Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sony niestety jest ogromną porażką od czasów wydania ps3 i jest to cień firmy, która kiedyś rządziła i dzieliła wszędzie.Tylko te lepsze multiplatformy ich ratują w tej generacji (no i czasy instalacji gierek hehe). Apropo tych gier za 259zl - dominacja totalna w polsce jest tej konsoli to sobie mogą pozwolić dymać graczy bez mydła. Poprzednia generacja gierki od MS w polsce na premierę? Za takiego Gears of War 3 dałem 169 a za Halo 4 119pln, teraz na bonera tez gierki tanio wyprzedają bo jednak sytuacja ciulowa, a sony jak takie żydki, mamy 1080p i ch.uj wam w dupy. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

gdzieś ty kupował na premiere Halo 4 za 119zł?:

Opublikowano

gdzieś ty kupował na premiere Halo 4 za 119zł?:

Nie na premiere dosłownie, ale 2 tygodnie pózniej mieli na ultimie.pl za tyle

Opublikowano

119 to nie wiem gdzie dorwales, ale exy normalnie po 169zl staly, swietna cena swietne gierki.

Opublikowano

no wkur.wiło mnie szczerze powiem to jak sony sobie bezczelnie leci w kulki

gierki w sklepie po 259zł, plus zauważalnie droższy i gorszy od golda

sprzęt sie ku.rwa sypie w oczach i trzeba kupowac jakieś rumuńskie gadżety żeby to sie kupy jakoś trzymało

bloodborn to dla mnie żaden deal-breaker, bo nie lubie takich gier (soulsy nie tknięte w ogóle), w uncharted skończyłem grac na 2 częsci (trójki do dziś nie kupiłem)

no i nie powiem nawet jak frajerskie było to co zrobili z The Last Guardian, m.in. dla tej gry kupiłem PS3, no a jak to się skończyło to każdy doskonale wie

bida panie w ch.uj

Opublikowano

Dobra znalazłem 

Tylko dzisiaj w ultimie jest promocja na Halo 4 - 139zł

139zł no ale pal licho 20zł w tę czy drugą strone
Opublikowano

Spytałem się na fejsie jednego z portali kiedy będę miał okazję pośmiać się z recenzji The Order. Zaraz otrzymałem odpowiedź od jakiegoś szczawia:

Jak patrzyłem na wrażenia ludzi to sporo tych, co grało jest zadowolonych. Najwięcej hejtuja Ci, którzy widzieli grę co najwyżej na YT.

Oczywiście na tapecie profilu - The Order XD

Ale to nic. Jego profil okazał się prawdziwą kopalnią beki:

Ma Kinecta, ale poza tym ma mniejszą moc obliczeniową, jest droższy, nie ma PS+, które jest mega, jest duży, potrzebuje zasilacza jak laptop, musisz płacić Live, aby grac online -porównanie XBO do PS4

Tylko że Ps ma wszystkie gry (poza tymi na Kinecta) co xbox +eksluzywne

Ale daje wiecej fajnych rzeczy (w ogóle jakieś daje poza grą online) niż X Live

No to w tym wypadku sa na równi, ale i tak ps wygrywa choćby tym, ze jest tańszy, ma więcej gier, które są też tańsze oraz PS ma większy twardy dysk

:dynia:

Opublikowano

Xbox nie ma PlayStation Plus, a na PS4 nie trzeba płacić za Live żeby pograć online. Szach-mat boty :kaz:

Lepiej bym tego nie podsumował XD

Opublikowano

(...) nie ma PS+ (...) musisz płacić Live, aby grac online

:dynia:

Z takimi argumentami nie wygrasz :yao:

Opublikowano

To akurat chyba było o X360/PS3, ale na to samo wychodzi bo wcześniej pisał, że PS+ jest fajny bo daje gierki i rabaty, a Gold nie  :yao:

PS. Chyba raka dostałem  :sorcerer:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wyśmiewanie komentarzy na fb jest trochę jak wyśmiewanie się z niepełnosprawnych. Czyli można uśmiechnąć się pod nosem, ale jednak nie przystoi śmiać się publicznie

Opublikowano

To akurat chyba było o X360/PS3, ale na to samo wychodzi bo wcześniej pisał, że PS+ jest fajny bo daje gierki i rabaty, a Gold nie  :yao:

PS. Chyba raka dostałem  :sorcerer:

Jestes pewien? Na koncu tego zdania napisal przeciez "porownanie XBO do PS4"

Opublikowano

Wyśmiewanie komentarzy na fb jest trochę jak wyśmiewanie się z niepełnosprawnych. Czyli można uśmiechnąć się pod nosem, ale jednak nie przystoi śmiać się publicznie

Na publicznym profilu wszystkie wypowiedzi są publiczne. Nie podaję przecież nikogo z imienia i nazwiska. Mało tego, ten temat jest mniej dostępny niż jego profil na fejsie, do którego nieograniczony dostęp ma kilkaset mln ludzi.

Zresztą ciekaw jestem czy się nigdy nie nabijałeś jak ktoś głupoty na fejsie pisał.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Racja, uzylem zlego slowa. Chodzili mi o ta, ze nie ma sensu cytowac w CW planktonu umyslowego. CW to jednak za wysokie progi :mendrek: :Coolface:

Opublikowano

Dobra znalazłem 

przy takiej skali piractwa nie dziwie sie ze walczyli obnizkami zeby chociaz ktos te gry kupowal

Opublikowano

Chwila, to driveclub jeszcze nie trafił od awarii do ludzi co kupili go w abonamencie ps+?

Coś pomieszałeś. Ci co kupili mogą od początku grać (przez spory okres czasu były problemy z online). Darmowa wersja PS+ (20% zawartości premierowej wersji) jeszcze się nie pojawiła.

o lol to nie mogą wykastrowac gierki? pokrętna logika.

jak sony nie zrzuci kilku megaton w postaci exów to nie widze sensu w kupieniu tego sprzętu dla siebie ponownie, miałem na premiere, ograłem najwazniejsze exy, a teraz poza silent hills no i może ucharted nie ma nic dla mnie na horyzoncie. polityka sony to dramat, jak mozna tak z dominacji obracać wszystko w balasy.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Chodzi o serwery (oficjalnie) albo o to, że można drugi raz golić tych, co przedłużali PS+ między innymi z myślą o DC (tak było) :P

Dobra znalazłem 

przy takiej skali piractwa nie dziwie sie ze walczyli obnizkami zeby chociaz ktos te gry kupowal

Wiesz, mało kogo obchodziło jakie były tego motywy. Fakt był taki, że MS obniżał ceny sugerowane, a Sony dowaliło pod koniec jeszcze podwyżkę.

Opublikowano
  • Autor

32 minuty ze skasowanego projektu Legacy of Kain :

Jaka (pipi)nia.

Chociaz az dziw, ze skasowali. Wyglada na dosc pozna alfe.

Opublikowano

Opublikowano

Co by nie mówic ceny exów na klocka szczególnie pod koniec generacji były naprawdę spoko. W tej generacji też w sumie nie ma lipy, a coś czuję że będzie jeszcze lepiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.