Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wyśmiewanie komentarzy na fb jest trochę jak wyśmiewanie się z niepełnosprawnych. Czyli można uśmiechnąć się pod nosem, ale jednak nie przystoi śmiać się publicznie

ale te komenty niedorozwojów bardzo mocno przyczyniają się do ogólnego wizerunku sprzętu. ktoś coś powie piąte przez dziesiąte i ludzie nadal myślą że ps4 ma darmowe multi a na xbonie wsyzstko jest 720p.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zdecydowanie tak.

Opublikowano

no wkur.wiło mnie szczerze powiem to jak sony sobie bezczelnie leci w kulki

gierki w sklepie po 259zł, plus zauważalnie droższy i gorszy od golda

sprzęt sie ku.rwa sypie w oczach i trzeba kupowac jakieś rumuńskie gadżety żeby to sie kupy jakoś trzymało

bloodborn to dla mnie żaden deal-breaker, bo nie lubie takich gier (soulsy nie tknięte w ogóle), w uncharted skończyłem grac na 2 częsci (trójki do dziś nie kupiłem)

no i nie powiem nawet jak frajerskie było to co zrobili z The Last Guardian, m.in. dla tej gry kupiłem PS3, no a jak to się skończyło to każdy doskonale wie

bida panie w ch.uj

jakość wykonania tej konsoli to dla mnie jakieś nieporozumienie, jak się suszarka załączy to nic tylko modlić się, żeby się nie rozleciało i nie trzeba było wysyłać do tego ich serwisu opłacanego za pisiony groszy. pad? Od nowości r1 jakiś źle spasowany, odstający bardziej niż l1. Zdjąłem i założyłem, bo może źle złożony - nie, dalej koślawy. trzeszczący prawy trigger też included. jeszcze jakby dali możliwość używania zamienników, ale nie. jeśli tak wygląda premierowa konsola (czyt. jak chińskie guvno z bazaru) to jak będzie wyglądać wersja slim?

pierwsza aktualizacja - 250mb, szacowany czas 3h. wróciłem z konsolą do domu i zamiast się nacieszyć, poszedłem spać, bo późno było. xD

jest dokładnie tak jak bluber pisze. mamy 1080p i chuy wam w buzie. dlaczego sony było przeciwne cyfrowej dystrybucji w tej generacji? odpowiedź znajduje się akapit wyżej.

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

Przecież to dla dobra graczy, bo SONY troszczy się o swoich klientów.

Opublikowano

grafika okazała sie nieomylna w The Order tak jak nam obiecano, ale kilka elementów gry (aby nie pisać, że bardzo dużo) nie było do końca ok

nasze kochane botki przewidziały sporo aspektów związanych z tym tytułem

QTE, szybki spadek ceny, czas przejścia

wiec zapytajmy jeszcze raz, drogie botki Bloodborne goty czy nie jesteście pewni?

Bansai Ty również jesteś mile widziany

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Pierwsza dobra gra na PS4.

Opublikowano

A jakie było spuszczanie się w gacie po tym, jak Sony pokazało prześmiewczy materiał o pożyczaniu gierki koledze w 2013, że Sony takie dobre, że Sony nie dyma jak M$. A SONY od dwóch lat ładuje swoim fanom coraz głębiej, ku ich uciesze zresztą.

branża [']

Opublikowano

Przy BB chyba? pomaga Sony Japan, wiec lekkie powody do obaw mimo wszystko mozna miec.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

ktoś grał w Ordera na starszych/ pierwszych rewi.zjach?
głośno chodzi?

u mnie na 4B ciszej niż w AC Unity

A CZY NA MOIM GEFORS 3 PUJDZIE
Opublikowano

A jakie było spuszczanie się w gacie po tym, jak Sony pokazało prześmiewczy materiał o pożyczaniu gierki koledze w 2013, że Sony takie dobre, że Sony nie dyma jak M$. A SONY od dwóch lat ładuje swoim fanom coraz głębiej, ku ich uciesze zresztą.

branża [']

Może The Order jest kolejnym krokiem naprzód w tej polityce Sony? Sony robi krótkie gry z zerowym replaybility aby napędzać rynek wtórny i zacieśniać więzy szlachetnej krwi między baronami 

keanue-reeves-mind-blown.jpg

Opublikowano

Generalnie jak będzie średnia poniżej 80, a nawet 85 to będzie słabizna. PS4 potrzebuje masakratora w końcu. 

