mictrosoft znowu robi cos porzadnie, a sony zrobilo na szybko

Opublikowano

klapy graja w grafike, nintendofagi w dobre gry, boty w nic

Opublikowano

boty graja na nerwach

Opublikowano

Bloodborne pozamiata wszystko.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Twój pierwszy post w CW, Maus i z miejsca piszesz to co ważne. Ładnie.

Opublikowano

Twój pierwszy post w CW, Maus i z miejsca piszesz to co ważne. Ładnie.

Wczoraj pisał posty prawdy o Diablo 3 na konsolach miażdząc podczłowieka zmywaka.

Opublikowano

tak sobie przegladam galerie obrazkow na neogaf - boshe jak to dobrze wyglada, nieskompresowane bmp robi robote ,a nie te tragiczne jpg wazace 100kb na ps4 - mictrosoft znowu robi cos porzadnie, a sony zrobilo na szybko

MS porządna firma  :reggie:

Opublikowano

scierwo jakich malo na swiecie ale przynajmniej sie staraja bo zauwazyli ze ps4 im ucieka

Opublikowano

WKP vs CW.

W koncu cos sensownego w temacie, prawdziwe bify a nie jakies wklejanie zdjec miliona tych samych samochodow i pedalow w rurkach co 15min.

Opublikowano
Opublikowano

tylko 85% ? Bardzo bezpiecznie podchodzisz do dzieła "bogów" :kaz:

Ja sie boje o ND :(

Zawsze byli swiadomi zjawiska zwanego zmeczeniem materialu, a teraz?

Remastery, Uncharted 4...

Obawiam sie ze bogowie moga byc juz niedlugo upadli :/

Opublikowano

Z tematu o zamówieniu 1886 można się dowiedzieć, że na takie gry jest zapotrzebowanie  :cool:

Opublikowano

A potem bluzagaja zniesmaczeni na raki branzy :pawel:

Opublikowano

Gdyby gra była faktycznie na 15h to moze i by uszło , zwłaszcza z normalnym zakończeniem a nie cliffhangerem jak w serialu.

Opublikowano

nie wiem czy ktokolwiek by 15h z ta gra wytrzymal...

(no moze tylko Blantman i Aem)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Najgorsze wśród klapów-fanboyów jest to, że wychodzą z założenia - na bez rybiu i rak branży ryba.

Opublikowano
:dynia: na bezrybiu i rak ryba
Opublikowano

Knack to najlepsza platformówka od lat a DriveClub to najlepszy półarcade od czasów PGR. Weź się asax ogarnij. 

Opublikowano

szuja sam poza cw co chwile gada ze driveclub mu sie podoba, kazdy podkresla ze po patchach jest super, dwoch redaktorow psxe dalo jej tytul gry roku, wielu wybralo jako racer roku (wiecej nawet wybralo dc niz h2) no ale wiadomo, ze dalej beka musi byc bo nagle zapomina sie o wszystkim co gra dostala pozniej i pamieta sie tylko stan na dzien premiery, ktory uzasadnienie odzwierciedla srednia na mc

Opublikowano

szuja sam poza cw co chwile gada ze driveclub mu sie podoba, kazdy podkresla ze po patchach jest super, dwoch redaktorow psxe dalo jej tytul gry roku, wielu wybralo jako racer roku (wiecej nawet wybralo dc niz h2) no ale wiadomo, ze dalej beka musi byc bo nagle zapomina sie o wszystkim co gra dostala pozniej i pamieta sie tylko stan na dzien premiery, ktory uzasadnienie odzwierciedla srednia na mc

obama-cnn-dance.gif

Ficek mam dla ciebie liczby w totka : 54, 73. 80, 71, 65 

Opublikowano

szuja sam poza cw co chwile gada ze driveclub mu sie podoba, kazdy podkresla ze po patchach jest super, dwoch redaktorow psxe dalo jej tytul gry roku, wielu wybralo jako racer roku (wiecej nawet wybralo dc niz h2)

Serio ? To juz wiem czemu nie kupuje tego pisemka xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.