Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To co napisałeś Humulin przecież prawdopodobnie się potwierdzi. Z gier AAA, które prezentują całkiem niezły poziom (ponad 80% na metacritic) na ps4 w tym roku wyjdzie Bloodborne i U4 no i jeszcze od biedy można dodać Ratcheta podczas, gdy na xone będą takie megatony, jak Quantum Break, Tomb Raider, Forza 6, Halo 5 i bardzo możliwe, że oprócz tego jeszcze kolekcja Girsów.

Fakt jest taki, że MS skiepścił sprawę z rozłożeniem tych gier, bo wszystko wyjdzie pod koniec roku, ale ostatecznie tak, jak w 2013 i 2014 roku xone miał najlepsze exy tak samo będzie i w 2015 :)

QB przecież przełożą na I kw. 2016.kazemota_zps8435bcf9.png

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak przełożą to wszyscy się razem pośmiejemy. Na chwilę obecną jest reklamowany, jako gra, która ma wyjść w 2015 roku. A jak tam driveclub ps plus edition ? ;D

Ooo i kompletnie o Fable zapomniałem, ale wątpię, żeby to dobre było :P

Opublikowano

Umówmy się każdy był ciekawy next genowej grafiki więc sprawdzenie Ryse czy The Order to nic złego, nie wiem czego tak się czepiliscie. 

Opublikowano

Trójka Fable to było jawne plucie w twarz fanom. Nigdy nie była to jakaś mega seria ale jedyneczka miała ciekawy design i fajny klimacik i za to ją zapamiętałem. Ale trójka ?Gdyby nie fakt,że teraz ktoś wspomniał o tej serii to bym całkowicie zapomniał o tym crapie.

Opublikowano

W trójce fajne było jedynie intro. Po nim grę można było wyłączyć. Dwójka mimo błędów jednak na kilka ładnych wieczorów przyciągnęła mnie do ekranu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ej mazzeo może świętować, figaro dostał perm-bana :pawel:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

za co?

Opublikowano

Jednego sebastiana mniej.

:obama:

Opublikowano

ejjj to zbanujcie w zamian chocby mroka albo daddiego

Opublikowano

Za niewinność. 

Opublikowano

Dobra jednak nie perma, ale do końca marca siedzi za kratami 

Opublikowano

Za co? xD

Dobra jednak nie perma, ale do końca marca siedzi za kratami 

Lutego?

Opublikowano

Za bycie niemiłym.

Opublikowano

Musiał pójść soczysty szpagat. Square, za co?

Opublikowano

jasno Bluber napisal

Z ciemawych newsow nowy Mortal kombat bez oplat za rozgrywki sieciowe na obu konsolach, bardzo ciekawy incydent

Opublikowano

Musiał pójść soczysty szpagat. Square, za co?

Figaro napisał mi coś takiego

no bo ktoś napisał w temacie o ps4, że narzeka na polske i ceny

to ja żartem i polskim memem odpisałem, że jak się nie podoba to (pipi)j

a potem pare pustych linijek i uśmieszek, ale oczywiście square uznał to za obrażanie, a nie żart

i za kratki, ZOMO 

Opublikowano

Kwadrat w formie, a mógł zabić.

Opublikowano

Poczucie humoru Figaro [*]

Opublikowano

Figaro gardze mocno ale moze jakas wymiana za Lemonke albo Mroku?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ej figaro to może chcesz jednak te passy do neogafa xD?

Opublikowano

Kwadrat w formie, a mógł zabić.

A mogl, gdyby mu dal +1 to bylby perm :reggie:

Zasady sa jasne, poza betoniarnia, wkp czy hp unikamy takich "zartow", w dodatku typ to potraktowal na serio i swoje mu tez wygarnal wiec spina byla gotowa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.