Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przecież nic innego w tym miesiącu nie wyszło oprócz czerstwego Evolve więc to normalne, że się sprzedało dobrze.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Raczej zmierzch MC w oczach Mendrka, ktory jako jedyny traktowal je powaznie

Nie licząc wydawców, którzy od średniej na MC-u uzależniali pensje developerów, prawda?

Opublikowano

za kilka dni DBX Xenoverse od dimps <3333333333333333

Jak dobrze pojdzie juz w srode nocka zarwana :banderas:

Opublikowano

A ten nowy DB dobry chociaż? Czy góvno jak wszystkie te odsłony wychodzące na PS3/X360?

Daliby Tenkaichi 4 i więcej do szczęścia by mi nie trzeba było jeśli chodzi o smocze kule.

Opublikowano

Patrząc na to, co ostatnio się dzieje w branży, po ograniu Ryse zacząłem wczoraj grać w W: The New Order i czuję, że złapałem Boga za nogi i doświadczam mesjasza gamingu.

:frog: :frog: :frog: :frog: :frog:

Opublikowano

No Xenoverse wygląda ładnie, a możliwość stworzenia swojego bohatera w świecie DB , to chyba każdego marzenie za szczyla i rtl 7.

Tykko boję się o system walki, co oglądam twitche z tą grą, to ludki jednym jamimś atakiem grają...

Opublikowano

Nie wiem jak można kupić benchmark graficzny za 250 złotych  :bad: 
Toż to jest 1/4 ceny Wii U które są na prawde warte pieniędzy exclusivy.

To już KZ3 był z perspektywy czasu można powiedzieć że jest lepsze od Ordera  :reggie:  a KZ3 miało nie tylko że multi ( co prawda gorsze od KZ2 ale nie przeszkadzało to w przegraniu kilkudziesięciu godzin ) to jeszcze dłuższą kampanię z mniejszą ilością QTE.

Opublikowano

Całe szczęście, że za wymianę gry(Metro Redux, które przeszedłem i więcej bym nie ruszył) na Ryse dałem tylko 20zł.

:obama:

Opublikowano

Niedawno sie zapierales, ze nie grywasz w takie raki branzy, ale rozumiem, jak malo wydamy, badz pozyczymy to jest okej ?  :facepalmz:

Edytowane przez easye

Opublikowano

To co napisałeś Humulin przecież prawdopodobnie się potwierdzi. Z gier AAA, które prezentują całkiem niezły poziom (ponad 80% na metacritic) na ps4 w tym roku wyjdzie Bloodborne i U4 no i jeszcze od biedy można dodać Ratcheta podczas, gdy na xone będą takie megatony, jak Quantum Break, Tomb Raider, Forza 6, Halo 5 i bardzo możliwe, że oprócz tego jeszcze kolekcja Girsów.

Fakt jest taki, że MS skiepścił sprawę z rozłożeniem tych gier, bo wszystko wyjdzie pod koniec roku, ale ostatecznie tak, jak w 2013 i 2014 roku xone miał najlepsze exy tak samo będzie i w 2015 :)

W ogóle strasznie mnie cieszy, że co bardziej ogarnięte klapki zaczynają dostrzegać, że z tym ps4 coś jest nie tak, a jak ktoś nadal tego nie widzi to polecam jeszcze raz przeczytać słynny post Mazzeo :)

Jestem też niesamowicie ciekaw tegorocznego E3. Myślę, że MS wskrzesi parę starych marek i parę nowych IP zapowie/pokaże (Scalebound :) ). Może i Sony w końcu pokaże gameplaye z jakiś niezapowiedzianych exów, ale pewnie tradycyjnie bez żadnych dat premier, a potem będzie czekanko 3 lata xD

Edytowane przez JJeday

Opublikowano

To co napisałeś Humulin przecież prawdopodobnie się potwierdzi. Z gier AAA, które prezentują całkiem niezły poziom (ponad 80% na metacritic) na ps4 w tym roku wyjdzie Bloodborne i U4 no i jeszcze od biedy można dodać Ratcheta podczas, gdy na xone będą takie megatony, jak Quantum Break, Tomb Raider, Forza 6, Halo 5 i bardzo możliwe, że oprócz tego jeszcze kolekcja Girsów.

