Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bansai jaki służbista :obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Weź mu odejmij ze dwa warny, a nie.

Opublikowano

Co tu się odpierdala :obama:

Opublikowano

Weź mu odejmij ze dwa warny, a nie.

to dopiszemy tobie, statsy muszą się zgadzać.

a blok i tak zostanie :Coolface:

Opublikowano

Bansai [*].

Opublikowano

PlayStation Europe boss can't guarantee free DriveClub will ever happen

Opublikowano

Pełne usta dzień jak co dzień.

Opublikowano

Bansai jakie Hitler Jugen :obama:

Opublikowano

:dog:

Opublikowano

To już oficjalne po E3 klapy dobite  :obama:

Opublikowano

Ale w koncu marzec czy luty? I czytac moze? Bo jak moze to zadna kara.

Opublikowano

To już oficjalne po E3 klapy dobite  :obama:

Pierwszy gwóźdź do trumny zapewne zostanie przybity już w marcu na PAXie. :oh_you:

Natomiast E3 będzie wielkim handsanimated.gif party dla Sony

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A teraz grzecznie przepraszać i ustawiać się w kolejce, od premiery pisze ze widząc jak działaja serwo tejbgry nie ma szans na edycję w plusie. Powtórzę znowu to co pisze od października - sony przeprosi i da knacka lub shadow fall w zamian

Opublikowano

Bansai [*]

A taki był dobry user, to dali mu władze do ręki i jak się zmienił.

[*]

Opublikowano

No Bansai chciał mnie zbanować bo go zabijałem w gta [*]

Opublikowano

sony przeprosi i da knacka lub shadow fall w zamian

To tak jakby ktoś mnie przepraszał i jednocześnie pluł w twarz

Opublikowano

Chwila, to driveclub jeszcze nie trafił od awarii do ludzi co kupili go w abonamencie ps+?

Opublikowano

sony przeprosi i da knacka lub shadow fall w zamian

To tak jakby ktoś mnie przepraszał i jednocześnie pluł w twarz
Klapki od lat przyzwyczajone do tego i jeszcze proszą o dokładkę xD

Chwila, to driveclub jeszcze nie trafił od awarii do ludzi co kupili go w abonamencie ps+?

Nie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

32 minuty ze skasowanego projektu Legacy of Kain :

:fsg: w sensie Soul Reaver i nawet Legacy of Kain Defiance to były bardzo dobre gierki. 

dla posiadaczy ps+ jest dostępna wersja za jedyne 169zł + cena season passa i te kuhwy z sony już sobie nawet zaplanowały od razu strategie na płatne DLC a klapeczki wylizywały zadowolone rodzynki z du.py kaza, który srał im na twarz 

15188270161_f631d9a95b_z.jpg

żałosne

Opublikowano

Coś pomieszałeś. Ci co kupili mogą od początku grać (przez spory okres czasu były problemy z online). Darmowa wersja PS+ (20% zawartości premierowej wersji) jeszcze się nie pojawiła.

Opublikowano

w sumie jak miałbym się zdecydowac co było największą porażką sony od premiery ps4 to bym sie kur.wa nie potrafił zdecydowac

czy byłoby  to wydanie pierwszego poważnego tytułu (bloodborn) 2 lata po premierze sprzętu, a wcześniej tylko jakieś śmieszne gunwa obesrane, ewentualnie gunwa obesrane grywalne dopiero po patchu wydanym po ponad pół roku od premiery gry której mimo obietnic nie dadzą do plusa bo by serwery gry legły i już więcej nie wstały, czy filmy za 259zł, czy może biodegradowalny 6h pad ulegający w przeciągu kilku miesięcy samozniszczeniu w imię ekologi

NO KURCZE NIE WIEM

Edytowane przez maciucha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.