W sumie znowu mam przesyt soulsami ostatnio, ale bardzo chciałbym aby BB zmiotło i raczej się na to zanosi. :)

Opublikowano

xD

eWaqnpE.gif

Panowie rozumiem beke z Ordera ale jakies insynuacje w strone BB? Bardzo nieladnie :wujaszek:

Opublikowano

Przy BB chyba? pomaga Sony Japan, wiec lekkie powody do obaw mimo wszystko mozna miec.

DOo4eML.jpg

Opublikowano

http://forums.cdprojektred.com/threads/22362-Wied%C5%BAmin-3-Dyskusja-na-temat-wymaga%C5%84-sprz%C4%99towych/page482

Czytajcie strony 481 i 482 z tego tematu. Co za luje. Cały czas próbują zaklinać rzeczywistość i nie biorą pod uwagę opinii choćby Eurogamera, który to miał styczność z wszystkimi wersjami wiedźmina 3, tylko opinie wafli z CDA, którzy napalili się jak szczerbaci na suchary i nie oglądali nic poza  PC Master Race Version.

Ten troling tutaj to zwykłe heheszki w porównaniu z tym co dzieje się na tamtym forum po sławnej prezentacji wszystkich wersji gry i publikacji wymagań.

:banderas::fsg:

Opublikowano

Czemu każesz nam tam wchodzić i dostawać raka przez tych blacharzy? :frog:

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo ze blacharze to śmieszna podrasa ludzka.

Beka bedzie po premierze.

Opublikowano

Beka z blacharzy jest od zawsze. :reggie:

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo ze blacharze to śmieszna podrasa ludzka.

Beka bedzie po premierze.

ex4ct jak tam, przygotowane 50 euro, żeby wymienić the order na bloodborne?

Opublikowano

The Order 18:86 zl,  brakuje panu 200 do wymiany.

Opublikowano

Blacharze? Nigdy nie szanowałem.

Opublikowano

Sony nie może zagwarantować, że Driveclub PS Plus Edition kiedykolwiek zadebiutuje

Możliwe, że gra nigdy nie zadebiutuje.

Dziennikarz brytyjskiego Metro zapytał Jima Ryana o Driveclub z PlayStation Plus. Na nasze nieszczęście, przedstawiciel Sony wyraźnie zakomunikował, że gra w tej edycji może nigdy nie zadebiutować. Sony wciąż bada sprawę:

„Wciąż badamy sprawę. Nie mogę nic powiedzieć na tym etapie.”

Jest to na pewno dość zaskakująca sytuacja, ponieważ od miesięcy otrzymujemy małe sygnały, według których produkcja trafi na rynek.

W zeszłym roku w sprawie projektu wypowiedział się sam Shuhei Yoshida, który zapowiedział wstrzymanie publikacji gry, ale jednocześnie poinformował, że tytuł trafi na rynek, gdy autorzy uporają się z problemami.

Kilka tygodniu temu przedstawiciele Evolution Studios poinformowali, że wciąż przygotowują serwery i infrastrukturę sieciową dla Driveclub PlayStation Plus Edition.

Warto na zakończenie wspomnieć, że ta specjalna wersja miała zawierać 1 lokację, a w tym 5 torów, 11 tras oraz 10 samochodów.  

http://www.ppe.pl/news-34084-sony_nie_moze_zagwarantowac__ze_driveclub_ps_plus_edition_kiedykolwiek_zadebiutuje.html

Przykro patrzeć jak PS4 się rozchodzą mimo tego całego gówna, które serwuje Sony :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Jest i Judasz.

Opublikowano

Widzę, że Xboxowy beton nie ma w co grać, Klapiszcze dopiero wstają z kolan po The Order ale nadal Sony trzyma ich za szyje mówiąc "nie dostaniesz Drajwkluba w plusie suko" więc trzeba sobie nawzajem dupy maścią posmarować.

Pamiętajcie, że Gaben okaże łaskę każdemu, trzeba tylko mieć wolę żeby zrzucić te plastikowe kajdany  :newell:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.