Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Ktoś tu cytował moją wypowiedź że the order to najlepszy ex na razie na ps4. Taka moja opinia ale nie dlatego że the order jest taki za(pipi)isty po prostu inne gry na ps4 są tak (pipi)owe (the last of us nie liczę bo to REMASTER).

Infamous SS gorszy od Ordera? O nie kolego.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

blantman, czemu masz ps4 zamiast xbone, skoro z tego co napisałeś uważasz, że ten drugi ma lepsze eksy? :P

Opublikowano

boty mądre bo potrafią przepowiadać przyszłość - patrz Order, wszystko sie sprawdziło

napisze, ale nie dzisiaj, czekam na inne wypowiedzi, Szczurek idzie w dobrą strone :D

Zamknięta architektura ułatwiająca optymalizację jest zbyt banalna, więc pewnie chodzi o ukrytą moc w ręczniku.

Opublikowano

Nie bronię Ordera, ale lubię wprowadzać chaos do łbów botów. Chciałem tylko zobaczyć co powiedzą nt. Chmielarza, gdy wyjdzie że jest fanem The Order. Ja tam nie wiem, ale z wiekiem staję się bardziej tolerancyjny dla gier, które kłócą się z moimi poglądami. Nie ma sensu się frustrować, że takie gry wychodzą i świetnie się sprzedają. Ot, świat się zmienia. W zeszłej generacji psioczyliśmy na kontrolery ruchowe, a te prędzej zmarły śmiercią naturalną, niż zostały wycofane z powodu naszego płaczu. Jak przestaną produkować gry dla takich jak ja, czy nas ogółem, to przestanę grać i znajdę sobie inne hobby. Kijem Wisły nie cofnę...

Dla mnie chmielarz skonczyl sie w '99 jak napisal w neo plus, ze udalo mu sie zrobic SPoDa Akira raz w zyciu, po kilkuset probach, jak wlaczyl VF2 ustawione na 50% predkosci i pisal, ze nie da sie tego zrobic normalnie w walce  :dynia:

<janusze teraz googluja co to SPoD>

Opublikowano

blantman, czemu masz ps4 zamiast xbone, skoro z tego co napisałeś uważasz, że ten drugi ma lepsze eksy? :P

lepsze multiplatformy, jrpg, bloodborn ,  yakuza , persona 5, uncharted oraz dobry pc gdzie ograłem dead rising, ryse i titanfall. Interesuje mnie tylko forza horizon (bo zwykłej nie lubię) oraz sunset . W każdej chwili mógłbym kupić ale nie ma tej jednej jedynej gry dla której trzeba a pod tv brak miejsca. Sprzedam ps3 po wyjściu yakuzy 5 to i miejsce się znajdzie.  

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Czy kolega Chmielarz moglby przestac wozic sie jak alfons po internetach?

Opublikowano

Najpierw piszesz, że lepsze multiplatformy, a potem, że eksy z xbone ogrywasz na dobrym kompie, przecież na nim masz jeszcze lepsze multiplatformy ;) A z reszty co napisałeś to jeszcze NIC nie wyszło :D

Opublikowano

Oby te jrpgi były kozackie i żeby Japonia wróciła na tron, to rzeczywiście coś z tego sprzętu będzie. 

No ale wiadomo, nie dla wszystkich. 

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Persona sie robi no i podobno eks od Level 5. Plus Bloodborne no i moze cos z tej japonii byc konkretnego w tej generacji.

Opublikowano

SPoD?

no takie tam łubudubu w mordoklepce

no big deal

Opublikowano

Xenoblade X, Zelda, Persona 5, MGS V, Bloodborne, METAL GEAR SOLID V, Silent Hills, Pro Evolution Soccer lepsze od fify, Metal Gear Solid 5, Scalebound, coś nowego od platynowych ale na pewno pozamiata (oby Rising 2), czy wspomniałem o Phantom Pain?

Opublikowano

Rok roków ponad roki.

Opublikowano

Dla mnie chmielarz skonczyl sie w '99 jak napisal w neo plus, ze udalo mu sie zrobic SPoDa Akira raz w zyciu, po kilkuset probach, jak wlaczyl VF2 ustawione na 50% predkosci i pisal, ze nie da sie tego zrobic normalnie w walce  :dynia:

<janusze teraz googluja co to SPoD>

Chmielarz niedawno pisał, że lubi kody w grach, bo dzięki temu może sobie przejść TEW z god mode bez nerwów. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przecież Chmielarz to każul dla którego najważniejsze w grach jest to czy historia jest fajnie zrobiona i czy można bezstresowo przejść grę. Pisał gdzieś tam na blogu, że coś takiego jak zgon nie jest potrzebne w grach. 

Opublikowano

No w końcu na tym polega Ethan Carter więc jakoś mnie to nie dziwi. 

Opublikowano

Zaraz marzec a wy jeszcze nie grali w żadnego kandydata do goty albo i gotg. Co wy na to?

Opublikowano

W Marcu pierwszy i drugi - BB i HM2, w maju trzeci- Wiesiek 3, w czerwcu 4 - Batman, gdzieś po drodze 5 - MGS V. I na tym dobre gierki się kończą jak na razie w tym roku. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi ktorzy pisza ze graja w Order juz 12 godzin bo "liżą ściany" i jeszcze nie skonczyli gry. Co oni tam liza? Tam prawie nie ma co lizac bo korytarza sa poprostu bezlitosne. Mi wbicie platyny zajelo w sumie około 7h nie liczac przerw na psa i żone (xD) a nie ciagnalem jakos do przodu jak dziki i zagladalem w kazdy kąt, przyglądałem sie widokom itp itd. Do tego 2 razy gra sie wysypala do dasha i musialem powtarzac niektore momenty.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

W Marcu pierwszy i drugi - BB i HM2, w maju trzeci- Wiesiek 3, w czerwcu 4 - Batman, gdzieś po drodze 5 - MGS V. I na tym dobre gierki się kończą jak na razie w tym roku. :kaz:

Koleżko Xeno. Wiesiek tradycyjnie 8+

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Oj tam jakieś chińskie gierki. :frog:

Opublikowano
mam swoją teorie, ale na razie zachowam dla siebie :)

ja też mam swoją teorię i powiem ci czemu, dlatego że przez 5 lat nic nie robili tylko pieścili shaderkami każdy kącik gry olewając wszystko inne, do tego ograniczyli widoczność żeby framerate nie spadał.

Opublikowano

Ej to figar do lutego czy marca w końcu?

Opublikowano

Wiedźmin :dynia:

Batman :dynia:

No ale rozumiem,  to cw, a nie konsolowa tęcza :dynia:

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Wiedźmin jest ok ale za bardzo śmierdzi nakierunkowaniem na konsumenta "kupuję bo mam ps4 i chce gierkę która pokaże czym jest ta konsola."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.