Fakt jest taki, że MS skiepścił sprawę z rozłożeniem tych gier, bo wszystko wyjdzie pod koniec roku, ale ostatecznie tak, jak w 2013 i 2014 roku xone miał najlepsze exy tak samo będzie i w 2015 :)

W ogóle strasznie mnie cieszy, że co bardziej ogarnięte klapki zaczynają dostrzegać, że z tym ps4 coś jest nie tak, a jak ktoś nadal tego nie widzi to polecam jeszcze raz przeczytać słynny post Mazzeo :)

rgp.gif

lkrwtf.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Persona 5 spokojnie będzie miała 90%

Opublikowano

Extra nawet z gifami ma problem.  :kaz:

Opublikowano

A no masz rację Szujo Bartoszu (xD), mnie japońskie gierki nie kręcą, ale staram się przekonać do nich :) Dlatego też zapomniałem o Personie.

Czy mógłbyś mi wytłumaczyć pomywaczu zza granicy skąd to zdziwienie ? :P Może jakieś argumenty co ?

PS. Czy wy czasami nie jesteście znudzeni zabawą w CW i nie chcecie normalnie podyskutować ?

Edytowane przez JJeday

Opublikowano

Halo nie dobije do 90 jestem tego pewien bo ta seria została zabita przez 343. Forza musiałaby wywrócić do góry nogami to co zrobili wczesniej, dodać dużo ficzerów tj zmienna pogoda, cykl dnia i nocy etc, Tomb Raider crossgenowy to max będzie 85%, Girsy w 2016 może i tak będzie kaplica z tą nową odsłoną. Quantum Break coś czuje wtopę przez zbyt duże ambicje Remedy i przerost formy na trescią. 

Opublikowano

PS. Czy wy czasami nie jesteście znudzeni zabawą w CW i nie chcecie normalnie podyskutować ?

do dyskusji jest inny temat

Opublikowano

JJeday, Szuja właśnie całkiem sensownie Ci odpisał, nie ma co dodać, chociaż może dodałbym że nie wierze w QB w 2015 roku.

Opublikowano

No tak, wszystko ch.uj xD

Jak w Forzie nie dodadza cyklu dnia i nocy oraz zmiennych warunkow atmosferycznych to wysmieje ta serie.

Beta Halo 5 juz jest na ponad 90% i jak pelna wersja bedzie miala mniej to sie BARDZO zdziwie.

Quantum Break niewiadoma, ale mniej niz 80% jest niemozliwe.

Tomb Raider poprzedni był bardzo fajny, wiele osób stawia go na równi z U2, grą od bogów klapków, czemu wiec nowa czesc miala by zawiesc ? ;p Z tego co wiem to wersje na x360 robi oddzielne studio.

Opublikowano

Halo i Forza i Tomb 85% minimum QB 80% minimum, najbardziej boje się nowego Fable.....

Opublikowano

Fable gó.wno obesrane skończyło się na częsci pierwszej. 

Opublikowano

w fable ponoć ma być crossplay pomiędzy pc i xbone, pewnie na pc lepsza grafika wiec pc > xbone

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Niedawno sie zapierales, ze nie grywasz w takie raki branzy, ale rozumiem, jak malo wydamy, badz pozyczymy to jest okej ? :facepalmz:

Granie w takie raki, to jedno, ale bronienie ich to drugie. Czy widzisz gdzieś, żebym spuszczał się nad jakością Ryse lub w jakikolwiek sposób bronił tej gry? No właśnie.

Jest różnica między świadomym podejściem do tego typu gry, a bieganiem do sklepu celem wydania na nią 250 zł, by po szybkim przejściu zorientować się, jak perfidnie zostało się wyruchanym.

Opublikowano

To jeszcze ktoś czeka na Fable? Pierwsza część była ok ale potem to już tylko gorzej.

Opublikowano

Dwójka była spoko, ale trójka, o ja pie,rdole. Pod koniec już zastanawiałem się po co ja w to gram.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.